Смешки от форума

• 98 742
  • 739
  •   1
Отговори
# 120
# 121
# 122
Цитат
здравейте интересуваме с какво да отоплявам новороденото бебче през зимата,вреден ли е климатика за него

Tatti:
Цитат
izvinete #Crazy, no tova e forum Very Happy s pravila.
info po vaprosa ima v razriskvanite do tuk 10-na temi v saOTVETnia podforum.
Като с правописа е.
заклю4въм.

Последна редакция: сб, 17 окт 2009, 22:18 от Анонимен

# 123
Цитат
иначе за секса,аз го изцеждам до последно и така ако е решил да кръшка няма да има как!
hahaha

# 124
Цитат
Сестра ми е на, примерно, осем години към дадения момент, аз съм 7 години по голяма, каката и тн.
Мърморанке, пак ли ти  Hug

# 125
  • UK
Аз, аз... Wink Къде без мен. Wink

# 126
Цитат
Здравейте,моля Ви да ми препоръчате частен учител по БЕЛ и МАТЕМАТИКА  ако има представа и от английски още по добре.Само да е в района на Красно село,Борово,Бъгстоун.
Мултифункционален даскал ?

# 127
  • UK
"Бъгстоун"?

# 128
Е да де, жената търси мултифункционален даскал от Бъгстоун. Не е ли готино?

# 129
  • Italia
Е да де, жената търси мултифункционален даскал от Бъгстоун. Не е ли готино?

Забравила е да добави, че и тя има нужда от занимания с даскала... БъКстоун Wink

# 130
Абе то булевардът и квартала носят името на двама братя англичани Ноел и Чарлз Бъкстон, възможно е тя да се окаже права, а ние - смешните. Не го намирам написано но английски името.
 Shocked

Shocked

# 131
Charles and Noel Buckstone Peace
и тези Noel and Charles R. Buxton

# 132
.......... а щерката е момиче............

newsm78

# 133
  • UK
На български в Бъкстон, кварталът е Бъкстон, в официалните доикументи, примерно, в общината, ще го срещнете като Бъкстон, не като Бъкстоун, още по малко като Бъгстоун. Simple Smile Buxton всъщност не се чете като Бъкстон, а като Бъкстън, но това не е дума, традиционно изписвана на английски в българския, за да позволява вариации при произнасянето. Simple Smile

# 134

А според мен е точно обратното. Народът масово плющи боб с кренвирши, как да не пърди по време на романтични филми. Все пак тенденцията отива към киселото зеле.

А имаше една още по-идиотска по темата - мъж с колело се движи щастливо по едни пътечки. Следва план отгоре и се оказва, че всъщност пътечките са част от храносмилателна система. Сигурно в автобиографията на актьора пише:
2008 г. - изиграх виртуозно лайно, движещо се по черва.

Laughing

Общи условия

Активация на акаунт