Смешки от форума

• 98 654
  • 739
  •   1
Отговори
# 705
  • По-близо до звездите
Цитат
Раждаш го, гледаш го, а то накрая вземе та се ожени.
Цитат
Вечерта пак говорят и нашият и казва да му сготви дракон.
 Ха, сега да я видя какво ще сготви , в къщи дракони не готвя 
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=267029.20

# 706
  • София
Лелеее, хем съм ги чела и пак се зачетох и захилих... Калинке, нема си друга работа  Laughing

# 707
  • По-близо до звездите
Лелеее, хем съм ги чела и пак се зачетох и захилих... Калинке, нема си друга работа  Laughing

Има култови реплики просто  Mr. Green

Цитат
Абе да те питам нещо, като си я залепиш тая превръзка и после тръгнеш да я сваляш, не те ли скубе?"

Пак оттам.  Laughing

Последна редакция: сб, 24 юли 2010, 13:29 от Kalinkata

# 708
Ох, не знам смешка ли е, плачка ли е, но се позачетох в профила на една нашумяла напоследък съфорумка и не знам какво да мисля... Вие кажете.

Цитат
Ми хах не съм влизала много често по време на бременоста си тук,но много работа.Сега съм горда мама на Алекс,роден на 27.07.07 г. 45 см,3350 гр PeaceА иначе забавно е,да гледаш бебе на 18 год,ама засега се справяме и не ми е омръзнало,макар че като плаче през ноща все се бутаме да стане другият hahaha

Цитат
Няма проблем значи аз съм Стефи-29.08.1989 а дъщеря ми е Галена-24.01.2008

Цитат
Ами да казах на наще,те бяха смаяни меко казано,бащата е колкото мен също на 17...

Цитат
Така е моят мъж има син от бивша жена, детето беше на 2 когато се запознахме. Спомням си още деня, в който го видях за първи път-копие на баща си и като почна "тати" , "тати" направо сърцето ме заболя. Обичам го като свое, макар че не живее с нас и нямам нищо против него-то не е виновно за нищо. Но докато не забременях аз и не го дарих с дъщеря винаги бях след бившата и сина му. Сега е различно-едно дете променя нещата много. Няма как да се обесни

Цитат
Преди малко в градинката пред нашето заведение мойта щерка си играе с братчето си, който е 4 год по-голям от нея

И т. н.
Вълк, може ли да открехнеш тайната? Нали държиш местния ви контингент под око?  Thinking

ПП Само не ми излизайте пак с номера "горкото момиче", че ми писна вече от пързалкаджийски номера!  Close

# 709
Излиза, че бащата е направил синчето, когато е бил на 13 години, така ли?  Crazy Mr. Green

# 710
То какво да се мисли... да се каже на админите и това е. Хубаво ще е да се вземат мерки, тя не малко поразии направи. Rolling Eyes Но остава въпросът със затворения фейсбук, снимките в него.

# 711
Набързо си изтупахте ръцете.
Ако е същата, за която си мисля, дойде от един софийски квартал. Дайте ми линк към профила,
преди време пишеше в Рз тема.

# 712
Излиза, че бащата е направил синчето, когато е бил на 13 години, така ли?  Crazy Mr. Green

Така излиза.  Laughing
Интересно, как така на всички подобни пързалки все математиката им куца? Ех, тази пуста математика...  Rolling Eyes
Сигурна съм, че има и много логично обяснение, как се ражда момче на 27.07.07 г. и момиче на 24.01.2008 г. Момчето мистериозно изчезва...

Вълк, не се прави на гърмян заек, няколко пъти те питаха вече за нея. Да не си играеш ти, когато те напече слънцето?   Confused

# 713
Не е той. Вълкът не е ли малко инженер пиниз? Щеше да сметне по-добре нещата. А тая персона коя е? Ще дадете ли линк към профил? И защо толкоз мистериозно?

# 714
Кой ме е питал, за пръв път свързвам тая личност с една друга, която се опита да ни рекламира заведението си за една среща. Ще дадеш ли линк към профила, или си чалдисала от слънцето.

# 715
http://www.bg-mamma.com/index.php?action=profile;u=44747

След въргала в темата с краденето на снимки си е сменила ника. Май и преди като я бяха налазили пак...

# 716
Ау, ама как така не е вече Стефи?  Crazy

# 717
Кой ме е питал, за пръв път свързвам тая личност с една друга, която се опита да ни рекламира заведението си за една среща. Ще дадеш ли линк към профила, или си чалдисала от слънцето.

Искаш да кажеш, че си пропуснал тази култова тема? Или тази?  Точно ти??? Shocked

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=512464.msg15798925#msg15798925
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=512464.msg15798966#msg15798966

# 718
Oффф писна ми от доста време чета тука и сега се регвам, за да кажа аз за Стефито. Моя "приятелка" бивша вече. За съжаление, тези които се надяват това да е измислен персонаж ще ги разочеровам не не е Close Когато беше още ученичка в София бяхме дружки, тогава забраменя от едно момче беше в 11 клас. Първата й любов или там какво беше махна го разбира се, защото техните се противопоставиха да ражда толкова млада. Все пак те искаха да има бъдеще, добро образование. Сега не знам как е решила, че е трябвало да бъде момче, но то трябваше да се роди по това време, в което е писала, че има момче на име Алекс. Да махнем това сигурно е била в стрес и шок все пак си мислеше, че повече деца няма да има. Другата част за онзи мангал от Разград, за които тя кръв просра, но го раздели с жена му и как направи така, че забременя от него за мен и до днес е мистерия #Crazy Sick Само и само да го задържи му роди дъщеря, защото това момче имаше вече син и отиде от София да живее в Разград Crazy Да истина е ,че има 3 сърдечни операции и че беше болна много имаше сърдечна недостатъчност. Ама оперира се и забременя бе-направо не знам какво направи това момиче. Да не говорим, че сега тя издържа големия си мъж в Разград и се трепе от работа за него и детето, само и само да е там до него....питам се за кой х*й толкова много ли го обича и аз не знам Shocked При положение, че майка й дигна ръце от нея....завърила е немската гимназия в София, учи сега в Русенския унирвеситет. Но наистина повече глупости от нея не ми се четат в този форум, защо не е казала истината, какво толкоз. Нали тя сама си татуира на гърба, че само "Господ може да я съди" Shocked Sick #Crazy

# 719
Цитат
Ехааа големия набор 89 ли е, ако е значи сме връстници Whistling Wink
Отговор

Не е тая, за която си мисля. Според тоя цитат Стефи е на 21.

Общи условия

Активация на акаунт