Отговори
# 150
С риск да ви досадя ама гледам , че за ретроснимки говорите та да се изтипосам и аз  Mr. Green

Двете, на които съм сама ми ги прави приятелката ми след официалната фотосесия с моя апарат ама на мен сякаш по- ми харесват  Wink

# 151
Теди, страхотни са! Heart Eyes  bouquet Къде ги прави?

# 152
Теди то и нашия резултат е същия hahaha

За госпожа великата докторка нямам думи,те говорят за нещо толкова тъжно а тя се подхилква.Грешки винаги стават и при най-добрите но трябва да можеш да се изправиш и да признаеш вината си а когато не можеш да се справиш с проблема да реагираш овреме.Те не са го направили и следствието е тежко,дете без майка,мъж без любима и родители погребали детето си.А уж раждането било най-естественото нещо CryЖалко и много тъжно.По стечение на обстоятелствата тя е леля(Мазнейкова)на мой много добър приятел та той от много време ме кара да ходя при нея,аз не съм искала защото не карам X5 например и няма да ме гледа с добри очи,а той ми казваше споко нали аз ще ви запозная и ще видиш как ще се грижи...сами си правете изводите що за човек е...ох много внимание и отделих ама съм толкова бясна в момента.

# 153
Теди на 3 снимка си много сладка и аз имам някъде из компа наши правени ако ги намеря ша ги пусна,че така става много свежа темичката като си пускаме снимки Hug
а какво ще кажете да си пуснем и от баловете,те и те се броят за ретро Mr. Green

# 154
Ламтурниче за плажните ли питаш или за ретрото ?
Плажните са от днес на Аспаруховския плаж под "Ред рок" , а ретрото са в Слънчев бряг миналото лято  Grinning Тя една приятелка работеше на фотото та ни ги хвърлиха направо на флашка снимчиците и си ги имам на компа  Mr. Green

Теди на 3 снимка си много сладка и аз имам някъде из компа наши правени ако ги намеря ша ги пусна,че така става много свежа темичката като си пускаме снимки Hug
а какво ще кажете да си пуснем и от баловете,те и те се броят за ретро Mr. Green

да да много съм съгласна  newsm10 колкото повече снимки , толкова по-добре  newsm47 аз много обичам да гледам снимки  smile3521

# 155
 Peace я марш по леглата - да не съм чула някой утре да се оплаква или да е сънен  Joy Joy Joy
... това в кръга на майтапа разбира се. Но аз наистина мисля да се паркирам вече - приятни сънища милички.

П.С. Адашката - страхотни са и вашите ретро снимки.

# 156
Не знам какво да кажа за д-р Мазнейкова! Сега в предаването се държа много хладнокръвно някак студено.  Впечатленията ми от нея са много хубави. Преди години, когато за първи път отидох на гинеколог, попаднах на един ужасно груб мъж, които освен че ме прегледа по най грубия начин ми каза и следните думи: "Имаш страшно голяма рана на шийката на матката, с кръвотечение - много са зле нещата!" - и това ми си случва при първи профилактичен преглед при гинеколог без никакви оплаквания. Излизам от кабинета в потрес от прегледа от диагнозата от начина на поднасяне на същата. Цяла нощ рев. На другия ден започвам д звъня по разни хора да ми препоръчат добър гинеколог и в крайна сметка се спирам на др Мазнейкова. Отивам в кабинета и със свито сърце и казвам какво са ми казали. Преглежда ме и ми казва - Наистина имаш Раничка, това е често срещано при момичета. Много неприятно, но с едно горене с лазер не много болезнено ще оправим нещата и няма да се притесняваш! След което ме изгори и вече колко години ще станат 5-6 може би аз си ходя при нея на всеки 6 месеца за профилактичен преглед. Винаги, абсолютно винаги ме посреща с усмивка на лицето и с думите  - Кате, как сме днес, какво правиш - не сме се виждали отдавна - някакви оплаквания или профилактично. Абсолютно винаги е много внимателна и мила. Веднъж даже я питах как може да е толкова внимателна винаги /нали знаете като на  някои му е криво как се държи с хората около него без те да имат вина/ и тя ми каза , че се държи с пациентите си така както би искала с нея да се държат, ако отиде на лекар. Сега като чета и слушам за нея и направо все едно ми говорят за друг човек. Но пък от друга страна - щом вече има два такива случай и все при нея, започвам да се замислям дали пък наистина не са особено компетентни и добри специалисти както твърдят Христо и Весела Неински. Ох, вече не знам какво да мисля!

Последна редакция: нд, 12 юли 2009, 00:04 от katia_

# 157
Kate аз не отричам компетентността на Мазнейкова. Това е жена, което наситина много знае и много е чела, учила, ходила насам-натам. Но парите и мисълта за печалбата в един момент са я покварили.

Аз не знам как може за нещо толкова тъжно и трагично да реагира по такъв студенокръвен начин. Най-малко чест не и прави, защото освен лекар, тя е майка и жена.

dessi06
може ли да те помоля за малко помощ. Може ли да ме орентираш къде в сайта на MyToys мога да разгледам кошчета за играчки и музикални играчки. Играчките да са такива , които като ги натиснеш или дръпнем да пеят, свирят и т.н.

# 158
Аз също като Деси съм на мнение че ПАРИТЕ са камъчето което почна да им преобръща каручката,а за това какъв доктор е аз нямам правото да я коментирам не съм медицинско лице и нищо не разбирам от гинекология,тя е безспорен водещ доктор и се е наложила като такъв защото много е работила.С теб Кате най вероятно се е държала добре и така ще се държи ти си и стара пациентка ще продължиш да си и бъдеш,родила си при нея и ако пак раждаш пак ще е при нея и тя го знае така че ти няма как да видиш другото и лице Peace(лично мое мнение не ангажирам никой с него)
айде мами лека и мека и от мен че ми се затварят очичките вече  love001

# 159
Деси, даааааа точно паричките са си казали думата! Парите променят хората, начина и на мислене, мирогледа, всичко, всичко!  Около мен има точно такива хора, променени заради парите които имат. Виждам ги как мислят, как се държат и какво става с психиката им правопропорционално с нарастване на банковите им сметки! Такъв е живота!

# 160

...и то доста ретро на някой от нас ще ни се наложи да ровим в албуми с хартиени снимки да сканираме и чааааак тогава можем да ги качим да ги видите  Mr. Green

# 161

...и то доста ретро на някой от нас ще ни се наложи да ровим в албуми с хартиени снимки да сканираме и чааааак тогава можем да ги качим да ги видите  Mr. Green

smile3521 smile3521 smile3521

# 162
Аз на моите изглеждам по-дърта от сега.
Между другото, в темичката на Атмосферчето една мама е дала много интересен начин на захранване без пюрета, направо с твърди храни на принципа на опитването и играта. Може да ви е интересно, на мен ми беше:
http://www.borstvoeding.com/voedselintroductie/films-bijvoeden/z … pley-methode.html -на немски
http://www.borstvoeding.com/voedselintroductie/blw/engels.html -на английски
http://www.borstvoeding.com/voedselintroductie/blw/frans.html -на френски
Схема за въвеждане на различните храни:
http://www.borstvoeding.com/voedselintroductie/schema/engels.html

# 163
Ламтурниче, това е нещо, което много прилича на педагогическото захранване, мисля че линка го има и на първа страница на темата за ПЗ Simple Smile

# 164
  Добро утро, (не)спящи красавици!

Толо, Теди, Миме, страхотни ретро снимки!!! Така ми се дощя и на мен - изглеждате много загадъчно палави  Flutter А на Теди мъжа го обявявам за най-фотогеничен ретро капитан!! Наистина все едно от Карибски пирати е излязъл!  Grinning

Маьки, по темата с Мазнейкова искам да ви разкажа един случай, който се случи неотдавна в търновското АГ.
Предупрреждавам, че оттук нататък постът ми ще стане доста мрачен. Става дума за инцидент с летален изход.
 Единствената причина поради, която ще го разкажа е заради Катето и всички бъдещи мами - изключително много се пазете от меркантилни лекари! Дори най-малкото съмнение да имате, бягайте далеч. С няколко думи: млада дама (25-26г.), прекрасна първа бременност, 9 месеца спокойствие и силна храна. Отива да ражда с уговорка при д-р Паньова. Дамата е изключително крехка и всеки нормален лекар ще каже, че нормално раждане е немислимо и е нужно секцио. Обаче докторката БЪРЗАЛА. И с думите: "Айде, че няма време" след ужасяващи мъки, Паньова и още една акушерка (предполагам) скачат с всичка сила на корема на майката. Бебето излита като тапа и почти разпаря майката. Резултатът: черепно-мозъчна травма на иначе съвсем здравото детенце, 5 седмици неизвестност и в крайна сметка бебе Вела почива (името е толкова красиво и посветено на Великден, когато се е родила). Няма да ви описвам състоянието на родителите и близките им. Ще ви кажа само, че все още чакат резултати от аутопсията и че вече са измислени 100 вродени аномалии на съвсем здравото им детенце, за да спасят задника на една убийца. Явно наистина гарван гарвану око не вади.

Разказвам ви така смело историята, защото се запознах с горката мама и я почувствам изключително близка. Тя самата иска да предпази останалите жени от престъпната некомпетентност в АГ Велико Търново и като не може да се получи чрез съда, използваме форума.

Много се извинявам за отвратително черната история, която ви споделих на ранина, но това е моя кауза и беше важно да го споделя с най-близките си приятелки.  Hug

Голямо гуш на малките ни съкровища!  Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт