МЕЛОДИЯТА НА СЪРЦЕТО - 12, чуй я, виж я ,наслади й се

• 17 527
  • 422
  •   2
Отговори
# 165
Тази Афифе ако я докопам ще и изкарам душата през зъбите.Толкова злобни жени не съм виждала. То бива алчност,бива чудо. И Стоманата ми падна в очите,а я харесвах малко. И този дядка, направо щях да му оскуба мустаците. #Sniper #Sniper #Sniper #Sniper #Sniper

# 166
  • au bout du monde
Чудя се още как Пашата не се кандидатира за баща на детето на Ламия  hahaha

# 167
Афифе с нейният мъж не може да се оправи,тръгнала на брат си проблемите да разрешава. Thinking
Оба4е те Кенан и Ламия не бива да се женят помежду си,каквито са пут4ици на добре няма да излезнат.Така са си добре,да имат по_силни партньори,та да се грижат за тях.

Joy  Joy

# 168
  • Благоевград
Искам вече Ламия да си каже, че много се нервирам така  #Cussing out

# 169
Нямам думи много се изнервих.Тоя сериал и съпунките взе да разминава.Марбулето много ме дразни и тая Афифе.На фона на тях Джамил е като ангел.Ама и Ламия си е виновна.Като няма поумняване така си е.Някой знае ли какво ще стане утре,че май няма да мога да го гледам.

# 170
Гледам филма, но вече почвам да си мисля, че Ламия е мазохистка ooooh!
То, може, може, ама пък тя прекалява...
А тая Афифе на каква се прави - баща й затворник,
тя женена за побойник, мушенник...-
тръгнала да казва"Той е Хюсеин Кенан!"
И какво като е?!
Да не би в ВЦ-то злато да твори #2gunfire
И кога най - сетне Кенан ще разбере подлата игричка на "принцесата"
Тази пък Джавидан е толкова комплексирана, че думи нямам...
Ох, извинете, ама верно почнах да им се нервя Hug

# 171
  • au bout du monde
Ламия какво да направи  постоянно всички й втълпят едва ли не,че не е достойна за Кенан  Cry Опасявам се,че сега няма да отрече.

# 172
Ама и тая Афифе до вчера беше на село,а сега акъл дава. С тия грозни зъби. Ама забелязвате ли,че нямат "холивудски" усмивки и Нимет има крив зъб и Афифе. В това отношение латинските сапунки са светлинни години нопред. Там и прислужниците са като фотомодели

# 173
Аз пък донякъде ,казвам донякъде(да не почнете с доматите) разбирам Афифе,тя наистина си мисли,че между Джеми и Ламия има нещо,а и незнае на кой е бебето със сигурност.Така представени нещата тя и Стоманата имат право Peace ,защото с такъв мъж като Кенан жените трябва да вземат нещата в свои ръце и да ги оправят както могат

# 174
Ама и тая Афифе до вчера беше на село,а сега акъл дава. С тия грозни зъби. Ама забелязвате ли,че нямат "холивудски" усмивки и Нимет има крив зъб и Афифе. В това отношение латинските сапунки са светлинни години нопред. Там и прислужниците са като фотомодели
и кое му е хубавото на това ?В  живота такива ли са хората?

# 175
  • 221B Baker Street
ами те за това омръзнаха латиносапунките на всички,защото няма едно истинско нещо там  Mr. Green

# 176
ох сектантки аз ще изчезвам колкото и да не ми се ще да ви напускам трябва да свърша и някои неща докато спят децата.

# 177
Някой да разкаже с ББ какво става моля вииииии че мисля и аз да изчезна тези дни и да отида на планина да отморя

# 178
На мен ми е втръснало пък да гледам изкуствени мацки с изкуствени зъбища.  Mr. Green

Аз пък донякъде ,казвам донякъде(да не почнете с доматите) разбирам Афифе,тя наистина си мисли,че между Джеми и Ламия има нещо,а и незнае на кой е бебето със сигурност.Така представени нещата тя и Стоманата имат право Peace ,защото с такъв мъж като Кенан жените трябва да вземат нещата в свои ръце и да ги оправят както могат
Аз също я разбирам защо направи това.
Пък и в края на краищата Ламия да заеме позиция ве4е.Тя като е куха лейка,затова хората така я гонят и я плюят.

# 179
Направи ли ви впе4атление как вси4ки носят от сините мъниста против уроки?Къде на врата,на уши,ръце?Джавидан имаше обици такива.И по къщите също.
В 1001 нощи същото.
Явно и те са суеверна нация като нашата,а и там явно гадините са доста.

Общи условия

Активация на акаунт