Отговори
# 135
Деси това PegPerego Prima Pappa Diner ли е? Ако да, доволна ли си, че и аз се замислям за такъв.

На Валето и на Стаси много късмет за интервенциите, а на тяхните сладки мами много кураж  Hug

И а зимам ретро снимки, по-късно може и да пусна, защото сега гледам Венета, за онзи случай в на Мазнейкова болницата. Само като си помисля, че смятах там да раждам Shocked

# 136
  • Пловдив
и аз гледам Венета

Мазнейкова все се оправдава,не е били виновни ,били направили всичко,но момичето си отиде ......... мъка голяма

# 137
И аз гледам същото предаване - за д-р Мазнейкова. Всъщност тя е моята гинеколожка и ходя при нея от както се помня. Сега съм малко в шок.  Всеки говори и според думите му си е прав за себе си, но истината каква е - кой знае!?! Сега са рекламите да видим какво ще кажат.  
Десика, а ти защо се отказа да раждаш при нея!?!

# 138
  • Пловдив
от преди съм гледала и двете страни-Мазнейкова е виновна-оставили са Запряна неизчистена.Естествено е да стане инфекция /мисля,че сепсис беше и завзема цялото тяло /и при невзети мерки да се получи летален изход

# 139
Десика..да това е столчето
..много съм доволна...Мъжа ми се спазари за добра цена,,от 139 евро..на 110 Peace
Момичета не гледайте такива неща..Кате ти пък хич  Laughing

# 140
  • Варна
Момичета, като се събираха оферти за място за националната среща, имаше едно предложение в района на Търново мисля. За уикенд пакет беше. Някой сеща ли се кой беше? Че се връщах назад в темите и не можах да го открия  newsm78

# 141
Аз да попитам....уточнихме ли мястото за срещата newsm78
 riccie,  я погледни тук.....това е темата за срещата, дано намериш  каквото търсиш
 http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=405029.30

# 142
  • Варна
Аз да попитам....уточнихме ли мястото за срещата newsm78
 riccie,  я погледни тук.....това е темата за срещата, дано намериш  каквото търсиш
 http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=405029.30
мерси Деси, но се сещам че се коментираше една оферта за две нощувки, а ако останеш и 3-та в неделя, се получаваше добра цена. Трябва бая да се поровя назад.  Rolling Eyes

# 143
radka80 съжалявам че се налага операция на малкото сладуранче, но е за добро - щом така са преценили лекарите. Стискам палци всичко да минава добре и много бързо.

alximika - страхотни снимки - къде правят такива? Страхотна идея ще е да се направят с дечурлигата Simple Smile А Мая е голяма сладурка на снимката - бонбонче направо.

Адашкатааааааааа - ЙоЙо голям сладур, умирам да се смея с клипчетата му - любимото ми е където "говори".

iva_angel - весело изкарване тази вечер - може и снимки да ни покажеш после. Колкото до дребсъна - не ги мисли - те ще се оправят с тати по мъжки Simple Smile

k.penkova - аз от 2 седмици правя пюрета - и за каката така, нищо особено. Обелвам картофките, обелвам (с белачка за краставички) морковите, варя ги заедно. След като се охладят ги затварям в кутия с капак и съхранявам в хладилника - обикновено правя по малко - за две хранения. Когато наближи време за папане пасирам картофите и морковите, прибавям малко преварена вода за да стане по-рядко и лесно да се пасира в чопър-а. Отначало първата седмица слагах по 120 мл. вода към пасираните картофи и моркови и прибавях 4 лъжички АМ (тогава давах пюрето с шише понеже се сърдеше на лъжичката). Но от седмица вече сме си само на пюре на обяд и не добавям АМ - сега добавям много по-малко вода - колкото по-лесно да се пасира в чопъра и да не остават големи парченца. Не добавям нищо друго - нито сол, нито захар.

Толо и вашата снимка е разкошна - и вашите и на alximika заслужават голяма рамка на видно място у дома. Браво - много ме зарибихте.

newsm78  ThinkingМацки каква среща - какви нощувки коментирате? Аз наистина много изпуснах.

# 144
И аз гледах Мазнейкова и смятам,че е виновна тъй като не е изпратила по-рано Запряна към Майчин дом, а към "нейн" д-р в Раковата. Ако беше опитала да помогне да, но да я изпише с 40 градуса температура, не мога да я оправдая.
А и как се изказва - много ми е мазно и никак не ми допада.
Жалко, че нищо не се прави по този случай, а е толкова трагичен.

# 145
не знам кой крив, кой прав, но Мазнейкова подходи доста коравосърдечно.
И това с МЗ и административните пречки какво е - просто Мазнейкова е в тоя бранш от 100 години, тя е предавала на леля ми, която други ден прави 50
Както братовчедка ми казва /пак от тези среди/ никой няма да скочи срещу колега, все пак тия хора са в един бранш.

Но за съжаление това само в България го има.

Кате отказах се от болницата поради няколко не толкова добри впечления, които бяха споделили с мен.
Аз ходих на консултация при д-р Павлова, мога да кажа, че тя е невероятен човек и специалист. За нея лошо не мога да кажа.

Срещала съм се и с великата Мазнейкова, ходих на фетална при нея. От Марков съм къде, къде по-доволна.

Та на една от консултациите ми към края на бремеността си седя в чакалнята. Чакам вече над час да вляза. И се заговарям с една жена, която също чака за контролен преглед.
Та тя започва да ми разказва, че е раждала преди около два месеца при Мазнейкова, за което е платила в последствие допълнително, защото се води избор на екип.
Беше ужасена от условията и от хигиената в болницата. Разказа ми, че никои не се занимава с бебетата и те са ходили да си купуват памперси да ги сменят през нощта, защото болницата разполага с една дежурна сестра ли е акушерка, която при операция се взима да асестира и няма време за памперси. Неонатолог нямат на разположение. Трябвало да стане нещо супер спешно, за да извикат някой.
И освен това ми казва, че раждала със секцио, при което на третия ден са отишли и са й казали , че я изписват. Жената попитала, защо толкова рано и те й отговорили ами вие се възстановявате добре, имаме много чакащи и раждащи в момента, а места няма.

Освен този разказ имах и пряк сблъсък с тях, след като една неделя сутрин отидох с ужасни болки и леко прокървяване предната вечер. Обясниха ми, че нямат дежурен гинеколог . Трябвало да отида на следващия ден след 8 часа или същата вечер след 10.30 .

Ина, Иве честито за малките ученци с големите успехи

Последна редакция: сб, 11 юли 2009, 23:21 от ^desika^

# 146
 riccie , ти май това търсиш http://www.hotelzdravetz.com/index.php?lang_id=1&prm=hotel
Хамелионче..среща национална гласим....някъде където да се съберем за ден или два с бебоците,хайде и ти Laughing Laughing Laughing

# 147
dessi06 мъжете ще ги вземаме ли?  Joy Peace Laughing Mr. Green

# 148
Е,за къде без тях Sunglassesами ще има с мъже и без..който желае Wink

# 149
Здравейте ние днес ходихме до плажа да си топнем краченцата  Grinning
Ето и доказателството :

а това е резултата от допира с моренцето  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт