Отговори
# 120
  • София
Силве, ами то на снимката, която е пуснала Алхимичето си личи, имаме си добавъчна фаланга, късметлия ми е моят малък мъж и решихме да я махнат, защото децата са жестоки и може да му се подиграват, това се води козметична операция и ще е с местна упойка, Стефанов не беше навит, те процедират с пълна за малки деца за каквото и да е, ама аз го навих и ще я правим в Горна Баня, иначе в Токуда също ходихме, там казаха с пълна и това наклони везните в полза на Горна Баня, а и каквото и да си говорим, там са по-добрите специалисти Simple Smile Всъщност, Стефанов каза, че може и амбулаторно да я махне, ама е хваната с доста кожа и ще кърви, затова иска да му направи 1-2 шева за по-сигурно, нищо особено не е, мен упойката ме притеснява повече от самата процедура, но това е положението...

Мами, аз сега се оправям и заминавам на среща с класа от 1ви до 7ми клас в Стара Загора, татито ще гледа дребсън до утре сутринта когато се връщам, стискайте му палци, той малкият ми е кротък, ама дано се справи без проблеми мъжът ми, че ще му е за първи път да го гледа сам, сега и двамата спинкат в лошото време Simple Smile)))) А не сме се виждали от 11 години със съучениците, а доста сме се променили, все пак сме били на 13-14 като сме се видели за последно повечето, интересни истории ще има тази вечер Simple Smile))

# 121
Иве весело изкарване ,и стискам палци на татито да се справи със задачата си. Peace

# 122
  • София
Благодаря, Софи_Вал  Hug

# 123
Иве,супер за срещата!Много ще е интересно!Не ми се е случвало ,за съжаление,но мога да си представя.Двамата ти мъже ще се справят,а ти се позабавлявай!

Ето ме и мен първа цигулка... LaughingБрат ми и мъжа ми категорично ни отказаха да се присъединят..

# 124
Я да ви "нагледам" как сте!
За дъждовен ден слабичко се движим аз мислех че вече ще има нова тема Simple Smile Мамите производителки на пюрета споделете как и от какво ги правите? Хамелионче ти спомена че отиваш да правиш пюре сподели ми.
Янитка не се е включвала отдавна беше споменала че ще ходи в Трявна дали е още там, някой чувал ли я е? Аз понеже утре ще си ходя да знам да се оглеждам за нея Wink А и и е време да сподели вече че всико с Дани е ок  Peace
iva_angel дано всичко мине леко и безпроблемно с вашата "козметична интервенция" Верно е късметля има си нещо в повече което лесно ще махнат важното е че нищо не му липсва  Hug
Раде и за вас  Hug Моя татко е оперирван от херния на 40дни. Вярвам че всико ще е ок вече с вас стигат ви толкова емоции. И после ще е глезанчето на мама  Heart EyesМного
Много са ви хубави ретро снимките. Аз като нямам такива ще ви кача едно пейзажче на гледката от терасата топло топло да видите как са ни окапали облаците от тоя дъжд дето се изля  Joy

# 125
 Е на това му казвам аз гледка от тераса... Laughing А ти защо не споделиш за сока от пъпеш?

# 126
Е на това му казвам аз гледка от тераса... Laughing А ти защо не споделиш за сока от пъпеш?
Споделям веднага  Naughty Пихме си го с кеф и вчера и днес. Сложната технология на приготвянето я знаете мисля  Wink Аз и едно пюре асорти правя от картоф тиквичка морков и домат (само месестата част) сварявам ги слагам щипка сол и щипка захар пасирам ги още горещи и затварям в бурканчетата на Хип от 125гр. Това също ни харесва  Peace Слагала съм и АМ кога има - ама сега няма, но само непосредствено преди да го дам. Трайноста им е 24 часа в хладилника и винаги ми се получават три бурканчета едно за същия ден едно за следващия и едно за комшийката  Laughing. С нея работим на разменни начела. Ами май е това bowuu

# 127
  • София
Аз съм пак за малко, че моя човек уж спеше, ама се събуди и сега трявба да ставам вече от ПС-то

Много  Hug и   bouquet за всички бебоци и бебонки, и за техните майки разбира се Simple Smile

# 128
аз дремнах малко,Александра още спи а тук при нас вали пороен дъжд Sick

# 129
Ехоооо, привет отново!

Тук е много спокойно, но вали почти постоянно и си стоим в механичка към къщата Simple Smile В момента бебе Гоги спинка, тоест току що се събуди и ще спирам да пиша Sad
Толо, Алхимиче, снимките са супер  Heart Eyes много сте готини  Heart Eyes
Иве, приятно изкарване в СЗ  Peace

# 130
  • Пловдив
Здравейте момичета,
надявам се да не сте ни забравили съвсем. Не съм писала доста време, но ви чета редовно.
Ние със Свилен сме добре. Той е вече 70 см. и 7 кг. В сряда сме за последната ваксина. В момента каката е с баба си на село и аз с едно дете се чувствам като в отпуск  Wink
Раде, съжалявам за новата неприятност. Ще стискаме палци есента като дойде момента за операцията.
@sofi_val@, радвам се да те видя тук. Алекс е пораснала доста, съдейки по снимката в аватара ти.
Поздрави на всички  Hug

# 131
Може ли да ми кажите успокоителния чай на Хипп с какъв вкус е?

# 132
Бабо Здравке, виждам те, здрасти! Laughing  bouquet И добре дошла! Вече те номинирахме за бг-бабба.
И аз дремнах малко днес следобед, преди обед ходихме на разходка, а плажът ни се размина заради надвисналите облаци. Cry Така че Калина си поигра пред блока, а Раличка заспа в кенгурото. Онзи ден на центъра гледах една майка с момченце на годините на Калина и малко бебе в слинг. Изглеждаше много удобно. Само аз ли не мога да го сложа този слинг?И в легнала позиция ми беше трудно да я нося и сега също ми е трудно.
Ей, как съжалявам, че си нямам и аз ретро снимки. Следващия път като отидем на разходка на Златните може да направя.
Linkata, Свилен май е най-висок? newsm78
На всички, на които предстоят операции желая късмет и стискам палци! Praynig Peace
Открийте 10 разлики. Коя е Калина и коя Ралица? Mr. Green

# 133
Здравейте момичета Hug
Иве,весело изкарване на срещата Hug
Днес дадох на Ивко пюре от тиквички и картоф...хапна 8 или 9 лъжички Peace
Момичета,имаме си стол за хранене...страхотен е,Ивко му се кефи много и си мисля че кефа идва от това че е на една височина с нас Laughing
Ето и две снимки....

До по късно че чушките ще ми изгорят......

# 134
Алхимиче, страшна си поетеса!
Толо, много якя ретро снимка!
Аз днес бях на фризьор, исках да си махна кичурите и ме боядиса някаква светло, но харне се харесвам, защото отгоре ми е леко червеникаво, а където ми бяха кичурите е приятно пепеляво. Ех, как се сдухах сега, ама така като искам промяна /като 3 години съм само на кичури/ .... Утре ще пусна една снимка, че тези дни сме при майка ми и нямам фото...
Лека вечер сладурки!

Общи условия

Активация на акаунт