МЕЛОДИЯТА НА СЪРЦЕТО - 12, чуй я, виж я ,наслади й се

• 17 324
  • 422
  •   1
Отговори
# 285
Така е, Лейла май е единственият идеализиран образ, може би защото живя много малко, за да има време да сгреши...

# 286
Ами аз, като оставим злобните интрижки (иначе клюкарка си падам, де, но чак съзнателно гледам да не вредя на хората) доста симпатизирам на Нимет, пробивна е и знае какво иска, освен това е доста адаптивна според ситуациите и се справя добре. плюс това и сече мозъка.

# 287
Ами аз, като оставим злобните интрижки (иначе клюкарка си падам, де, но чак съзнателно гледам да не вредя на хората) доста симпатизирам на Нимет, пробивна е и знае какво иска, освен това е доста адаптивна според ситуациите и се справя добре. плюс това и сече мозъка.
И на мен ми е интересен образ тя.Ако беше малко по_образована и не 4ак такава нимфетка,щеше да е маце за милиони. Peace

# 288
Ако обстоятелствата се бяха стекли така че авторът на книгата да не убива образа на Лейла, си мисля че тя наистина щеше да остане единствената жена- героиня без лоша постъпка, без злобни действия срещу и против някого. Та тя дори в началото на сериала/ книгата можеше да вгорчи живота на Джамил, но не го направи- прибра се веднага на островите, щом разбра за смъртта на леля й Мелег. И не направи втори опит за бягство или развод.

Джавидан е жена с положение, с високо самочувствие и много гордост. Не одобрявам постъпките й, но тя е в правото си - да се бори за любовта си и да се бори срещу "призрака" на Ламия за сърцето на Кенан.

Афифе- много противна жена. #2gunfire В началото кротка и добра, сега - много знаеща, че и едва ли не е Господ- щяла да постави Ламия на място. И как само я срина със земята?! А Ламия като има круши в устата, никой не и е виновен.

Нимет не е лоша, но прекалено бързо се "дава" на мъжете!

Офф, малко дълго се получи, ама се разписах, щото отдавно не бях вписвала в тази тема.  Laughing

# 289
Здравейте момичета!!!!
Поздрави на geradost вашия отбор на Джемилките се увеличава с всеки изминал ден БРАВО
СЕРИОЗНО СЕ ЗАМИСЛЯМ ДАЛИ И АЗ ДА НЕ ВЛЯЗА В НЕГО ooooh! ooooh! ooooh!

Шегувам се естествено не бих оставила КЕНАН за нищо на света Peace Peace

# 290
Аз пък не виждам какво толкова идеализирате Лейла  Rolling Eyes
И тя беше слабохарактерна и нерешителна,пък и не беше ли тя тази,което се е омъжила без да обича?Женско подобие на Кенан  ooooh! Не смееше да се опълчи на никого,и вгорчи още повече живота на Джемил,така както Кенан прави с Джавидан  Crossing Arms
съгласна съм с  Марица за Нимет  Peace
Маре ,не се заричай  Wink

# 291
Аз пък не виждам какво толкова идеализирате Лейла  Rolling Eyes
И тя беше слабохарактерна и нерешителна,пък и не беше ли тя тази,което се е омъжила без да обича?Женско подобие на Кенан  ooooh! Не смееше да се опълчи на никого,и вгорчи още повече живота на Джемил,така както Кенан прави с Джавидан  Crossing Arms
съгласна съм с  Марица за Нимет  Peace
Маре ,не се заричай  Wink

Аз лично не я идеализирам, просто разсъждавам. Не мисля че Лейла е женското копие на Кенан. Доколкото виждам от сериалите, пък и каквото поназнайвам за туркините и като цяло мюсюлманките, малко са сред тях борбените и еманципирани феминистки. Доста рядко ще откриеш в Турция или в арабския свят жена, която ще се опълчи на мъжа си, баща си за нещо !!!

# 292
Изцяло те подкрепям blaze
те са научени да не се противопоставят на съдбата си и да живеят така както искат дугите а не самите те

# 293
И на мен ми харесва Нимет забавна ми е Струва ми се обаче ,че дълго няма да остне вярна на Намък сигурно ще прелъсти и новия шофьор  Laughing

# 294
blaze_@,дори и така да е ,това не променя мнението ми  Peace
Понякога няма нужда да се опълчваш,достатъчна е малко женска хитрина  Wink или нещо от сорта,а и видяхме как се опита да го направи ,но не и достигна смелост.

# 295
  • България
ББАз явно съм от недоразбралите...Ще излъже ли Ламия,че детето е от Джамил?

# 296
те са научени да не се противопоставят на съдбата си и да живеят така както искат дугите а не самите те
интересно останалите жени във филма дали го изпълняват това?  Thinking

# 297
И на мен ми харесва Нимет забавна ми е Струва ми се обаче ,че дълго няма да остне вярна на Намък сигурно ще прелъсти и новия шофьор  Laughing
BBНе, няма  да е той. Ще е партньорът на Ламия във филма, който снима. Ще се оженят. Ами той и Намък същия- ту с едната, ту успокоява другата..на Нимет и писна!

# 298
Tе са изключение на правилото.

# 299
Tе са изключение на правилото.

Монда, не знам това твое мнение как да го приемам- сериозно или е леко с насмешка казано, но аз все си мисля, че мюсюлманките не са чак толкова съвременни и шавливи като Нимет например. Дано си го казала напълно сериозно.  Grinning

Виж откъм облекло може и вече да са облечени като нас- с поли, блузки с леки деколтета, не с фрапиращо изрязани, но откъм морална гледна точка са си все същите консервативни жени.

Общи условия

Активация на акаунт