Юлчето празнува, сън не го лови от превъзбуда(тема 117)

• 12 897
  • 289
  •   1
Отговори
# 120
  • София
пфу, мойте снимки все не се отварят... отказвам се да качвам линкове  Crossing Arms  нещо явно не се справям

# 121
  • София
Ние днес бяхме на консултация : Дея е наддала 50 грама /то това шило и толкова как е наддало ми е чудно Simple Smile/ и сега е 9 200 гр. и 76 см. Лекарката каза, че вече може всичко да яде без ягоди и ядки.  Simple Smile Дневно трябва да й се събира по 500 мл. мляко /кисело, прясно, АМ/ и по 1 чаша розов Девин, заради съдържанието й. ДАдохме кръв, но за урината ще ходим допълнително, че днес номера не стана  Simple Smile
Другия месец ни е ваксината за шарките - коя беше тази ваксина  newsm78

МНого сладки снимки  Heart Eyes ... отново  Simple Smile

НБМ, най-добре се консултирай преди да го мажеш, защото може да е от всичко : от топлото, от храната, от водата ...

# 122
пфу, мойте снимки все не се отварят... отказвам се да качвам линкове  Crossing Arms  нещо явно не се справям
сега се отваря Peace мерси Wink

Алекс от 30 мин стои в кошарата със събут чорап и се опитва да го обуе Crazy

# 123
пфу, мойте снимки все не се отварят... отказвам се да качвам линкове  Crossing Arms  нещо явно не се справям
сега се отваря Peace мерси Wink

Алекс от 30 мин стои в кошарата със събут чорап и се опитва да го обуе Crazy

На мен все още не ми се отваря, както и предишните снимки от язовира.
Браво на Алекс, умница е Simple Smile

# 124
имаме си нова прическа  Party
http://www.facebook.com/album.php?aid=2005951&id=1511126265& … amp;id=1511126265

Мати също спи по корем от месец-два някъде и ми се струва абсурдно постоянно да го обръщам по корем - след 2 секунди той ще се преобърне пак  Whistling
за обрива - аз мисля че е от топлото, защото на Мати се появи точно където най-много се поти, мажа го с едно лекарство за дерматита дето го имаме....

# 125
Благодаря на всички за страхотните букети Heart Eyes
Днес ми е малко шашав ден, все на някъде хвърча, а за утре грам не съм готова Mr. Green
Но ви чакаме с Пърли в 16 часа Hug

# 126
  • София
Е, честита прическа на сладкия Мати  Heart Eyes

# 127
Здрасти от мен. По Гръцко ходихме съботно-неделно, не съм много в темата и имам да чета... Хич не ми се прибираше, но утре имаме парти  smile3510 , което си е една добра причина да се върнем в тъпата София, да Simple Smile

Джули да счита, че вече сме се разбрали, раждам дама, а тя кавалер и си стискаме ръцете за бъдещо сродяване   smile3521

Дуци да Финимава какво пише в мое отсъствие, да си нямаме проблеми  Mr. Green

Астарта, скоро ще се видим, а?  Grinning

П.П. Честити Рождени дни на патерица Павката на Веси, Йоанка на Села ви, да е Честит Рождения ден и на Габи на Купа  nbirthday И на другите дечица и майки да е честит празника, да пишат по-често, та да ги опознаем.

# 128
Нещо носталгията ме е налегнала, ще ме изтърпите ли Blush
Преди една година точно на този ден бях в очакване, защото на следващия беше денят за среща с малкото ми момиченце. Чудех се на кой ли ще прилича, каква ли ще е по характер. Избиваше ме на рев чат пат, защото ме беше страх.
Ето ни 2 в 1 преди година:

Ето я и сега:

# 129
Астарта, скоро ще се видим, а?  Grinning

Вече броя часовете Simple Smile

ДуциHug.

# 130
Преди една година точно на този ден бях в очакване, защото на следващия беше денят за среща с малкото ми момиченце. Чудех се на кой ли ще прилича, каква ли ще е по характер.

SMS
Sent 09:48:03
14/07/2008

Rodi se Anna,3350 gr i 50 cm. Sladka kato batko si.
Radina

# 131
Кукувице, пазиш и ти всичко Hug
Много искам и аз да си прочета смсите от всички вас, но Анна ми метна телефона на земята и екрана спря да свети, истинско мъчение е да се чете нещо от него.

# 132
  • София
На мен пък Астарта ми беше щъркелчето  Simple Smile
След вече едно ходене в родилния дом и фалшива тревога от страна на Дея, нощта неделя срещу понеделник получих "някакви" контракции и понеделник сутринта като отидохме при моя лекар той ми каза, че нямам индикации за раждане, защото разкритието ми е само 2 см. В същото време го извикаха за операция и той каза да го изчакаме малко, че трябва да влезе спешно в операция и после щял да ме види на ехографа. Да, само че докато чакахме лекарят си получих освен родилни контракции и направо напъни за раждане, което много учуди лекарят ми като се върна вече от операцията и като ме прегледа отново каза, че вече съм с пълно разкритие и му вижда главата на бебето  Shocked Каза по най-бързия начин да отиваме в родилна зала. Всичко по-нататък бях гледала само по филмите : аз викаща на портиера да извика някой да ме приеме, че вече раждам; лекарите, които почнаха да ме питат за месторабота и местоживеене, а аз вече едвам устисквах, за да не родя в коридора /мъжът ми все разправя как съм си кръстосвала права краката все едно ми се пишка, защото аз в буквалния смисъл трябваше да стискам, за да не излезе бебето/; как изведнъж настъпи някаква суматоха и суетня около мен с мноооого мед. персонал, защото видяха, че наистина си раждам права. После набързо в асансьора, в предродилна не можах и да легна, защото ми бяха изтекли водите и нямаше смисъл да лягам тепърва в предродилна и направо си отидох в родилна зала и дейната ни Дея се роди точно за 10 минути  Heart Eyes
В суетнята при приемането ми някакъв случаен лекар мина и като разбра за какво иде реч само го чух само да казва : "Ха, пълно разкритие, второ раждане - сега ще родиш за 5 мин". През всичкото това време мъжът ми беше с мен при приемането ми и остана там да чака, когато аз тръгнах към родилна зала с асансьора. После той ми каза, че същият тоя лекар минал 10-тина минути по-късно и му казал "Вие ли бяхте с жената с пълното разкритие и второто раждане?" и след като мъжът ми потвърдил той му казал, че вече съм родила и че всичко е наред, но колегите му ще му кажат после повече. Мъжът ми му казал нещо от рода на "Не, сигурно имате някаква грешка, защото тя току що се качи към родилна зала". НО грешка нямаше - аз бях вече родила наистина за 10 минути. Е, после мен ме обработваха поне 45 минути след това, но важното е, че резултата беше вече на лице и си заслужаваше всяка секунда Heart Eyes

Последна редакция: пн, 13 юли 2009, 22:51 от Ninche

# 133
Нинче, задъхах се от твоето бързо раждане Hug

Сами е с 39.5. Дадох хексалгин, не съм давала преди на МОмо, направо трепереше детето. Confused

# 134
Дени, дано помогне.  Hug Милия Сами

Нинче, разчуствах се от разказа

Общи условия

Активация на акаунт