anelia_zlatanova и бебка пълнеше памперсите по съшия начин докато не се запече малко. Сега ака по-рядко от преди, но количеството е...

)
. Между другото той днес спи почти цял ден и аз почвам чак да си притеснявам. Може ли да са го поотпуснали коликите и затова така да спи? По колко е нормално да спят мъниците? Чудя се дали няма да има будуване тази нощ..
. Бъди все така усмихната, обичана и обичаща.
. Пожелавам ти всичко лошо да е зад гърба ви и отсега нататък да се радвате на здраво и усмихнато детенце.
, защото много ми се насабра нещо, и сега ми е много криво, че пуших/не бях докосвала цигара от 10 месеца/ ще пропусна, сегашното кърмене , та да питам, ако някой знае, колко още кърмения да пропусна, за да ми се изчиста кърмата от никотина??!!
. Гледам и от гащите да има над нея, че да не прелее.
за бургаската мама и
за допуснатото, но най-лошото е, че не си единствената......ооох Целувки на геройското бебче и на теб!

таткото си дойде и се включва с малко помощ,предимно около баткото.То за бебетата няма и с какво да се включи,освен да ги подруса малко,ако плачат.Те му устроиха страхотно посрещане,като реваха почти постоянно миналата нощ
Оттам и подмокрянето при момченцата.Все пак ми се струва,че ако са вирнати нагоре,би било още по-мокро положението.

, много прегръдки на теб и на малкия герой Янита!

и тати се разтопи като сладолед на слънце от кеф
дай боже така да се задържат 
Нашия е приготвян в аптека и е просто страхотен

Това е за джипито да се уточня.

Сигурна съм, че това трудно начало ще продължи в един много щастлив живот с малката оттук нататък 
Голям дрисльо е малкият, май на майка си се е метнал 

Препоръчани теми