Чета и аз редовно, ама обикновено кърмейки и ми е трудно да пиша.
За нощното хранене - да кажа как Ема я хранихме до 2 години
, не се е напишквала от както махнахме памперса, май само един път , така че и според мен няма връзка. Сега ми се иска да откажа Нора по-рано, но не и преди 6 месеца. Може и да не успея , но ще пробвам по-нататък, защото според мен идва един момент , в който се превръща в навик. Но пък като и давахме вода ставахме през половин час, а като е мляко после веднага заспиваше до сутринта и на мен ми беше по-лесно.Катеринка, за Драганов чака ли се много за часове? Аз много го харесвам и ми се иска пак при него, но разбрах че вече не работи със здравната каса.
Ох, и ние досега не сме се пазили много сериозно, ама вече трябва да мислим.
Албена , и аз искам да отбележа , че Ади е невероятно сладко бебенце
. Като гледам какви хубави деца правите , може и още едно
.Честита месечинка на бебчетата
.Мен много ме боли рамото, някакъв нерв и едвам нося Нора. Някой също се беше оплакал, много е неприятно.
Лек ден от мен.

.
и то след всяко хранене се гърчи и реве ужасно.
между другото изобщо не съм видяла зор с котките - не са доближили дори бебетата. Само първия ден им беше супер любопитно, но след "запознанството" сякаш знаят, че още не е дошъл моментът да си играят с бебетата.
Ще дам отлични отзиви за него и в списъка за лекари. И преди бях водила голямото при него. Той ми каза интересни неща както и че децата трябва да посещават ортопед поне 1 път годишно.