Отговори
# 75
Ииии...какво стана, аз реших да я очерня пред всички, а тя взе, че ви спечели! #Crazy
Нещо не ти се получи Joy Майка ти е пич, като теб, или ти като нея  Heart Eyes

# 76
Ок, утре ще ви звънна, за да се разберем нещичко. Дано само времето е с нас.
Гал твоя телефон има ли го във файла с личните данни?Ако не, ми го пусни на лични.

# 77
Ииии...какво стана, аз реших да я очерня пред всички, а тя взе, че ви спечели! #Crazy
Нещо не ти се получи Joy Майка ти е пич, като теб, или ти като нея  Heart Eyes
Тя и моята майка като си купи компютър и ми вика: "Абе, какъв е този Форум, дето пишеш в него?", пък аз и викам:"Ааааа, не, той си е моя територия, намери си си свой!" Crossing Arms
Ама знам ли, може да ме шпионира тайно.
Елфи, супер снимчици! Heart Eyes
Толо, адашката да не е болничка?
Не се сещам за невероятни истории, сещам се за няколко, в които съм била полуумния идиот, ама ме е срам да разправям. Embarassed Тази тема е пълна с такива истории, сложете си памперси, ако не задържате след раждането, че ще се смеете до последна капка кръв и... урина. Mr. Green
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=342509.msg9036763#msg9036763

# 78
Лелеееееее Баш поетесата много готино стихоплетстваш  Party
Пак сте си спретнали страхотна срещичка , а бебоците са тоооолкова сладки всичките  Heart Eyes

Сега се сетих за една интересна случка на стопа  Flutter Как един тираджия ни "отвлече" Бяхме тръгнали да се прибираме от Пловдив и на единия от изходите от града стопираме един турски тир той казва , че е за София и Павката вика добре като си мисли , че там можем да останем да спим при братовчедка ми и на сутринта да тръгнем за Варна обаче като се качихме и аз му казвам , че в този момент тя пътува за Варна на море в нас и няма как да отидем у тях  ooooh! Та трябваше да слезем и казваме на шофьора (турчин , който не разбира бъкел английски , български и каквото и да било друго освен турски ) , че сме за Варна и трябва да спре да слезем (не питайте на какъв език  Whistling) и той казва ОК ОК и си продължава, след малко пак му казваме да спре той пак ОК ОК и пак продължава и така до отбивката за сръбската граница на 20км от София (съответно вече е доста тъмно и никой няма да ни спре) Да е жив и здрав братчеда , че дойде да ни прибере и да ни приюти у тях  Crazy Не ме питайте по някое време в какви филми се бях вкарала как тоя ни отвлича и Павел го пребиват а с мен се случват разни други неща -не дай си Боже ! и какво ли не още  Blush Иначе стопа е много добър начин да обиколиш и да опознаеш родината за да я обикнеш  Mr. Green Дано не съм ви досадила с историята си  Wink

Ламтурниче не се притеснявай за чавето ще ти поръчваме бирата в чаша за кафе (от големите)  Mr. Green докато тя се заиграва на пързалката  Mr. Green Как така няма да пиеш ами повишаването на лактацията  Naughty  Crazy

mama_pettty споко и аз съм в групата на дебелите  Hug ама веднъж в месеца няма лошо малко тортичка да хапнеш иначе през другото време го карам културно с  newsm47

Хайде "лекар с нож"  на всички  Mr. Green

Хаха аз май леко без да искам се вместих в новата тема за историйки  Flutter

Последна редакция: сб, 11 юли 2009, 00:15 от wondertedy7

# 79
Ламтурниче не се притеснявай за чавето ще ти поръчваме бирата в чаша за кафе (от големите)  Mr. Green докато тя се заиграва на пързалката  Mr. Green Как така няма да пиеш ами повишаването на лактацията  Naughty  Crazy

Бая кафени чашки ще трябва да изпия... Mr. Green
Лека нощ от мен!

# 80
Здравейте мамчета, хайде и ние да се отчетем.
Никол си има вече 3 зъбчета излезли и на път е 4-тото - всичките са отдолу (не както по схемите на ръстеж на зъбките в "учебниците"). Храним се с адаптирано мляко (180 мл.), а на обяд давам картофено или пюре от морковчета (домашно приготвено), а понякога и миксче от двете. Постепенно въведох зеленчуковите пюренца, а от понеделник мисля да разнообразявам с някой друг зеленчук. Някой може ли да даде идея за друг подходящ за домашно приготвяне зеленчук - тиква? Днес на обяд папкахме само зеленчуково пюре без АМ - до сега го давах с шишенцето като пробих по-голяма дупка на биберона, но днес се справихме с лъжичката докато лежеше. Спомням си, че така каката свикна с лъжичката, иначе в седнало положение всичко отиваше на лигавника, а нищо в коремчето. Ники свикна доста по-бързо с лъжичката, от която отначало пищеше направо Simple Smile
все още не можем да се обръщаме от гръб на корем, затова пък се справя доста добре обратно.
За количеството на храната - нашата джипка каза да не гледам таблиците на опаковките от млякото, ако пише 180 мл. за 4 месечно, аз трябвало да давам най-много 150мл. Ами честно казано няма как да стане с малката ламя Спаска - и 180 като й направя се сърди като свърши млякото - затова трябва веднага да й отклоня вниманието понеже започва да нервничи и да търси още. Последно преди 10-на дни беше 6.830 кг. и 65 см., трябва да се внимава с количеството храна за да не им се разширяват стомахчетата - поне така ми обясни джипката. За сега мисля, че си върви нормално. Храним се 5 пъти на ден.
Имаме си и нова прическа - дядо й я подстрига с машинката понеже косата й само отзад беше пооплешивяла от лежане. Сега ми прилича на момченце, а и е доста по светла на цвят.
За спането - вечер спинкаме от 20:30-21:00 до към 08:00-09:00 ако не я събудя като будя каката за детска градина. Не се буди изобщо, а от вчера си спинкат с каката сами вече. През деня не мога да кажа че има режим, понеже последния месец родителите ми си бяха на гости от САЩ и развалиха дисциплината. Майка ми в желанието си постоянно да я гушка я научи да се приспиват гушнати - което в момента ми е голям проблем, но се надявам да се откаже по-бързо - оставям я да поплаква малко за да си припомни как се заспива самостоятелно Simple Smile
Ако може една питанка преди да съм забравила - какъв сок давате на дечурлигата? Ние наблягаме доста на водата - но то в жегите е нормално.

Снимките от срещите ви са страхотни, много са пораснали дечицата - пу-пу да не им е уроки.
В този ред на мисли ето малко снимки и от нас Simple Smile

# 81
Минавам само да се запиша в новата тема и да се оплача, че днес имах страхотно разстройство, ама вече ми мина.
Историите на забременяванията ми са доста странни Simple Smile
Първия път решихме да правим бебе, аз мислех че няма да стане от раз. По принцип менструацията ми е нередовна и аз не я следя.... Та почваме да бебеправим през октомври, а през декември мъжа ми почва да ме тормози "май отдавна не ти е идвало, купи един тест да видим дали не си бременна!" аз викам "добре, ще купя" и забравям. Тогава работех страшно много, като забременях назначиха няколко човека на моето място и половината работа пак си остана за мен, та ставах сутрин в 8 и се прибирах вечер в 10-12ч. И накрая, през януари мъжа ми се появи и каза че ми купил тест, беше положителен, оказа се че съм в 11 Г.С.

Втория път спряхме да се пазим когато Алекс стана на 6 месеца, аз много исках породени деца, но заради кърменето нямах М и все не ставаше. Но края на май взеха да ме наболяват зърната като кърмя. Взех си тест, беше отрицателен, разочаровах се. На 10-ти юни ми капнаха 2-3 капки кръв и аз реших че е М. Но след 10-тина дена си направих тест, вътрешно бях сигурна че съм бременна и теста беше положителен Simple Smile Пресметнах че тия капки са били от имплантирането на яйцеклетката... Като му го обясних това на доктора ме изгледа #Crazy но още по-изумен беше когато се оказа че съм права  Mr. Green

# 82
 Гал, жива да си!!!   bouquet  bouquet  bouquet Вчера пак влязох в ролята на светата инквизиция и след 15мин. неистова борба от страна на детенце успях да се преборя и да я накарам да прояде малко зеленчуци  Party Е, не колкото беше свикнала, ама аз и на толкова съм доволна. Сега я връчвам на баба й барабар с бурканчето пюре и куп хитринки как да й бутне лъжицата, пък да видим... Тюх! Повредих си детето с тези плодове - такова ящничко си беше  Confused

Яна, ама вярно ли си искала породени деца?  Grinning На мен не ми стиска май, въпреки че от сега плануваме номер 2 (че и 3). Оправдавам се пред себе си, че от физическа гледна точка е добре поне година да мине от раждането до новата бременност... Rolling Eyes Ама като гледам как добре се справяш и колко приятно звучи ежедневието ти  Flutter

Толо, вие баш по една от най-екстремните отсечки ст пътували на стопец. Мен само покрай морето ме беше малко шубе да стопирам, признавам си. Ама и ти си голяма скица - срам я било  Joy

Ех, че хубави бебоци!!! А снимката на паркираните под козирката МПС-та ми  напомня някой рокерски събор  Sunglasses

За невероятна история в момента не се сещам нищо по-невероятно от запознанството ми с любимия - на стоп. На това му се вика да си намериш щастието на улицата  Grinning

Хайде, късметлийски ден на всички!

# 83
Добро утро от мен. Станах в 5,45, че моят луд мъж тръгна за някаква двудневна игра по еърсофт рано-рано.
Понеже ме мързи да търся снимки със закуски, ви черпя за добро утро в една статия, от която ще разберете за какво служат мъжете.
http://www.dnes.bg/mish-mash/2009/07/10/za-kakvo-slujat-myjete.74136
За днес прогнозата е в София да вали в 10,13, 16 и 19 часа.

# 84
Добро утро! Ето и закусчица, дали ще изпреваря Ками?

Станах рано с малката и съм сложила хлебопекарната да замеси мекици за закуска. Mr. Green
Яна, голям си ентусиаст! Laughing Имам една позната, опитваха с години за дете, най-накрая и назначиха инвитро и тя забременя седмица преди датата. Роди, а 4-5 месеца по-късно пак забременя. Големият и син беше ревливо бебе, ама с мъжа и решиха, че е грехота толкова време да опитват за първо, а после да махнат второто, което е станало от раз. Та сега е с 2 момченца, да са и живи и здрави! Ама са палави! Преди седмица-две ги засякох в Морската- докато почистваше едното, че влязло в туку-що поляната леха, другото обърна коша за боклук отгоре си. Каза, че с нетърпение чакала да и свърши майчинството. Mr. Green
Ох, щях да пиша още, ама Ралица ме вика.

Последна редакция: сб, 11 юли 2009, 07:16 от Жълтият Ламтурник

# 85
  • София
Цитат
Силният пол учи децата да играят самостоятелно. Техният метод е ненадминат по ефективност – нужно е само да седнат на дивана със спортния вестник, докато малчуганите подпалват къщата.

Мъжете също така помагат на жените да бъдат във форма, благородно разхвърляйки по земята чорапи, хавлии и други части от облеклото си.

Joy Joy Joy

# 86
Ками, виждам те! Не се крий, а веднага приготвяй закуската. newsm64

# 87
Добро утро на цялата февруарска дружина! Честито на празнуващите днес с повод или без повод  bouquet weekend- а е достатъчно голям повод за празник Whistling
Ех,мн вкусно! Благодарско за отнямата Laughing  Hug Аз в 6 ч си легнах да спя ... тази сутрин. Мъжо ме събуди посред нощите, разсъних се, правих един книгоразделител/ подарък от франция от една камара години Blush/, сияна събудих като минах да я нагледам и се и кърмихме...но важното е, че следобяд по някое време ще сме на   grinning039  Nature Sunny newsm19. Едни приятели отиват на Приморско за седмица, а ние ще отидем за weekend- а при тях с  1crib естествено.
Приятен и   Nature Sunny ден на всички Ви!!!  love001

Възникна следната грешка при публикуването на новото мнение:
Внимание, докато пишехте, в темата бе публикуван нов отговор.
mama_pettty, май голям глад те гони... не стигнаха ли варненските мекици.... щом си казала:

# 88
Добро утро поспаланки  Simple Smile

моето дете днес ме изненада и след като се събуди в 5, поигра малко, заспахме с моя помощ и спнка до сега.

Петя, Гал как ви се струва времето? Ще има ли кафенце?

hamelionche честити ви зъбки. Много са сладки твоите куклички.

Благодарско и за закуската  Hug

Последна редакция: сб, 11 юли 2009, 09:03 от ^desika^

# 89
  • Пловдив
Дубруууу утрууууу  Mr. Green

В Пловдив времето е отврат.Облачно и се кани да вали.А бяхме запланували пикник и басейнче  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт