Смешки от форума

• 98 811
  • 739
  •   1
Отговори
# 510
# 511
  • Видин
 Shocked ooooh!

# 512
Наистина ли виждате нещо СМЕШНО в това?

# 513
Наистина ли виждате нещо СМЕШНО в това?

Абсолютно си права!
Аз също не виждам нищо смешно в това да се присмиваш над нечий проблем,
или пък на човек, който се е опитал да помогне със свое разбиране по въпроса.

Отдавна вече нищо не ме учудва, най- малкото пък коментари от сорта..  Confused

# 514
Прави сте. Никак не е смешно, а направо е трагично как млади и уж интелигентни жени си разпространяват бабини деветини по форумите и се обиждат, когато някой ги опровергае.
Ако следващия път прочета някой да препоръчва мушкато за абортиране, обещавам да не се смея. Просто кротко ще си поплача.  Peace

# 515
Как` Сийка, не са бабини девитини, а съвсем реални съвети от сексолога  Илия Врабчев.
Не сме си толкова близки, но карай, ще го споделя- след един аборт /не по желание/ в късна седмица, имах проблеми от това естество. Точно тези съвети получих от него. Карам ли те да се смееш?

# 516
Не. Този сексолог да не играе комбина с гинеколога ти?
Да оставим настрана свещите и ефекта на топлината върху твърдостта им. Самото споменаване на вазелин ме хвърли в потрес. Този сексолог за лубриканти на водна основа не е ли чувал?
Явно не. Смени го. И питай гинеколога си какво му се е налагало да вади от женски вагини, може би също след съветите на подобни сексолози...

# 517
Много смешно, ха, ха, ха. Имах друго мнение за теб Сийке, жалко.
Да, работи комбина с гинеколога ми и ми направиха аборт в 16 г.с. на живо, щото съм алергична към упойки и те за това, че видях откъснатите ръце и крака на детето си, после ми беше трудно да си помисля за секс.
По-тъпо и унизена в този форум не съм се чувствала, и то от човек, имаш славата на интелигентен.

# 518
# 519
Много смешно, ха, ха, ха. Имах друго мнение за теб Сийке, жалко.
Да, работи комбина с гинеколога ми и ми направиха аборт в 16 г.с. на живо, щото съм алергична към упойки и те за това, че видях откъснатите ръце и крака на детето си, после ми беше трудно да си помисля за секс.
По-тъпо и унизена в този форум не съм се чувствала, и то от човек, имаш славата на интелигентен.

Не виждам какво общо има описаната от теб ситуация с факта, че въпросният съвет е глупав, да не кажа невеж?
Още повече, че в темата не ставаше въпрос за аборти, а за проблем с разкъсване на девствена ципа, което се решава за минутки от гинеколога при физиологичен проблем или със смяна на партньора, ако той е неумел.
Каква е връзката с твоите преживявания и моята личност, така и не мога да схвана, ама карай. Не ми е сефте.  Laughing

ПП Нали няма да седнем да се надцакваме с аборти, имам ги 3, единият също без упойка, без да съм алергична, просто защото лекарката искала да ме чува как крещя, та оттам да се ориентира дали няма да ми пробие матката?
Спори по същество, ако обичаш.  Peace

# 520
Момичета  Hug не се карайте, съжалявам за това което ви се е случило  Confused
Темичката беше много веселяшка Rolling Eyes

# 521
Съжалявам, че ще го напиша, но за мен си страшно жалка жена Сийке.

# 522
... за мен си страшно жалка жена Сийке.

Съгласна съм с теб.  Laughing
Надявам се, че вече си се успокоила и няма да спамиш повече темата.
Мир?  Peace

# 523
Нищо веселяшко не видях, но хората се смеят на различни неща.
Веднъж заварих децата си в къщи да се хилят на филм на Чаплин, оня в цирка.
Обясних им какво виждат, и те престанаха. Може би трябваше да ги оставя.

# 524
Нищо веселяшко не видях, но хората се смеят на различни неща.
Веднъж заварих децата си в къщи да се хилят на филм на Чаплин, оня в цирка.
Обясних им какво виждат, и те престанаха. Може би трябваше да ги оставя.

Исках да кажа , че веселяшка беше темата ,,Смешки от форума'' , а не другата, там наистина няма нищо весело  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт