Юлчето празнува, сън не го лови от превъзбуда(тема 117)

• 12 897
  • 289
  •   2
Отговори
# 105
Мерси за пожеланията момичета  Hug Ето малка почерпка за здравето на моето пораснало слънчице

Дочкова, много хубава шаферка  Simple Smile; Фио, Мишо е голям сладур  Heart Eyes

Деница, честит ви нов дом! Дано Сами е добре и не е нещо сериозно. Всички други болнички да се оправят по-бързо!

Ние вчера ходихме в един морски парк и гледахме шоу с косатки, имаше и пингвини, акули, делфини, морски лъвове и други, но не успяхме да видим всичко, защото много късно отидахме, така че пак ще ходим  Simple Smile Дано да ми остане време да кача малко снимки.

Хайде ние ще се приготвяме да излизаме, весел ден на всички  Hug

# 106
Честит рожден ден на Габи. Да е много послушна и да радва мама и тати. Честито и на Магдалена

Днес разглеждах снимки от последните дни, че доста бяхте пуснали и все неуспявах. Всички снимки са страхотни, а децата големи бонбони.

Дени, честит нов дом   bouquet . Пожелавам ви много радост и щастливи мигове в него. Бързо оздравяване на Сами.

Катче, дано бързо се оправи и твойта красавица.

Фио, това ти ли си? Изглеждаш като момиченце  Simple Smile

Мая, виждам че си онлайн. Как сте? Как е Мати?

# 107
Честит рожден ден на Габи и Маги! Да растат весели и умни!  bouquet
Тони не знаех че сайта picvalley дава вирус, няма да качвам вече там  Thinking
Аелия , Олето  добре сме, малкия е вече здрав, яде като за световно (и също и ака така) Wink, а ние се пооправяме лека-полека, инжекциите свършиха, остава да се оправим напълно...

# 108
 newsm59 newsm59 newsm59 На Даниел Кирил
Ехо,влизам само за малко,защото от малчо време не ми остава довечера ще чета назад.
Я да ви пусна да видите малчо как се опитва да се обуе,показва колко голям ще порасне и накрая ми маха за чао.
http://www.vbox7.com/play:000838c2

# 109
Честит рожден ден на Габи!!!
Да расте като здраво, весело и щастливо дете!!!
Купа
честит празник и на вас!!!

Честит рожден ден и на Маги!!!

Tada nbirthday  Party Time Tada  Party Time nbirthday Tada

Дочкова
страхотна е малката шаферка  Heart Eyes

Фио
много готини снимки, а ти вярно си като ученичка  Flutter

Дени
честит нов дом!!!

# 110
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН СЛАДУРИТЕ, КОИТО СА РОДЕНИ ДНЕС!  bigdance2
Относно спането по корем, ортопеда при който водихме Илона, каза същото, щом криви крачетата не трябва да я оставяме да спи по корем. Но през нощта си играе м на въртележка аз я обърна тя се завърти пак по корем, аз я обърна тя пак и накрая се отказах. На 20 имаме час при друг детски ортопед, за второ мнение, да видим налагат ли се шини или не. newsm17 Дано ни се размине!

# 111
  • Варна
Честит рожден ден на Габи Heart Eyes и Маги!

Честито и на всички малки и големи рожденици,чиито поводи пропуснах!   bouquet

Дени,честит нов дом! Пожелавам ви да изживеете в него много радостни мигове!

От нас няма кой знае какви новини,освен,че Габи беше с температура 3 дни,от снощи вече е добре,но зъбите ужасно я мъчат. Спи неспокойно, постоянно се пробужда с плач  Sad Има вече 5 зъба,но очакваме скоро още 2-3,които сега я тормозят.

Иначе си имаме татко от една седмица,Габи много му се радва  Heart Eyes За съжаление няма да е за дълго,скоро заминава пак  Sad

# 112
Честит рожден ден на Габи и Маги! Честит празник и на техните майки! Да са ви живи и здрави и много радости да ви носят  bouquet

Днес пък в сутрешния блок, бяха поканили един учител йога, на 108 години. Именно той обясни колко е вредно бебетата да се завъртат да спят по гръб. Спейки по корем се запазвала енергията и топлината от сърцето. Завъртайки ги по гръб, нарушаваме естествения им ритъм Peace
При прегледа на 6 месеца, Драганов ми каза Алекс да не я изправям да стъпва до годинката ooooh! Била много тежка и краката и щели да се  изкривят. Когато на 8 месеца, тя започна да става и да се изправя сама, на всички стана ясно че няма как да я завържа и зорлем да я държа седнала. Тогава се бях притеснила, консултирах се с друг ортопед, както и с кинезитерапевтката. Та общо взето излезе, че това са много преувеличени приказки Peace
Не ми се изпада в спорове, но ако детето си спи по корем ми се струва излишно да се насилва да се обърне по гръб Peace

# 113
  • Sofia
Влизам за бърз въпрос - Дени се обрина страшно с едни малки пъпчици по ръцете, врата, гърба. Чудя се дали е от жегата, крема Семабем или нещо друго? Някой с подобен проблем?
Да не е от хлорната вода в басейна? newsm78
Не знам да хуквам ли по лекари? Rolling Eyes На пряка слънчева светлина почти не седи, слагам го в неговото басейнче под чадъра.

# 114
От жегата ако са, мисля, че трябва да са със бял връх. От обрив още не съм виждала и не мога да помогна.  Tired Дано не е нищо притеснително.

# 115
ако е бил запарен ще излезат по местата кадето се поти... и на Нинето в жегата й излиза ако е облечена в повече...

# 116
Честит Първи Рожден Ден на Габи и Маги  nbirthday

НБМ, допускам, че може да е от жегата. Катето се обрина на морето - малки и много ситни петънца, без връх. Мислех си, че е слънчева алергия и й дадох Фенистил, обаче се оказа, че е от жегата, защото в стаята не пускахме климатик, а тя доста се потеше, докато спи. Обривите й се появяваха, като стане от сън.

# 117
  • София
Дочкова, прекрасни сте  Hug

Честито на рождениците!   bouquet

Ние сме имали ситни пъпчици от жегата. Не бяха с бял връх. Бяха просто много и много дребни по гърба и вратлето. Личната каза, че е от изпотяване и прегряване.

вижте една снимка, дето може да върви за реклама на прах за пране http://lh6.ggpht.com/__cipT5ykdf4/SlmaAya1_mI/AAAAAAAAAn4/L4BsO1 … y%20qna%20010.jpg
изпира кални пръстчета от бели тениски  Mr. Green

калин е супер сладък  Heart Eyes

Последна редакция: пн, 13 юли 2009, 16:32 от saxophone

# 118
Благодаря на всички за поздравите! Новият дом още е такъв - разхвърлян, чакам майсторите за газта да излязат и съм аз.

Днес Сами е по-добре, леко е топличък, но не съм го водила на лекар. Спа доста предиобяд.

Честит рожден ден на Габи! Много слънчеви усмивки!  :bouquet
:

# 119
Сакси, линка не се отваря Confused

НБМ, Дени от ресторантската храна ли яде? Ако не си въвеждала нови неща сигурно е от жегата Peace Все пак се консултирай с лекар. В хотела няма ли?

Общи условия

Активация на акаунт