Отговори
# 195
Инче,снимката с бати и тати най-много ми хареса Peace Как си се ухилила само Mr. Green
Софи Вал,и аз се харесвам с къса рошава червена коса,ама ми мина времето дето се носех като луда...Сега пак ще я правя къса,само бретона ще ми е по-дълъг.А за червения цвят..едва ли ще е толкова искрящ...Ох,липсват ми старите времена....
Миме,ми тя Мая цяла на тебе..И да ти кажа голяма красавица от малка си ти.....Само не разбрах косата ти естествено къдрава ли е или си си я правила така?
Карбо,ми още не знаем колко ще е дълга бебка,но върви да се роди към 4 кг,че и отгоре сигурно.Бъдещите родители са и двамата на средна височина,т.е не са ниски,но не мисля,че на 5 месеца детето ще носи дрехи за едногодишни деца.Всъщност аз съм харесала това от Ларедут,размер 67/74.Дали ще й е добре за зимата?Тогава,както казах,ще е някъде на 4-5-6 месеца...Благодаря все пак и на теб за отговора Hug

Момичета,пиша ви от свеки,затова ще приключвам засега,да не ме набедят,че цял ден стоя пред компютъра..То не чепонякога не е така,де... Blush

# 196
момичета от къде беше онова клипче дето го пуна теди с облачетата и бебетата че не мога да го намеря назад в темата

# 197
  • Sofia
Да ви се похвалим с новата придобивка Simple Smile

Много й се кефи малчо и може би ще имам по едни 15 минути бонус спокойствие без носене на ръце Wink

Сам-сама го сглобих, много съм горда  bowuu Mr. Green

Последна редакция: нд, 12 юли 2009, 17:42 от cutesmallcat

# 198
  • София
Фокси, не знам... Ние бяхме купили 0-6м. от един тукашен магазин и й ставаше горе-долу до 3месец...
Идеята ми е, че те тия цифрички малко измислено си ги слагат...
Сега се сещам, че имаме и едно момчешко гащеризонче подарък дето е р-р 80 и й е късо... иначе широко... абе не знам...

видях че един от коментарите на това чувалче е че е малко... други два обаче казват, че  е точно... Аз може би бих го взела Wink

# 199
Не знам защо не мога да виждам снимки! Много ме е яд че пропускам!

За каймата-не съм се изразила правилно, не купуваме готова кайма, купуваме месо да ни го смелят, защото в каймата слагат гадни меса, кожи и сланина и оцветители и подобрители. За Нескуик-а-в него има много захар, консерванти, както и разни неща дето не ги знам какви са. Затова предпочитам да си купя овесени ядки, да смеля орехи и бадеми да добавя стафиди, да накисна с мляко и да настържа прясна ябълка и да нарежа банан. С малко мед става мноооого по-вкусно Simple Smile

# 200
Е,страхотни снимки Hug
Инче,а честито ви столче и на вас Wink
Миме,ама ти и Мая сте като две капки вода  Hug
От вчера у нас е мир и тишина...абе кефи се Ивко на столчето и аз съм много щастлива Laughing
Десика,търсих за тези панери за играчки в mytoys ама не намерих те немците други имат..ето това например   http://www.mytoys.de/catalog/search/?query=spielzeugkisten&f … roductsPerPage=20
a музикалните играчки това ли търсиш...http://www.mytoys.de/catalog/show/KID/de-mt.to.ca02.03.18/
ако искаш нещо друго да гледаш ми кажи,ако мога да помогна Hug Hug
Десика[/color], намерих тези торби за играчки.......http://www.mytoys.de/catalog/search?query=spielzeugstonne&su … roductsPerPage=20

Последна редакция: нд, 12 юли 2009, 18:24 от dessi06

# 201
  • Sofia
Деси, ама и вие ли сте със столче? Ха, честито! Много да папкате в него и да си играете  Hug Hug Hug

Хайде, снимай го Ивчо да го видим!

# 202
ХЕЙ,кокичета,привет Hug Whaasup
Ние днес цял ден имахме гости,много се разведрихме.
За размерите на дрешките-така е,хич не отговарят.Но пък аз например боденцата,дето й омаляха ги срязах отдолу/някои/ и си ги носим като тенисчици вкъщи WinkПовечето дрешки/хубавите от Англия/ги разпродадох в продавалника,а другата половина приготвих да нося в дома за новородени.Запазих само 1-2 за спомен.
Много са ви хубави столчетата newsm10Ние ще си купим август месец,като почнем захранването.
Алхимиче,много си ни хубавка Wink
А какви мадами сте ни всичките с тези ретро тоалети,сега ме доядя,че не се снимах и аз.
Хайде ,аз ще изчезвам,до после smile3503

# 203
Инче, аз снимки вчера още пуснах..ама който не чете Wink

на мамите който ги виждат за втори път се извинявам.....

# 204
  • Sofia
Ах, сладък сладък нахилен Ивчо!!! Мнооого е готин и доволен!
Абе аз не за пръв път пропускам  Blush Нещо не знам къде блея, а и понякога не ми излизат снимките и не ги виждам.... newsm78

# 205
Инче Hug Hug Hugи аз съм така понякога....ама здраве да е  :Lil:

# 206
Вержи косата ми е много къдрава по рождение,но аз и м.... разгоних с всичите ми боядисваници и с постоянното изправяне.попринцип до към годинка съм била плешива яко Laughing
Сватя смени дьоптера на цайките hahaha

# 207
Инче,какъв модел е вашето столче..чико.. newsm78колко струваше ако не е тайна. Peace

# 208
  • Sofia
Деси, столчето е Chicco Polly 2 in 1. Струва 260 лв. в Хиполенд. Гледам, че он-лайн го продават 270 лв. + доставката  newsm78

# 209
Инче,със здраве да го ползва Венци...ама много ме е яд,как може всичко в Бг да е по скъпо от тук..луди ли са  :например и аз бях харесала това столче..същият цвят..и го намерих за 99 евро....http://www.babyartikel.de/kp-family/kaufen/produkt/015002000047/ … 2FB73DBB7E56366DA много ме е яд..какви са тези цени #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Общи условия

Активация на акаунт