мократа рокля е резултат от това, че ме бутнаха в басейна + още около 10-на човека.
Ама това беше към 4 часа сутринта, та може да си представите всички в какво положение сме били вече и имахме нужда от освежаване

Пис сватбата я правихме на Ливадите. Един компекс, който се намира в местността Добра вода.
С тези снимки от сватбите ме обзима пак една еуфория. Преди около година даже казвах на мъжът ми колко ще е хубаво пак да я повторим, но само ако стане същия купон.
Гери много хубав този Гошко.
А за мрънкането и че си отнесла всичко ти те разбирам напълно. И ние като идем някъде и Йоан се размрънка само аз го дондуркам и разнасям. Не че мъжът ми не иска, но някак си не успява много добре да укроти опърничавия.
От няколко дни Йоан се държи така все едно е на екстази. Пищи, хили се, рита с крачета, мята ръчички. Тази сутрин започна шоу-програмата от 6 часа.
Софи пиши как е малката.
И сега въпрос към майчетата с ABC Design - от къде купихте чадърчетата, защото аз още не мога да намеря от нашия цвят. В MyToys няма от този цвят, във ВисВиталис и БебеМаркет също. Продават ли такива чадърчета в някой друг магазин, за да отида да проверя?