Юнски майчета щастливи друсат ЮНСКИ бебчета ревливи(84)

• 14 835
  • 288
  •   1
Отговори
# 195
Лейла, честит рожден ден! Пожелавам ти само щастливи рождени дни!
Фантазия, Анито- пожелавам ви много любов и здраве!

За малко се завърнахме в Сф заради консултацията на Симона. За месец е качила 1 кг. и е пораснала с 4 см. и вече е 4300гр. и 54 см.
somebody , от хепатитната ваксина не се вдига висока Т и бебето може да се къпе. Просто някои  стават по-сънливи. Въпреки че, е болезнена Симона почти не плака, така че споко! Peace

Последна редакция: вт, 14 юли 2009, 10:30 от Франческа Салиери

# 196
Лейла Бел, пожелавам ти оттук нататък, на всеки следващ празник, да изпитваш емоциите, които изпитваш и в този момент!

Анито, тази мацка на снимката ти ли си?

Аз днес се събудих много свежа въпреки шестте часа сън. Пуснах пералня, изчистих къщата, изкъпах се, направих си маникюра и сега чакам слънчицата ми да се събудят. Аеробиката ми се отразява много добре (не толкова на килограми, колкото психически). Имам си вече и тен от солариума. Изобщо съм се отдала на разни малки удоволствия, но мисля че след деветте месеца бременност, всяка една от нас го заслужава.

# 197
Leila Bel, честит рожден ден! Пожелавам ти след някоя и друга година още една такава сбъдната мечта!  newsm51

Fantasia, честит рожден ден и на теб със закъснение!  smile3525

Боян днес става на 1 месец, затова и аз да почерпя за наше здраве

Толкова вече е пораснал, че ми става все по-трудно да го нося. Тази нощ беше особено болезнено, не искаше да заспива, разнасях го напред-назад на ръце в продължение на часове и всичко ме заболя, сега съм и с мускулна треска. Не ми се мисли какво ще е, като тепърва наддаде  ooooh!

Да попитам и аз за ваксината - нашата лекарка ми даде един имунизационен календар и там е оградила Полиомиелит, ДТК и до тях е написала Пентаксин. Затова си мислех, че утре нея ще ни бият, но май наистина първо е Хепатит Б-то. В болницата той не получи странични ефекти от нея, само беше малко по-поспалив, което на мен ми беше добре дошло  Crazy  Дано и този път е така, защото вече не знам кое е ден, кое е нощ. Едната баба пак се притече на бърза помощ, поне днес и утре ще се понаспя.

Fantasia,, с капкомер определено ще ти е по-лесно.

# 198
Честит рожден ден Лейла и на Фантазия със закъснение newsm59 Пожелавам ви много сбъднати мечти, да сте винаги обградени от любов и любими хора, но най вече здраве, че без него сме за никъде  newsm51

Успях да разгледам и кача снимчици  smile3521 Много са сладки всички бебоци  newsm53 Нека носят много щастие и усмивки на мама и тати   love001  love001 

# 199
 newsm59  party023  party023  party023 newsm67
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ANYTO,LEILA BEL FANTASIA- МНОГО ХУБАВИ ДНИ С ВАШИТЕ СЕМЕЙСТВА,ВИ ЖЕЛАЯ ОТ СЪРЦЕ.

На рождения ми ден,моят мъж го командироваха и не ми допадна бях с бебо само,за да си вдигна настроението понапазарих в мола и времето беше лошо не ставаше за излизане .

За захранването и аз като Анито смятам ,че в думата "кърмаче "се крие отговора,кога да се захранва.
MRK79 много се развълнувах ,тъй като и аз с първото детенце си изпатих от лекарска небрежност.Сега ако провериш дали е раждан в болницата дето е роден няма такова дете.Беше ги страх ,че ще  ги съдя и и хоп не е раждан при тях #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Важното е да сте занапред живи и здрави.
За лохиите-вече минаха 50дена а при мен още се цеди.Дали е нормално newsm78
А снимчици все ще качвам и не стигам до там

# 200
Честита месечинка, Гъди  Heart Eyes

Аз пак да се оплача-албумчето с родените юнчета не мога да го разгледам цялото Sad Не знам защо, но много ме е яд  #Cussing out

Да споделя нещо, което не съм споделяла. Моят сладък хамстер умря...сутринта, когато тръгнах да раждам... Cry Казах на приятеля ми да го погребе, защото той смяташе просто да го изхвърли.

Да, Вани, с Опера съм. Даже си мислех да пробвам с Експлорър-а, но още не съм мерси за инфото Simple Smile

Последна редакция: вт, 14 юли 2009, 11:56 от Fantasia

# 201
Честита месечинка и от мен на нашето рекордьорче Боянчо, все така да поставя рекорди и да радва мама и тати!!! Heart Eyes И аз много се кефя на бузките му, то и ние се родихме доста едри, но май ще е злоядка като каката.
Фантазия да не би да си с Опера, аз с Операта също не мога да го разглеждам цялото албумче, но като пробвах с Интернет експлоръра се виждат. Hug
Ох, това дребното вече и в кошарката да не смея да го оставя - отивам а тя как се завъртяла и се забучила в решетките и си затиснала нослето в една от пръчиците. Shocked Вчера пък крачето си заклещи...

# 202
За тези които пожелаха  smile3506 и на които им се чете, ето разказа за моето дългоочаквано - дълго раждане:  newsm53

На 14 юни след разходка в Борисовата градина,решихме да седнем да изпием по една бира с мъжа ми. Точно седнахме и ми се приходи до офиса. Отидох и изведнъж започна да тече струя (това се случва към 19 – 19.30 ч.). Започнах да разсъждавам дали мога толкова много да пишкам и стигнах до извода,че не е възможно. Изчаках да поспре и най спокойно си отидох на масата. Казах на мажа ми,че май няма да изчакаме до утре (термина ми) и че са ми изтекли водите. Обадих се на лекарката и и казах. Пита ме дали имам болки (нямах) и каза да ходя в болницата да ме приемат и че ще се видим или тази вечер или утре. Отидох до нас (течаща) изкъпах се и отидох в болницата. Прегледаха ме, но нямах никакво разкритие и ме приеха. След 1 ч. започнаха контракциите, които бяха на 4 минути и така цяла нощ. Сутринта в 8 ч. дойде моята лекарка, прегледа ме, нямах разкритие все още и ми сложи хапче. След един час контракциите започнаха да стават все по силни и по силни. Разхождах се - преглеждаха ме за разкритие, разхождах се – преглеждаха ме и така до 13 часа, когато ме свалиха в предродилна зала. Като ме сложиха на запис и ми видяха силата на контракциите, лекарката ми ме попита озадачена дали ме боли .Контракциите са били много силни (каза,че са били двойно по-силни от нормалните) и дори не изчакаха 5 см. разкритие и ми сложиха упойка и система. Разкритието бавно се увеличаваше, а мен ме тъпчеха с упойки и нещо друго от което ми се размазваше погледа и ми пресъхваше още повече устата. Към 17.30 ч. вече имах пълно разкритие,но напъни никакви. Пробвахме няколко пъти с напъните (лекарката каза,че съм ги правела перфектно), но нищо. Оставиха ме да ме отпусне упойката за да видим, дали случайно не е от упойката и да не ги усещам, но не – напъни никакви. Разхождах се, плисках се с вода, че не ми даваха да пия, а устата вече ми беше пресушена и едвам преглъщах, какво ли не правих, но нищо. Пак започнахме да пробваме с напъни (бяха ме натиснали 4 лекарки и акушерки), но нищо. По едно време, лекарката каза, че ме сваля за секцио и че бебето тръгва на криво (беше тръгнало с ухото да излиза). Сформираха бърз екип и в 19.45 ч. проплака моето слънчице. Това беше най- невероятния плач,който съм чувала. Вече не можех да говоря, че освен устата която беше суха като пустиня, носа ми беше тотално запушен, но се опитах да попитам как e бебчето ми, но такa и никой не ме чу. След малко ми я показаха и я отнесоха, а мен продължиха да ме подреждат и прибират, което също не беше лесна работа. Организма ми вече беше стигнал до финала на нормалното раждане (само дето бебето не излезна от там) и започнах много да кървя, което поизмъчи доста лекарите в събирането (около час и половина ме събираха).
На другия ден, като ме преместиха от реанимация и си взех бебето, се оказа че от това влизане-излизане, главичката и е изцоцолена (приличаше на главата на мъжа от семейство Симсън) и има кръвоизлив в окото. Успокоиха ме, че ще се оправи (въпреки, че като и гледах главичката се чудех как ще стане). Слава богу, оправи се и вече и двете сме добре.
Искам само да допълня, че след всичко това, бих се навила пак да раждам. След като видиш и гушнеш съкровището,което си носил 9 месеца и трепнел да видиш, всичко се забравя.

Съжалявам,че стана толкова дълго, но даже съм го съкратила  smile3505

# 203
Лейла бел, честит рожден ден!
Гъди, честит ви 1-ви месец!
Бела, и аз съм така с лохиите -50 ден, а все още по малко тече.
Онзи ден нещо ми беше понамаляла кърмата и Ицко през 2 часа беше на гърдите ми - явно не се наяждаше хубаво и сечеше по-малко време от друг път. Притесних се, но пък в същото време памперсите му бяха все пълни - и напишкани и наакани по няколко пъти. Направих си от лактогонния чай и тая нощ пак съм мокрила чаршафа Laughing. Много съм доволна от този чай.
Никакъв режим няма тва дете - някой път прави паузи от  по 4 часа през нощта, а тая нощ през 2-2,30 часа се будеше.
Днес не можах да смогна да се оправя по-навреме, за да излезем на разходка и сега в жегите ще излизаме. Ама няма да го държа в къщи, въпреки че е хладно щото вкъщи мрънка а навън си спи в количката и се буди само за ядене, а на мен вече не ми пука и си кърмя навън безпроблемно.

# 204
Leila bel, честито и бъди силна, обичана, щастлива! Само усмивки и още много, много радости, намисли си нови мечти - човек, като постигне мечтите си, трябва да си намисли нови......
 Hug

# 205
Привет и от нас....ние точко като при Нана7504 толкова често се събуждаше,вчера почти не е спал през деня все гладен дали не сме в криза на растежа? Нямам идея какво му е но направо се побърках само мрънка сърди се.... Утре сме на първата консултация (официална) ще му слагат и имунизацията
Гъди честита месечинка да ти е жив и здрав Боянчо и му щипни бузките от мен Simple Smile
Лейла честит рожден ден понякога за да е пълно щастието е нужно да се чака но пък чакането си заслужава пожелавам ви от днес нататък много любов и само весели моменти
Фантазия честит рожден ден и на теб с малко закъснение получи вече най-хубавия подарък на света радвай му се цял живот
За лохиите на мен ми спряха още на втората седмица но продължи едно течение което постоянно си сменяше цвета първо червено после розово,кафяво,а сега е зеленикаво и това последното доста ме притесни и незнам нормално ли е?

# 206
baby12, много хубав разказ.

Винаги ще ми бъдат интересни такива теми - няма по-прекрасно нещо от това да дадеш живот.

Аяс, как се справяш с двамата сладури? Има ли ревност, помага ли ти баткото? Липсват ми твоите дълги и интересни постове, но сигурно не ти остава много време.

# 207
Преди малко се върнах от консултация Simple Smile

Биха ни ваксина хепатит Б, за един месец Дани е качил 2 кг и е пораснал 10 см  Shocked А аз се чудя защо дрехите за 3м са му мънички.
Само на кърма сме на поискване .

Отивам да спя докато мога

Лек ден

# 208
  • Ловеч
LEILA BEL,Честит Рожден Ден...Пожелавам ти много здраве и щастливи мигове...
Честита месечинка на Боянчо,жив и здрав да е...
Аз минах да ви изчета и отивам да полегна с малкия докато спи...
До после..

# 209
Гъди, честита ви месечинка  Hug да те радва много малкия голям мъж Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт