МЕЛОДИЯТА НА СЪРЦЕТО - 12, чуй я, виж я ,наслади й се

• 17 313
  • 422
  •   1
Отговори
# 330
не е важно само желанието как да се бориш когато всички и всичко е срещу теб как да стане това когато нямаш близки и приятели да те подкрепят а дори и роднините които имаш ти причиняват това страдание уж за да бъде щастлив но те явно не знаят какво е щастие за Кенан може би защото не го обичат и човек като знае това как да се чувства и как да се държи

а за Джавидан не мисля че тази сжена беше изпулнене със чувство и страст това беше една случка "перде"

# 331
Тая пък Джавидан какво все се бърка и иска да командори,
да нарежда, да контролира нещата...
Даже ми се струва, че тя не е влюбена в Кенан,
просто го иска,  защото не може да го има Whistling

# 332
Маре,все едно слушам Кенан да разсъждава  Mr. Green

# 333
ДА ИСКАШЕ ДА ГИ СЪБЕРЕ САМО ЗАЩОТО НЕ ВЯРВАШЕ В ТЯХНАТА ЛЮБОВ НО КОГАТО УСЕТИ ЧЕ ТОВА Е ПО-СИЛНО ОТ ЕДНО УВЛЕЧЕНИЕ РАЗБРА ЧЕ ТРЯБВА ДА ДЕЙСТВА ПО ДРУГИЯ НАЧИН

НО ВСИЧКО Е САМО И САМО КЕНАН ДА СТРАДА

# 334
Маре,все едно слушам Кенан да разсъждава  Mr. Green
ПРИЛИЧАМЕ СИ НАЛИ СМЕ ЕДИН ЗА ДРУГ Laughing Laughing Peace Heart Eyes Heart Eyes

# 335
Ламия страда от части заради Кенан но огромната  вина за това стадание е на Джемил ако той ги бе оставил да си живеят живота и да не се меси Джемил но той остмъщава не иска другите да са щастливи
а Джавидан имаше огромната възможност да се раздели с Кенан и да не страда но тя си пожела да е с него 
Не мисля, че Джемил е разделил Кенан и Ламия. Stop Напротив в началото даже искаше да ги събере.

Я точно в кой епизод ставаше това, че аз нещо не съм видяла такива сцени. Даже напротив- сещам се как Джемил се скара на Ламия да не се замечтава за връзка с Кенан, че лошо й се пише, щото щяла да страда. Изобщо Джемил не си е мърдал пръста да събира Кенан и Ламия.

# 336
Ламия страда от части заради Кенан но огромната  вина за това стадание е на Джемил ако той ги бе оставил да си живеят живота и да не се меси Джемил но той остмъщава не иска другите да са щастливи
а Джавидан имаше огромната възможност да се раздели с Кенан и да не страда но тя си пожела да е с него 
Не мисля, че Джемил е разделил Кенан и Ламия. Stop Напротив в началото даже искаше да ги събере.

Я точно в кой епизод ставаше това, че аз нещо не съм видяла такива сцени. Даже напротив- сещам се как Джемил се скара на Ламия да не се замечтава за връзка с Кенан, че лошо й се пише, щото щяла да страда. Изобщо Джемил не си е мърдал пръста да събира Кенан и Ламия.
В самото начало искаше и така щеше да покаже на другите с кого се среща Кенан

# 337
  • Варна
Ламия страда от части заради Кенан но огромната  вина за това стадание е на Джемил ако той ги бе оставил да си живеят живота и да не се меси Джемил но той остмъщава не иска другите да са щастливи

Водеше я по събития на които присъства Кенан, положи грижи за разкрасяването и  + хубави дрехи. Тоест, не позволяваше на Кенан да я забрави и да си живее спокойно със Стоманата.
Разбира се целта беше да раздели Джавидан и Кенан. Blush

# 338
За укротителката на тигри и Афифето-  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire
таз Афифе- сама си повярва, че разделила Ламия и брат си с думите си. Боже, прибери си вересиите.  Sunglasses Laughing

# 339
След като Ламия е излязла от затвора ли- щот имаше някои серии тогава не ги бях гледала от край до край, а само хвърлях по едно око.

# 340
Те Ламия и Кенан не са се събирали,че да ги разделят  Mr. Green ,но Афифето на моменти даже се опитва да му налее малко мозък, аз я разбирам напълно  Peace

# 341
Дори и Афифето не може да рабере Кенан
това което той чувства е вътре в сърцето там където законите и човешката злоба нямат превес
там където в момента е мрак и не се вижда светлина

# 342
  • Благоевград
Усещам, че тази слугинка ще направи големи поразии  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 343
 ooooh! тая Гюлай и те голяма помиярка излезе  ooooh!

# 344
Те Ламия и Кенан не са се събирали,че да ги разделят  Mr. Green ,но Афифето на моменти даже се опитва да му налее малко мозък, аз я разбирам напълно  Peace

е толкова се наду тази Афифе, че слабо я трая. В началото гласът й не се чуваше, пък сега стана първа приятелка на Джавидан, че и разбира какво изпитва сърцето на Кенан- как пък не. Защо й трябваше да се прави на велика пред Ламия- "брат ми е Хюсеин Кенан Гюн- остави го" -БРЪЗ!!!

Общи условия

Активация на акаунт