Гъди честита месечинка на Боян
Честити рожденни дни на Leila Bel Фантазия и Анито да сте живи и здрави и много щастливи

в стаята. Е, не чак бягайки и с бебка на ръце
. Коликите като че ли се засилват от 2-3 дни насам, много е тежко да гледаш как се мъчи мъничето
. Сушоарът много помага в повечето случаи. Насочвам струята топъл въздух към коремчето и бебка спира да се гърчи и пищи, отпуска се, че дори и заспива понякога
. Надявам се да ме пооблекчи малко.

а изказването на педиатърката ти , мисля че няма капка логика в него
нямам много време да ви чета напоследък ... само набързо да отговоря на Близначкова - да трябват им паспорти, със снимки (смешна история
Ако плачкат нощем,естествено ще ги нахраниш,що за жестокост е да си оставиш бебето гладно и плачещо,тези педиатри са много интересни,значи
А безумното й обяснение няма да го коментирам,понеже съм чувала и по-големи идиотии-че трябвало стомахчето да почива
А аз си мислех, че сам ще се откаже...ама той не, държи и на едната и на другата и на шишето! Всичко си иска детето
) Вече съм доста подвижна, само като се преуморя ме заболява операцията и се налага да легна! Но определено се чувствам още слаба и бързо се измарям! Но съм и доста изморена, защото последната седмица аз гледам Алекс вечер и все още ми е малко трудно! Иначе да не пропусна да похваля и нашия татко: много помага и противно на това, което говорише преди сега даже не се налага да му кажеш какво да прави! Става сам и прави каквото в необходимо! Голям ми е сладур!
А да добавя само, че се закача за прахосмукачката! Първоначално и на мен ми беше странно, но Алекс не каза гък, за сметка на рева до вчера като го натиснех с клечките за уши! Милото как се дереше само! А днес си лежа много спокойно и кротко! Само накрая малко се изнерви, но лявата му ноздра е малко по-тясна, защото той се роди с изкривен нос! Вече се оправя, но все още е малко деформирана! Та това е което исках да споделя! Ако някой се чуди за помпичка, нека си купи тази! Много е добра!
Възможно е и всеки един от памперсите да е наакан и това също е нормално