МЕЛОДИЯТА НА СЪРЦЕТО - 12, чуй я, виж я ,наслади й се

• 17 276
  • 422
  •   1
Отговори
# 30
Хексе,аз не бих направила нещо такова  Naughty .Може би бих организирала среща между двамата уж случайно,но чак да взема да казвам ..не бих.А и тя сама подтиква Ламия да й реве-нали все й вика докога Ламия, и това ли ЛАмия и бля-бля  ooooh!
А пък и да ти кажа,ако двама души имат нужда от такъ катализатор ,за да са заедно или да си кажат нещо  Sick много кофти говори не мислиш ли?  newsm78

# 31
  • Плевен
 Simple Smile

# 32
Мислех си , че след "1001 нощ"  hugняма да проявя чак толкова голям интерес към друг сериял, но май съм се излъгала .Хубаво е от време на време да пишете и с бели букви.Така става много по-интересно и по-вълнуващо newsm78.Отностно дискусията гласувах за предложението от втора позиция,защото си мисля , че понякога ,когато нямаш смелост да направиш дадено нещо е по-добре някой да ти подаде и едно пръстче за помощ./съдя по себе си / newsm12

# 33
ББ А Джавидан защо и тя?Да не е дето губи бебето?   Hug
BBАми то едно ли е... губи бебето, губи Кенан, губи баща си..тя е изцяло обсебена от мислълта за Кенан. Той ту и дава някакви поводи за надежди, ту и казва истината в очите. Тя крои планове, бори се всякак с Ламия....много интриги и там
ББ:Много жалко.Вярно,много й се събира,но не ми харесва решението на сценаристите да я побъркат.И то заради мухльо като Кенан.

# 34
така или иначе Сузан не каза истината на Кенан, беше коректна...ама и те двамата(Ламия и Кенан) голяма гоненница - казвай, няма да ти казвам, казвай, няма да ти казвам, аман вече...ми да се разберат най-накрая, не са в детската градина  Close

# 35
  • 221B Baker Street
Според мен,приятелите са точно за това,за да помагат  Peace  bouquet

# 36
Здравейте прочетох какво сте писали относно Сузан и това дали трябва да им помага.Аз лично помагам на мойте приятелки за връзките им като личен психолог съм им не искам да гледам как страдат искам да имат моята опора и когато се чувстват зле да се появя и аз на помощ за да не са нещастни и да не страдат.
 За Кенан и Ламия толкова мн съм говорила че мисля че вече се повтарям.Може би има съдба,която в даден момент е срещу тях,но основната причина се крие само и единствено в тях.Ако те наистина желаят нещо и имат сили да го постигнат,ще намерят и възможност за това.За силния и стойностен човек крушенията са необходима част от пътя към още по-голямото му усъвършенстване,те са нужни ,защото каляват духа му.
Може малко да съм ви дотегнала но ме боли за тях и думите сами си текат.....

# 37
Според мен,приятелите са точно за това,за да помагат  Peace  bouquet
ясно ,ама нещо ми се смесват помощта и намесата в случая  Peace
иначе да ,приятелите са -за да помагат  Peace

Маре,най -после сме на едно мнение-ако го желаят и двамата ще стане  Peace

# 38
geradost вече губя надежда за тях но такъв е живота чисто се отчаях  Tired Tired
а иначе съм си за Кенан нали ме разбираш Hug Hug

# 39
голяма гоненница - казвай, няма да ти казвам, казвай, няма да ти казвам, аман вече...ми да се разберат най-накрая, не са в детската градина  Close
Не е само това,ами и други хора въвли4ат и им рушат нервите и здравето.
Кенан защо се ожени за Джавидан,като не я оби4а,какво оби4а,той едвам диша с нея?Защо я тормози,айде той е нещастник,но ту й дава надежди,ту я срива със своите постъпки.Незнам,но да се жениш и булката да слиза по стълбите,а ти да си представяш друга...?Ами да размисли и да освободи хората с които не желае да бъде от присъствието си.
Ламия пък направи 3 основни груби грешки.
Първо_тя много добре знае,4е Джавидан и Кенан не живеят добре и не се оби4ат.Тя използва предтекста,4е не иска да им "разваля"щастието и по този на4ин оправдава бездействието си.А то всъщност К и Л нищо не са съградили,та да им го развали.Единствено Джавидан действа,от страна на Кенан няма усилия за връзката им.
Джемил_знае много добре за какво се върти около питбул4ето.Ми да му каже ако не го иска,4е няма да спи с него,4е няма да се женят и толкоз.Пък тя само пули о4ите,прави рибешки муцки и "ти си лош"... Sick На питбула също можеше отрано да й отреже крилата,но пак не направи нищо.
И трето знае много добре ве4е,4е дъртьо има сериозни планове за нея,а не колкото да отбие номера.Сега му е момента да действа,още пове4е,4е и пашата й съдейства,може да се справи.
Нали оня като си даде името,после трябва и детето да дели с него,т.е.предпоставки има за бъдещи проблеми.
Но тя тези работи ги вижда,нищо не прави,въпреки 4е може да промени доста от тях в своя полза.Или е мазохист,та вси4ко това й харесва или е адски глупава.А може би харесва по_възрастни мъже,но я е срам да каже,та затова се прави на луда,другите да се оправят с кашите.
Затова мисля и Сузан се намеси и не мисля,4е го прави от лоши 4увства,а защото и тя не може да си обясни създалото се положение.

# 40
Айде по4на,отивам да гледам. Peace

# 41
  • 221B Baker Street
айде бе,сто часа ми повтарят какво е станало  #Cussing out

ей,пак няма да му каже  #2gunfire

абе,в тоя филм тия хора за честност чували ли са ? newsm78

# 42
  • Burgas
 ooooh!И тая Ламия ще умре ако му каже...

# 43
Ама тя е виновна
Подкрепям Марица за това че Ламия знае за Джавидан и Кенан че не са щастлива и използва това за претекст

# 44
Марица,така е  Peace
Ламия не действа,но си мисля ,че  е заради Кенан.Той започна тази "игра" и затова тя така реагира,ама вече прекалява  ooooh! то бива да е многострадална ,ама чак пък толкова  ooooh!

айде тая лудата крава пак ги сътвори нЕкви  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт