Отговори
# 180
добро утро Hug
Писчче днес майка на диета,Ками на морето а Миленка май неделя е при майка си newsm78
аз снимки ще ви пусна малко по късно че трябва да ги снимам,да ги качвам а сега ще пердаша към мола с една приятелка,а бебе Мая и баща и сами отиват в технополис да купуват външен хард че нещо компа ми се скапва и ако си загубя всички снимки ще се метна от някъде.
Марте тъжно е това което си написала но ,трябва да се знаят тези неща а не да се премълчават.аз знам ужасяващи истории и за Бургаската болница.И не мога да разбера защо в Бг няма един доктор който да е поел отговорност.
айде хубав ден на всички макар и облачен  bouquet

# 181
Мацки,току що купихме лятна количка на Бертони-Фокси(даже малчо заспа в нея),но се чудя дали не избързах,защото пише за деца след 6 месеца,а Вальо е на 4 и половина  newsm78,съвсем леко е повдигната от към главата,но и Маг Енгланд(демек танка Wink ) не е равна.Някой ползва ли такава ?
Снимките са страхотни ,давайте ощее и аз обичкам да гледам  Rolling Eyes,моите са в кичука и са на хартия от бала,все пак беше през далечната1997г

# 182
Здравейте!Сега се връщаме от мама и виждам,че сте умрели от глад  Laughing Така че,айде на обяда   chef

Камито,май е на плаж днес  newsm78

Айде и от мен малко ретро снимки - мъжо ме снима с GSM-ма докато ме нагласяха

А при първото ни топване във водата и ние бяхме така

За починалато при раждане момиче незнам какво да кажа -но факт е,че и Весела Нейнски има лоши спомени от д-р Мазнейкова,а и май още доста момичета.Лошото е,че едно дете е останало без майка,едни родители без дъщеря си и един съпруг без жена си  Cry

# 183
  • София
Добро утро и от нас. Днес май няма да излизаме - омръзна ми от разходки по молове и хипермаркети. Искам в парка. Мишката май предпочита Кауфланд - като я сложа със стола за кола в количката на магазина просто умира от кеф - може да гледа навсякъде. В нейната количка още е в зимния кош и само се надига отвътре. А летния кош и е много голям. Някой има ли Кенгуру Ексес и вози ли вече бебчо в седналия вариант?
За лекарската небрежност въобще не ми се говори, но и аз съм сигурна, че Мазнейкова ще бъде оправдана.
А да ви кажа за яденето на качествена храна. И ние си взимахме плодове и зеленчуци от познати на село - органична продукция - без химикали, проверено. По това време една приятелка работеше във фирма за износ на билки - при тях наистина имаше контрол. На майтап и дадох проба от екологичната ни почва и познайте - съдържанието на тежки метали беше в пъти над нормата:) Така че всичко е относително.

# 184
Хайде нали ви обещах да ви покажа как се возим на "ИЖ" с кош на стоп

а това е мотора сниман вечерта на събора  Mr. Green

Снимки от бала ще трябва да изровя и да ги снимам , че и мойте са на хартия нали съм вече   newsm27

naiema тъкмо обядвах ама по-късно ще се възползвам от обилната гощавка  Party

Мартеничка мерси за номинацията за мойтО мъж  Hug. ГотЯн си ми е кво да го прая  Wink  Heart Eyes

Последна редакция: нд, 12 юли 2009, 13:33 от wondertedy7

# 185
mrm ние сме с Виктория и се возим отдавна на летния вариант с второ положение на гръбчето,т.е на 45 градуса.Сега ще погледна какъв е точно вашия модел на Cangaroo,че не се сещам  newsm78 

# 186
naiema ретро снимките в Созопол ли са правени?
И моите са от тозо фотограф и там ги правихме.

По-късно ще пусна и аз от ретрото, защото от бала са ми на П-з.

Фокси много добра ретроспекция си ни поднесла.

Времето е ужас и едниствената разходка на бебо май ще е в Мол-а днес.

Момичета вчера ходихме в мола при Хемус в Марк&Спенсър има доста добри намаления. бебешките им неща са почти увършани, но са останали много добри бодита. Материята много ми хареса. Но продават компекти от по 5 или 7 бодита. Като бодито се връзва към 6-7 лева.

# 187
naiema ретро снимките в Созопол ли са правени?
И моите са от тозо фотограф и там ги правихме.

Момичета вчера ходихме в мола при Хемус в Марк&Спенсър има доста добри намаления. бебешките им неща са почти увършани, но са останали много добри бодита. Материята много ми хареса. Но продават компекти от по 5 или 7 бодита. Като бодито се връзва към 6-7 лева.

В Созопол ДА  Peace Grinning

И в нашия МОЛ има Марк&Спенсър - ще отскоча по-късно да видя има ли намаления и тук.

# 188
  • София
naiema, летния кош на количката ни няма възможност за промяна на наклона на облегалката. Целия кош се накланя, а Мишката се свлича и губи между коланите. Пак ще я пробвам, ама нещо не става newsm78.

# 189
Фокси много ми хареса с късата червена коса. Grinning

# 190
Здравейте, мацки!
Включвам се набързо, че след малко ще изпращам мамето към Търново. Два дни ни беше на гости и успях да си почина мъничко.
И аз снимки от бала не мога да пусна, защото не са тук, но ето една отпреди 2 години, снимана в стил сепия.

Много  Hug на всички

# 191
айде и аз да ви позалея да гледате Blush
az na 9mesecana edna godina i polowinas brat mi sestra mi na 3godinina sestrata na swatbata9godinina 16godinina balapak na bala s brat mina diplomiranetopredi 3 godini s Edo
сега ме знаете на какво приличам Laughing

# 192
  • София
фокси, да ти кажа бубката сега е на 5м, уж няма още 74см /в сряда ще знаем със сигурност/, но р-р 74, който дават за 1-годишни й е малък. Много зависи от марката /не мога да цитирам, но имахме една пижамка която беше за 6м. а Бела беше на няма и 2 когато й омаля/
Но пък зависи и какво значи едро бебе... то може да е дундесто, но да не е дълго...

Аз лично на бебка избягвам да купувам предварително неща, но ако се реша за тая зима й взимам 81см /1.5год/ и дори 86, т.е. 2год... Прави си сметка... По-добре да е по-голямо малко...

МИме, на снимката дето майка ти те храни, все едно си ти Simple Smile Като порасне Майчето, снимайте се в подобна поза Simple Smile

м@м@, ти как мислиш да си взимаш фанелките? Ако ще ти ги взима Надежд-енската рапределителка, искаш л ида се разберем за срещичка като си ги взимаш от нея Wink

а за бодитата на М&С - от Англия това ми беше най-яката покупка и все още си ги носи бебона. 10бр за 3лири взех р-р до 10кг. Просто си ги износи като стой та гледай... нямам думи да се нарадвам на покупката си и до днес Simple Smile
А тук колко пъти съм ходила и все не съм виждала детски дрешки в магазина  newsm78, но хубаво че има... естествено пак по-скъпи  Money

Ние гледахме онзи ден Айс Ейдж - беше супер Simple Smile Племеника ми не го пуснаха на 3Д не знам защо и днес го водихме на Трансформърс... На мен миналата серия ми беше супер тъпа, ама тая направо нямам дми.... ефекти бол, ама диалогът е все едно пародия на тъп екшън са правили...
Както и да е... Тъп филм, че и 150 минути дълъг Simple Smile бебка щеше да ме изяде от глад като се прибрахме Simple Smile
На Джонито и на Брат Пит на брат му им се точим тия дни, но вече по домашному Simple Smile че то не е само билети... нали съм лаком г*з  Blush

Хайде да си поровичкам  в ларедута докато домочадието ъня Simple Smile

# 193
  • Sofia
Сватя, леелеее как прилича на теб Мая! Баси мацката ще стане като голяма, блазе му на Венцо!  newsm51
Ето ме и мен на крехка възраст :

на 1 месец

на около2 годинки

с бати

с бати и тати

и с лошата котка (долу в дясно) играем на най-любимата игра

Ха, сега познайте от кого е наследил Венци бузаните  Mr. Green

# 194
Инче как гледаш майка ти на 1 снимка ,любов лъха.а тази дето сте с брат ти на леглото какви кълчици вадиш все едно не си ти.
Миленка забравих да ти кажа много са ти готини снимките,да си пускаш пак дълга косата много ти е хубаво Peace а и се се каня да те питам на линийката(сватбената)с какво си била облечена на нея?

Общи условия

Активация на акаунт