МЕЛОДИЯТА НА СЪРЦЕТО - 12, чуй я, виж я ,наслади й се

• 17 299
  • 422
  •   1
Отговори
# 345
ooooh! тая Гюлай и те голяма помиярка излезе  ooooh!

Тя си е баш за този побойника Whistling
Назъм ли му беше името...?!

# 346
ПУ да не им е уроки

# 347
  • Варна
След като Ламия е излязла от затвора ли- щот имаше някои серии тогава не ги бях гледала от край до край, а само хвърлях по едно око.
Да, след излизането и от затвора, когато отиде да живее при Макбуле.
не е важно само желанието как да се бориш когато всички и всичко е срещу теб как да стане това когато нямаш близки и приятели да те подкрепят а дори и роднините които имаш ти причиняват това страдание уж за да бъде щастлив но те явно не знаят какво е щастие за Кенан може би защото не го обичат и човек като знае това как да се чувства и как да се държи
newsm78 Няма роднини и приятели? Имаше майка, има сестра, имаше и един приятел с когото дойде първите серии(Къде замина тоя човек съм изпуснала). Много повече отколкото е имал Джемил.

# 348

Нимет знае как да жегва

ама и пашата само- за какво им е Макбуле? Нали за бизнес ще говорят?  Laughing

# 349
След като Ламия е излязла от затвора ли- щот имаше някои серии тогава не ги бях гледала от край до край, а само хвърлях по едно око.
Да, след излизането и от затвора, когато отиде да живее при Макбуле.
не е важно само желанието как да се бориш когато всички и всичко е срещу теб как да стане това когато нямаш близки и приятели да те подкрепят а дори и роднините които имаш ти причиняват това страдание уж за да бъде щастлив но те явно не знаят какво е щастие за Кенан може би защото не го обичат и човек като знае това как да се чувства и как да се държи
newsm78 Няма роднини и приятели? Имаше майка, има сестра, имаше и един приятел с когото дойде първите серии(Къде замина тоя човек съм изпуснала). Много повече отколкото е имал Джемил.

Мениджърът му беше онзи мъж- той си тръгна, щото се разделиха професионално- мениджърът му не даваше да се жени за Ламия. Майка му почина преди Кенан да се влюби, а сестра му се появи чак след смъртта на Лейла- дотогава я нямаше Афифето.

# 350
Маре,има една приказка -на мек х--- вълната му пречи  Embarassed сори,че е нецензурно,дано не ми се сърдите,ама и при Кенан така се получава...

Афифе се опитва да спаси брака и кариерата на брат си,който даже ,че не го е и еня ,че ще става татко примерно  Crossing Arms

*Буба*,дано се съберат,но имам предчувствие,че пак може да направи нещо на Ламия  ooooh! дано греша  Praynig

# 351
КАКО geradost
Не мисля че му е мек

# 352
КАКО geradost
Не мисля че му е мек

Маре, той ако му беше мек нямаше да направи две деца и да тичат толкоз жени подире му  Mr. Green

гадна Нимет  #2gunfire

# 353
КАКО geradost
Не мисля че му е мек

Joy аз съм далече от тая мисъл-3 бебета направи няма как да му е мек  hahaha
друго имах в предвид ,а за какото може и да сме на една възраст  Wink

# 354
КАКО geradost
Не мисля че му е мек

Joy аз съм далече от тая мисъл-3 бебета направи няма как да му е мек  hahaha
друго имах в предвид ,а за какото може и да сме на една възраст  Wink

не мисля аз съм на 18 години Peace Peace
разбрах кокво искаше да кажеш с поговорката
пошегувах се с това Како нали толкоз често го чувам

# 355
Радвам се,че ме разбираш  Hug
И аз съм на толкова в сърцето си  Flutter

# 356
  • Благоевград
На Макбулето вече започва наистина да не я слуша главата  Laughing Laughing Laughing

# 357
Пашата е   newsm74 падам с него и с Джемил  Heart Eyes

# 358
Я да видим сега какъв цирк организира Нимет Whistling
И тя плете само интриги,
но поне по някой лаф пуска Laughing

# 359
Минет ги върти и без нея какво ще е
а това на устата на питбулето да не би да е кръв

Общи условия

Активация на акаунт