Отговори
# 240
Добро утро мили дами,

мократа рокля е резултат от това, че ме бутнаха в басейна + още около 10-на човека.
Ама това беше към 4 часа сутринта, та може да си представите всички в какво положение сме били вече и имахме нужда от освежаване  Joy

Пис сватбата я правихме на Ливадите. Един компекс, който се намира в местността Добра вода.

С тези снимки от сватбите ме обзима пак една еуфория. Преди около година даже казвах на мъжът ми колко ще е хубаво пак да я повторим, но само ако стане същия купон.

Гери много хубав този Гошко.
А за мрънкането и че си отнесла всичко ти те разбирам напълно. И ние като идем някъде и Йоан се размрънка само аз го дондуркам и разнасям. Не че мъжът ми не иска, но някак си не успява много добре да укроти опърничавия.

От няколко дни Йоан се държи така все едно е на екстази. Пищи, хили се, рита с крачета, мята ръчички. Тази сутрин започна шоу-програмата от 6  часа.

Софи пиши как е малката.

И сега въпрос към майчетата с ABC Design - от къде купихте чадърчетата, защото аз още не мога да намеря от нашия цвят. В MyToys няма от този цвят, във ВисВиталис и БебеМаркет също. Продават ли такива чадърчета в някой друг магазин, за да отида да проверя?

# 241
  • Varna
Привет и от нас, да се запишем и ние, че пропуснахме вече няколко теми в това хубаво време. Стигнах с четенето до 4-та страница, после ще наваксам.
  Мацки, имам проблем - дадох на Дара да опита плодово пюре (ябълка и круша) и сега тарикатчето не ще зеленчуково... ама хич!! Дайте акъл  Confused
Пробвай в зеленчуковото поре да слагаш и сладък картоф, резултатът е вълшебен.  Grinning

Предадох и документите още в края на май уж да ги внесе в началото на юни, а входящият номер е от 30.06. #Cussing out Някой знае ли пак 14 дена ли е срока за обработка? В сайта пише, че се обработва документа.
При мен се беше получило такова забавяне, беше ми ги предала документите na 17.06, a трябваше да са подадени по-рано обаче от НОИ ме изненадаха доста приятно и на 25.06 ми бяха превели парите, така че проверявай, може да не се наложи да чакаш 15 работни дни.  Grinning

Хайде отивам да дочета темата до края и без друго днес тук времето е кофти.

# 242
Ех, Гери мн кофти за Жеравна. От работата си мъжа ми вижда селото и ми каза, че сигурно ви е подпукало Rolling Eyes Днес е мн студено в Сливен, едни ветрове...облаци...направо есен. Лятото избега ooooh!
Всички сте мн хубави като булки Hug, аз нямам такива снимки и съм пас Peace
Деси, ако някой ме бутне на сватбата ми в басейна направо ще го  #2gunfire

# 243
Деси точно Ливадите имах впредвид, ама от къде да се сетя с гланцирания ми мозък  ooooh!, много прилично и приятно място е Simple Smile

# 244
Еее,и Даримка и Пис са чудни на сватбите си!!!!Честно казано ОБОЖАВАМ  да ходя по сватби,но никога не съм искала аз да имам такава.Някакси не обичам да съм изцяло в център на внимание Blush Ние казахме,че сватба не искаме и предпочитаме да оплзотворим паричните подаръци по начин,който ще запомним.Някакси ни се струваше ужасно прахосване на 3-4-5000лв.Пък и с такова разделено семейство /нашето/ нямаше да е сватбата на мечтите ми...Та в крайна сметка си купихме нова кола на старо,понеже старата вече беше тотално изгнила отдолу и отидохме в Швейцария за почти месец на гости при майка ми.Изобщо не съжаляваме за избора си...Мислела съм си ако все пак роднините настояват за сватба да я направим така както ние искаме..на плаж,боси и съвсем неглиже,по морски...По друг начин не съм си представяла сватба..Тия мотаници покрай сватбите хич не ми харесват..Просто аз не съм за тая работа..И понеже не съм 100% вярваща дори и в църква не се венчахме..Сега може  и да ме заклеймите и да ме обвинявате и да ме укорявате,но винаги съм мислела,че след като не съм истински вярваща е гехота за мен да се венчая в църква...Е,ще кръщаваме сега малките,но само защото се зарекох,че ако Наско е добре и не е болен от ДЦП ще направим децата си християнчета..дори и аз ще бъда кръщавана....
И пак повтарям..обожавам да ходя и да се веселя на сватби,но не чувствам изобщо липсата на своя...И сега, ден след нашата 2 годишнина от подписването, сме на сватба на наши приятели,които са заедно от точно 16 години...

Гал, аз по принцип се познавам с "камерджията" и явно съм му симпатична,щом почти целия диск от сватбата е с мои кадри /освен с кадри на младоженците/.Даже ме е снимал докато съм си сваляла обувките в ресторанта,защото не спрях да танцувам и на едно от харата вече не издържах и въобще не ми пукаше кой какво ще каже.Просто си свалих обувките  ипродължих да скачам Mr. Green

Последна редакция: пн, 13 юли 2009, 09:47 от foxy81

# 245
  • Sofia
Добро утро!
Ама наистина е добро - има слънцееее! И аз след малко стягам багажа за цял ден миткане Simple Smile

Много сте хубави, булките! Много много!!! И аз искам сватба, ама на плажа, боси и голи и без разни официалности и само с най-близки роднини и много приятели... Ама едва ли ще ме огрее Sad Венци не ще и не ще да чуе  Rolling Eyes Бил вече в тоя цирк веднъж, не му се ходело пак. Ама щял да ме обича до края на света....То не че сватбата е гаранция за нещо, ама купона не е за изпускане! Даже като бяхме във Вегас така го навивахме цялата група, ама той се дръпна, после съжаляваше, ама сега пък Вегас е на другия край на света и нямаааа...
А като гледах "Мамма mia!" направо щях да литна - ето това е сватба! Flutter

Софи, дано малката душа е здравичка и нещо от нослето да е темп. и бързо да минава!  Praynig

Гери, това е най-вдигнатото положение на гръбчето. Най-легналото е като шезлонг, почти напълно легнало, а според мен засега междинното е най-подходящо, ама зверчо иска изправен, да не изпусне нещо любопиткото Simple Smile

Отивам да се стягам, че ме сърбят петичките, направо полудях вкъщи тия дни!

Хубав ден на всички! Hug

# 246
E, страхотни булки си имаме.Плажни бебета и майки също. Grinning
Честито на месечинковците, месечинките и рожденици, ако имаме и такива. Пожелавам много здраве и любов!
Миме, Мая ти е одрала кожата. Добре, че ще стане хубава като майка си. Явно генът ви наистина е много силен.
Доре, твоята майка много активна. Добре, че моята няма време и интерес към Бг-мамма.
Десика, винаги съм си мечтала за сватба с басейн, ама с моето лежане по болници миналата година, нямаше как.
Гери, като знам какви калдъръми са в Жеравна, хич не съм изненадана, че Гоги има претенции и мрънка. Милото, голямо друсане е паднало. Аз за последно посетих Жеравна по Нова година, беше един сняг и лед, а аз бях в 8-мия месец и всички откачаха да не взема да падна и да направя някоя беля. Голямо лазене му дръпнахме цялата компания по един баир, докато се опитвахме да стигнем до къщата-музей на Йовков.
За столчетата, ако искаш, още пазя сметката на мъжа ти, казваш колко пари е с доставката моето пег перего(последно него избрах, фен съм на марката), че не помня колко беше доставката до БГ и пращам още днес следобед. А ако предпочиташ, може и да ми пуснеш номера на твоята сметка, ако така предпочиташ. ние във Варна ще идваме към 1-ви или 2-ри  август, но май по-добре пратката да е до София, на морето сигурно столче няма да мъкна.
Десика, вашата количка не беше ли в черно и оранжево? Ако е така, защо не поръчаш черно чадърче? Те имат и някакви защити , четох.
Ако има мами мераклийки за разходки в центъра ,обаждайте се.
Вчера давах на Яна 2-3 трохички круша. малко беше учудена, побутна ги с езиче, ама в крайна сметка ги похапна. И май е време да се почваме с пюретата, няма за къде да отлагам. В петък сме на консултация и след това я почвам със захранването. Мамите, които захранват вече, споделете опит има ли намаляване на кърмата, след като започнете да давате пюрета?

Последна редакция: пн, 13 юли 2009, 10:28 от mama_pettty

# 247
Добро утро Simple Smile

Фокси, защо пък някой трябва да те заклеймява, всеки има право да вярва или не, аз съм вярваща, но не ходя на църква на големи празници и богослужения, защото, когато ходя на църква искам да съм сама, така разбирам аз вярата, ние също нямаме църковен брак, моят мъж в църква не влиза и за мен беше излишно да го врънкам на сватбата на сила едва ли не...

Много са хубави всички снимки Peace

# 248
  • София
Ей, ама сте страхотни всички Simple Smile Ето малко сватбени снимки и от мен: http://www.facebook.com/home.php?#/album.php?aid=16588&id=552009582

# 249
  • София
Ей, Котенце, къде са снимкитеееее?

# 250
Дая,ами казах го,защото знаеш ли колко хора ме питаха с оцъклени очи как така не сме се венчали пред Бога Shocked Все едно не сме били женени..и на мен ми ставаше едно..тъпо...Майка ми като се е женила пред Бога с баща ми та много е прокопсала.... Именно затова съм се убедила,че не е важно нито дали въобще имаш брак с човека,когото обичаш,нито дали сте се женили в църква...По-важно за мен е въпросния човек да ме уважава и да е влюбен в мен докогато може,щото любовта е до време и не е вечна.После остава простичката,но истинска обич,привързаността и уважението.Поне аз така искам да ми се развие живота с Боян... ПРосто съм реалист...

# 251
Фокси,напълно съм съгласна с теб! И ние не сме се венчавали в църква,но не защото не сме вярващи/всеки от нас вярва в нещо/,а защото и на двамата ни се видя тази църковна венчавка ненужна.Вярата си я имаме дълбоко в нас и сме мъж и жена -съпруг и съпруга,независимо от това дали сме били в църквата или не.

# 252
 smile3508 Гледам за сватби си говорите!  И аз ще ви покажа няколко снимки, но преди това да кажа, че всички много много хубави и прекрасни булки, независимо дали в бяла рокля или не! СТРАХОТНИ СТЕ!

Улях се ......  Embarassed

Днес имаме месечинка, на няма да ви черпя, че ще свърши темата  ooooh! !

ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ НА БЕБЧЕТАТА, РОДЕНИ НА ТАЗИ ДАТА! Да са живи, здрави и щастливи!

Последна редакция: пн, 13 юли 2009, 10:23 от dideroncho

# 253
  • София
Здравейте на всички мамчета!!!  Hug
Липсвахме ли ви с Никола или ни забравихте?  Wink
Тази тема я прочетох,макар че признавам си отгоре,отгоре,защото нямам много време.Но снимките разгледах внимателно,много сте готини и вие и бебчовците на плажа,а старите снимки ме радваха от сърце. За срещата и стихчето на Алхимика ви завидях благородно! Надявам се като се оправи времето отново и с мен!!!

Ние се прибрахме от морето в събота,но имах да зареждам перални,да простирам и чистя,знаете как е.
В Слънчев бряг не ми хареса никак, свекървата много помага жената,но аз да си призная накрая ревнувах и си исках детето пак само за мен,колкото и извратено да звучи.Лошото е,че го поразглезиха май със свекъра,но ще го сложа в ред аз него  Laughing  смисъл Никола не свекъра  Mr. Green
Иначе като цяло беше весело,ходихме на Аквапарка в Несебър и си прекарахме страхотно,аз почернях достатъчно,поплувах,макар и в мръсната вода,абе на море като на море.

Да се оплача стига съм се хвалила, нашия татко е болен,сутринта стана с 38 температура, в момента е на лекар,явно е някой вирус,защото го боли и корема и само се моля Ники да не го хваща  Praynig
Освен това имам и друго притеснение, цикълът ми дойде на 27 май и от тогава не е повторил,аз ходих на лекар преди седмица и половина и тя каза,че няма нищо,но днес цяла сутрин ми се гади ужасно много,така ми се е повръщало само като бях бременна и сега съм много притеснена, милото ще ми донесе тест, нали след секцио не трябва нито да се ражда, нито да се прави аборт 2 години.Ужасно ме е страх да няма нещо,стискайте ми палци!

Ето и нашето чудене на вълните,малко ми е нескопосана снимката ама...

А тук се радваме на водата,определено му хареса

Тук сме в ролята на малки мореплаватели

Дано не ви доскучах!  Hug

# 254
Добро утро сладурки Simple Smile
Страхотни снимки на мами и бебоци - колко бързо ръстат дечицата - пу-пу да не им е уроки.
dorabella а вашия тати ме уби направо - как е хванал Раличка като дамска чанта Simple Smile

Честити придобивки на дечурлигата - много да папат в столчетата и по малко да цапат Simple Smile Като се сетя какво чудо е с тези пюрета и каши - само докато направят "Бррррр" с пълна уста и целите трябва да влизаме в пералнята Simple Smile

dessi06 наистина тук всичко е много скъпо - не само колички, столчета, но и дрешките. Просто си е безумие - луда работа.

Лисичке - разби ме с коментарите по снимките - страхотни сте.

Последна редакция: ср, 15 юли 2009, 17:51 от hamelionche

Общи условия

Активация на акаунт