Юнски майчета щастливи друсат ЮНСКИ бебчета ревливи(84)

• 14 830
  • 288
  •   1
Отговори
# 210
  • Плевен
Гъди, честита месечинка на Боян, както и на другите бебчета!  Heart Eyes

Честито бебче ва ВесиД, че забравих да и честитя! Включвай се по-често, Веси!

Поли, за съжаление не съм аз  Sad Това е индийската актриса Айшвария Рай, била е и мис свят, та голям комплимент ми правиш  Laughing Много ми харесва  Peace
Вие кога заминавате за морето, къде ще бъдете? Ще чакаме да споделиш как е с бебе на море, че и ние се каним да ходим

# 211
Гъди, честит първи месец на Боянчо!

Да расте и да хубавее, мама и тати да радва!

baby 12, желая ти много щастие с бебето и мъжа до теб!

Поли,  Hug, ще напиша , обещавам!

# 212
  • София
Честити месечинки на бебенцата ни!

baby, радвам се, че всичко се е подредило най-накрая, сигурно много си се притеснила като си видяла главичката.

Веси, да ти е живо и здраво бебенцето!

Ниое сега се върнахме от разходка с майка ми. Направо откачих с Марти, само реве навън и иска на ръце. Направо ще го оставям на бабите и ще излизам само с Габи. Същия е като сестра си, която до една годинка само ревеше навън и искаше да си е вкъщи.. Close Иначе с коликите е по-добре, ама какво е това само на ръце и не иска в количката, не знам.

# 213
Честити месечинки на всички бебенца !

Ние също преди малко се прибрахме и пак ще бягаме към 6 часа че сега е адска жега.
Лейла бел честит рожден ден, знам как се чувстваш и аз вече ще празнувам празниците без сълзи.
Най после купих хомеопатичните хапчета за колики - Спаскуприл се наричат,
досега не ги вземах защото на нас и еспумизана ни действа ама днес ги взех да пробвам и тях.

А мен лохиите още не ми почват все още кървя, а са минали 22дена от раждането.

# 214
Гъди, честит ви 1-ви месец! Да е жив и здрав Боянчо и много да ви слуша и радва!  smile3504

Момичета, може ли някой да ми прати парола за албумчетата, моля!!!

# 215
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на Leila Bel и от мен!
ЧЕСТИТА ПЪРВА МЕСЕЧИНКА на Боянчо!  И нашата наближава  smile3508

Покрай нас нищо ново. Малкия спи, татко му нещо закъснява с прибирането си от работа, а аз скучая Sad
На мен всякакви течовете ми спряха още около 15-тия ден след раждането. Вече възобновихме сексуалния си живот Blush За щастие всичко си е както преди.

# 216
При мен лохиите спряха преди няколко дни, а днес ми дойде и М, въпреки че, кърмя.  Laughing
Определено мисля да си спазя и този път препоръчаните 45 дни въздържание. Все ще ги изтърпим, остана още малко. Mr. Green
Нямам търпение Иво да се прибере от работа и да се махаме от Сф.

# 217
  • София
Франчи, тези препоръчителни 45 дни за нормално раждали ли са? Знаеш ли колко са за секцио  Embarassed ?
Аз вчера взех кремче за лице за новородени на Бюбхен, защото на беба и е много суха кожата на лицето и някак като на пъпчици мноого малки. Обаче ме достраша да я мажа и само на едно място я пипнах с пръстче на бузката и сега само там и е зачервена кожата  #Cussing out Много ме е яд на мене си, ама много.

# 218
Geraldine, да за нормално раждане са. А за секцио от снаха ми знам, че и след двете й операции прави секс като й спряха лохиите, т.е. месец след раждането.

# 219
И ние бяхме на консултация и ни биха ваксинката за хепатита..поплакахме, ама малко Simple Smile
Иначе сме качили 1050 гр за месец и 2 см Simple Smile
Ходим по разходки и се радваме на свежия въздух, стане ли обаче време за ядене, такъв вой надава милата, че се обръщат хората след нас..

Лейла честит рожден ден!!!

За лохиите..незнам какво е това моето..уж почти всичко спря и днес отново потече нещо червеникаво кафяво..само сутринта..
А за секса..също ще почакаме, че аз с тия шевове..външните зараснаха вече..но все още намирам кончета от вътрешните, колко са незнам, но бая нещо изпада..а и още ми е некомфортно..толкова време въздържание..още малко не е проблем, а и това не е единствения начин все пак.. Simple Smile Embarassed Embarassed Simple Smile Simple Smile

# 220
Лейла бел, честит рожден ден!
Гъди, честит ви 1-ви месец!  bouquet

# 221
somebody, семките в акото са колики.  Въпросната сгъстена пяна, която раздува малките им чревца.

Лейла, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕЕЕЕН! И МЕН МЕ РАЗЧУВСТВА РАЗКАЗА ТИ! ЖЕЛАЯ ТИ ДА ИЗПИТВАШ ТОВА ЩАСТИЕ ВЪВ ВСЕКИ МИГ ОТ ЖИВОТА СИ!!!

Момичета, имаме рекорд за най-бързо наддаващо бебе - моята Сави е качила 1 кг и 600 гр само за месец (и 3 см)!!!  А Ники е наддала 1 кг и 3 см. Много съм горда с нашите моми, скоро ще настигнат връстниците си Simple Smile

Ники все още има шум на сърцето и днес записах час при Велковски - свободният му прием е 100 лв, а по ЗК преглежда чак края на септември. Та ще се поохарчим другия месец, но поне ми е спокойно, че е най-добрият! Платен ще ни е и приемът при ортопед - д-р Драганов. Пак бил много добър.

Иначе педиатърката каза, че задължително трябва да махаме вече нощното хранене, така че утре сигурно няма да съм човек. Как ще накарам двете ни ламички да пият само вода в 4 сутринта  newsm78 #Crazy Каза, че ако запазим нощното хранене дълго време, нощем бъбреците ще свикнат да работят на пълни обороти и по-късно в детството ще се напишкват често нощно време.

Гъди, честит 1-ви месец на твоя хубавец!!! Да ви е жив и здрав!!!

Пуснах обява в продавалника, но и на вас да кажа, че продаваме двете матрачета - единият ни е чисто нов, другият е ползван месец, но не е изцапан никъде. Просто се оказа, че поръчаните кошарки са с различен размер от този на матрачетата. Ето я обявата  http://www.prodavalnik.com/ppc/showproduct.php?product=679756 , а за вас ще има отстъпки от цената.

Baby12, връщам се да чета разказа ти.

След малко оставам напълно сама (свеки си тръгва) и ще се сещам често за Феникс, за която си мисля като започна да се паникьосвам Simple Smile Защото тя се оправя сама с 3, а аз с две да не мога   Embarassed Laughing

# 222
Благодаря ви много за пожеланията  Hug  Нацелувах Боян по кълките, че днес са му особено сладки, а по бузките нещо се е изринал и ги оставих на мира за известно време.

Освен това имам още един повод за почерпка - днес най-накрая са ми занесли болничните от след раждането в НОИ  Mr. Green  Този път счетоводителят ни се ос*а и ме прецака много лошо. Все пак се надявам до края на месеца да си получа парите, защото си е срамота направо  Crossing Arms  Ще го предупредя да внимава следващия месец кога ще ми носи новия болничен, че да не му пратя Боян да се разправя с него  #2gunfire

Да ви попитам - мислите ли, че малкият може да се е изринал от 2-те яйца, които ядох вчера?  newsm78  Хем четох в едно списание, че е хубаво да се ядат варени яйца за поддържане на кърмата, хем пък май обрив му докараха.

Отделно, вкъщи е пълно с мухи, егати гадната напаст. Иде ми да ги хвана и да ги размажа  #Cussing out

Фантазия, съжалявам за хамстерчето ти  Hug Виж какво нещо е живота - един си отива, друг се ражда...А нашата Матилда е на заден план в момента, добре, че от време на време върти колелото и напомня за себе си, че покрай грижите за Боян съвсем я забравяме, признавам си  Cry  Сигурно й е много тъжно.

Катеринка, малиии, как така ще махате нощното хранене? Аз не мога да си представя това да го направя с Боян - тогава от рев сигурно ще спука стените на блока. Дано нашата лекарка не ми каже скоро това, защото ще се хвърля от моста на влюбените, честно  Crazy  А за справянето - признавам си, че аз на третия ден, когато остана самичка с малкия, капитулирам и бабите отново идват на помощ  Embarassed  Но и това не може да трае вечно, за съжаление.

И на мен все още ми тече нещо жълтеникаво, супер оскъдно е, колкото да хабя превръзките. Много му се дразня, не знам кога ще спре напълно, дано да е скоро, защото е много дразнещо. Но от 2 дена ме наболяват яйчниците и се чудя дали и аз няма да съм от "щастливките" и да цъфна като майска роза, пък било то през юли  Laughing

Нямам търпение малкият да се събужда и да ходим на разходка най-накрая...

# 223
  • София
Катеринка, направо не мога да повярвам, че педиатър може да каже такава глупост. ooooh! Какво означава бъбреците да "свикнат"? Няма такова нещо. Ако ги будиш да се наливат с вода или друго, ще се напишкват и то докато свикнат да се контролират. Дали с вода или с мляко, пак ще пият, щом се будят. За да прескочат хранене, трябва да са достатъчно големи, за да направят по-голяма пауза. За пример, Габи ми се будеше минимум по 4 пъти да суче на нощ, а като тръгнеше зъб и по 10 пъти и това, докато не я отбих на 1г 11м. Памперса и го махнах на 1 годинка и ми се напишка всичко на всичко два пъти през нощта и то защото и бях дала късно вечерта диня. За мен изказването на педиатъра ти е супер непрофесионално, просто органите не функционират така.
Марти в началото се будеше на два часа, после на три и т.н, снощи ми направи пауза от 6 часа и половина, но в моето легло.

# 224
   здравейте мацки!
Гъди, честит първи месец на Боянчо! Да ти е жив и здрав и много да ви радва!
Лейла, честит рожден ден! Много радост, щастие, късмет и само хубави моменти занапред!
на мен са почнали да ми падат външните конци /най- накрая!!!/ това, което ме озадачи е въпросът с цикъла. бяха ми казали да го чакам десетина дни след като свършат лохиите, само че от три дни насам както ми течеше нещо жълтеникаво /каквото го описва Гъди/ и си мислех, че е края на всякаквите течове, започна да ме понаболява ниско долу като кърмя и пак потече нещо кръвенисто! това сега за цикъл ли да го броя???  newsm78
искам да ви попитам и кога ще ходите на първи гинекологичен преглед след раждането? аз мисля да си запиша час след 40тия ден, ама ако не са спряли тия течения дотогава?!?!?!  ooooh!
и за козметика- кога ще ходите на кола на триъгълник /за нормалното раждане/??? а преди това ще бръснете ли /че аз съм обрасла както никога през живота си и смятам, че ще е убийствена кола маската с такива косми!/  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт