Торта с готови блатове

• 58 187
  • 40
  •   1
Отговори
# 30
  • близо под тепетата
А вместо заквасена сметана какво друго мога да използвам? newsm78

# 31
Можеш да заместиш със сладкарска сметана.
Но,аз също съм почитателка на заквасената сметана Peace

# 32
Можеш да заместиш със сладкарска сметана.
Но,аз също съм почитателка на заквасената сметана Peace

Сладкарската сметана е подсладена, а заквасената  - не.

# 33

Аз замествам с извара или крема сирене. Даже със обикновено обезсолено сирене съм си правила експерименти и резултата беше супер.

# 34
  • близо под тепетата
Мерси, мерси!  Hug

На мен проблемът ми е с намирането на заквасена сметана, затова питам експертите Mr. Green Може да пробвам с безсолна извара и кисело мляко, но първо кремчето на delicate  Praynig а на следващата партида изварата Thinking

# 35
Мерси, мерси!  Hug

На мен проблемът ми е с намирането на заквасена сметана, затова питам експертите Mr. Green Може да пробвам с безсолна извара и кисело мляко

Не съм експерт, но съм експериментатор  Joy Предполагам че ще се получи с извара и кисело мляко, но ще липсва мазничкото на сметаната и ще има по-тебеширен вкус  Thinking . Аз бих добавила и масълце, хем ще стане по гладко. Всъщност, направо разбий първо захарта с малко масло и тогава добави млечните продукти. И задължително хубаво бъркане в блендер или с миксер.

Каквото и да се получи - пусни снимков материал  Laughing

# 36
  • близо под тепетата
Аз чак в края на месеца ще я правя (имам имен ден на 22ри) и тогава ще я пусна Grinning
Дано не стане някоя излагация ooooh! Mr. Green

# 37
  • Габрово / но е чистокръвна старозагорка/

Момичета, вчера правих Ябълковия каприз на Морена и бързам да ви се похваля с резултата. Това е нещо изключително вкусно, а и много лесно за приготвяне. Използвах вместо бисквити , бисквитени блатове, начупени парченца от натурален шоколад с лешници, разбита  растителна сметана с 2 пак.ванилия /моите не харесват заквасената сметана /, орехи и гвоздеят на сладкиша сварените ябълки.

и парченце

# 38
страхотно изглежда тортичката ти Heart Eyes

# 39
Аз я правя със заквасена сметана, разбита с пудра захар. Може да се настърже и един шоколад в сметаната и се мажат блатовете. Става много вкусно!

# 40
Ще следя темата има доста изкушения  ....м.ммммммм.......  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт