Отговори
# 225
всичките, не само бебоците сладки,  се учим все още да живеем smile3505. и Сферичката цял ден се опитва да сортира старите си вещи в стария си дом.
и забрави всичките яденета, наготвени от мен.   chef
така и не проумявам успявам ли да поствам нещо, или напротив. дайте знак четете ли ме, моля! Whistling
бабешки работи... newsm78

# 226
Деси  newsm10 newsm10 newsm10

Биби страхотни снимки  Peace с вестника направо кърти  Grinning

alximika аз първо реших , че на първата снимчица е Мая  Grinning наистина много прилича на теб  Peace А такива къдрици цял живот съм мечтала да имам  Wink

Бабо мравке четем , четем  Peace

# 227
Сега на снимки от сватбите ли минахме? Ми ние само подписахме тихо и кротко и след това отидохме на кафенце с кумовете...Мога да ви пусна снимки от "тайната стаичка",където подписахме и след това от кафенцето..Едва ли ще съм ви интересна Rolling Eyes Аз дори не бях с бяла рокля,но въпреки това ми се стори най-хубавата "сватба" на света Mr. Green Ооо,мога да ви пусна снимки от сватбата на братото,която беше 3 дни преди нашата.То на нея все едно си изкарах и моята Laughing
С риск да ви е омръзнало вече от моите снимки,ще ви ги пусна  и тези,пък вие си ме псувайте тайничко...няма да се сърдя Blush

Айде първо от сватбата на брат ми...

И сега от нашата "сватба" Mr. Green

Биби,супер снимчици Mr. Green

# 228
Хайде и аз да се включа с обещаните снимки, но преди това да честитя и на малкия Венци за новата придобивка.

И аз искам на море, Биби виждам, а и чета, че сте си изкарали страхотно.

Софи, малката да не я мъчат зъбките  newsm78

Деска, а на теб едно голямо мерси за помощта

Баба Здравка-Баба Мравка
всичко четем , справихте се страхотно

А ето и снимки от ретро-фотото
Правени са 2005 година

А сега и от сватбата

# 229
  • София
Ааа, не я посрещайте така радушно, че сега като завземе темата... ooooh! #Crazy

Румен като разбра, че в другата тема тя си предлага услугите като детегледачка, вика: "Теодора, ти си отговорна пред света, че пусна на свобода тази напаст..." Joy

# 230
  • София
Добро утро, аз мислех да чета и да си легна, пък после да пиша, ама като видях Деси как излиза от водата с булчинската рокля и се разсъних, ти нарочно ли се намокри, Деси, много яка снимка Wink))))))

# 231
Добро утро!   bouquet Страшни снимки сте пуснали, вс сте страхотни, бебчовците разбира се и те! Честито на вс с повод днес за празнуване!!!   bouquet Gift dance
толо не сме с хавлиика, нещо като плюш и е горнището, има цип Laughing

Последна редакция: пн, 13 юли 2009, 07:04 от kamelllia19

# 232
Добро утро! Ето и от мен:

Подписването и църквата.

На кафе преди ресторанта и в самия ресторант.
Фокси, като хвана букета направо отидохте да подпишете ли?!  Mr. Green
И мен ме интересува мократа рокля на Деси. Laughing

# 233
Добро утро Hug wavey

Ламтурник,хванах букета абсолютно не нагласено и когато певицата съобщи коя е "щастливката" взе да привиква Боян и да го навива да ме взима.И когато й казах,че всъщност съм сестра на младоженеца и че ще се женя след 3 дни тя ококори очите Mr. Green
А ако ме питаш,защото е очевидно,че съм с една и съща рокля,то е защото по принцип рокли не нося,та тая ми беше единствената,купена специално заради на брат ми сватбата Laughing
Цитат
Публикувана от: iva_angel  
Вмъкни Цитат
...ама като видях Деси как излиза от водата с булчинската рокля и се разсъних, ти нарочно ли се намокри, Деси, много яка снимка ))))))
smile3521 smile3501

# 234
Добро утро и от мен,много хубави снимки мен също ме интересува мократа рокля Rolling Eyes.
А Александра днес видимо изглежда по добре но има температура 37(мерена с два термометъра електронен и живачен за да сравня резултата) незнам какво му става на това дете а иначе ми пее хили се ,сега като се събуди ще папкаме и отиваме на лекар после ще пиша какво и има.
Честито на всички празнуващи днес!!!  bouquet Heart Eyes  bouquet

П.П. Само да вметна че аз снимки от сватбата нямам благодарение на мъжо ,още му се ядосвам като се сетя.

# 235
хаааах, Деси изби рибата с басейна  Joy hahaha

Софи, може от хремата лека Т да има Sad дано не е я вдига повече. пиши после.

Фокси, и после защо камерджията е получил извъртане на очните ябълки Simple Smile носи повече  рокли Simple Smile

# 236
Добри ютроооо newsm53
Как сте,компанията
Днес сме ранобудни ,мерси за закуската и мафенцето,макар и да не пия,тая сутрин няма да откажа,че smile3507
Много хубави снимки пускате,Десика.така като гледам на вашата сватба е било як купон newsm62
Фокси,много хубаво ти стои тази рокля newsm10
ками,толкова е сладка тази Сиянка с гребенчето отгоре-пу пу пу
Хайде до после!

# 237
Ехоооо, здравейте и от нас с Гоги, вече сме си в Дч, вчера се завърнахме, че времето беше кофти и стана много студено  cold а ние не се бяхме подготвили за чак такъв дъжд и студ Sad Отделно на Гоги хич не му допадна Жеравна, много мрънка, искаше все на ръце и всичко на мой гръб  ooooh! Отделно снощи яде през 1 ч, какво да ви кажа, добре че е той да мисли за моята фигура  Joy Резултатът е - 1 кг още  Joy
След малко отиваме на консултация да бием последния пентаксим, да се теглим и мерим, по моя кантар вече сме 8900 гр  Shocked Shocked Shocked
Относно столчетата - утре мисля да пусна поръчката, но още се колебая между Пег Перегото и Чикото, в тази връзка, Коте, това не е най-легналото положение на облегалката, нали? и Честито ви столче, май повече клоня към Чикото  newsm78
Мама Пети, после ще ти пусна сметката си на ЛС, че няма да имам толкова пари в картата за 2 столчета, и ще се уточним дали да е в една поръчка или в две, в зависимост вие кога ще идвате във Варна, да не караме Яна да си чака дълго столчето  Party Креми, не съм те забравила и теб  Wink

Снимките са страхотни, но Деси уби рибата с роклята и басейна
Joy Joy Joy

Ето снимчици от Жеравна (ако някой иска да ходи там горещо препоръчвам Къща за гости Ив):

# 238
И аз да се отчета със сватбени,защото ретро нямам Sad

# 239
А добро утро   bouquet
Ками мерси за закуската, аз да побързам да се наместя на масата с вестника. Едно време когато бях без ремарке и закусвах нормално обичах и да попрочитам някоя и друга новина ......ама няма вече  Mr. Green
 Деси вярно с тази снимка в басейна обра точките. Що така бе жена нямаше ли време да вземеш душ преди церемонията та се сети тогава  hahaha - шутка  Wink
 А ресторанта къде е? Аз в подозренията си съм набедила един комплекс до Пазарджик по пътя към Св.Константин и Елена. Но нали съм си пришълец към този край ( завряна снаха  Joy ако има такъв термин изобщо) та не мога да се сетя как се казва. А може и да греша.
 Биби, Ками страшни морски снимки, и на мен ми се приходи на море но тази година няма да ни огрее  Tired
Фокси много хубава рокля за свадба. И моята идея за свадбата беше като вашата, но като гракна родата клекнах. Аз рокли в живота си съм обличала май само на бала и на свадбата ми, като за последната се дърпах до последно. Така де бременна в 6-ти месец, килца дал господ.....ква рокля , кви 5 лева. Ама след мноооого мислене и тормоз от моя страна на дизайнера на една верига за бременни ми измислиха хората рокля. То силно казано измислиха просто ги принудих да правят това което ми хрумне  ooooh!. Накрая резултата май не ми хареса, ама аз си бях казала за свадбата така и така не я правя заради мен, а за кефа на фамилията и ми беше все тая. То затова сигурно стана и хубав купон.

хайде това от мен, нямам си ретро снимки ( а ми се прииска, много сте хубави ), а от бала са на хартия  Mr. Green
 Слънчев ден   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт