А какъв й е обрива - като на отделни пъпки или по-скоро на петна. Питам защото в петъка и съботата Дея ми вдигна температура над 38 градуса, като се наложи на 2 пъти да дам Панадол, защото ние даваме Панадол на температура над 38,5. Та последно вдигна температура в събота в 16 ч. После неделятя и понеделника не вдига температура и чак вчера се обрина. И аз съм чувала за този вирус /шарка, който 3 дни температура и после пъпки, но и ние имахме температура само ден и половина. И аз се чудя какво е
Лекарката я гледа и в петък и в понеделник и каза, че е ОК, като само в понеделник каза, че гърлото й е леко червено. Като изключим, че не спа спокойно нощем и си е кисела, иначе си е добре.Обаче и аз съм в чуденка за обрива - нашия е не ярко червен, а на места стои като вече засъхнал избледнял обрив, а може и да няма нищо общо с температурата преди няколко дни. Тя го получи всъщност вчера след като дремна половин час в количката и се беше изпотила и през нощта се беше успокоил, като на сутринта беше много блед и след като излизахме днес, пак се прибрахме този път направо с червен обрив. Дано да е от претопляне поне нашето, а не някакава алергия към слънцето, че и това ми мина като вариант.
Кажи после на вас какво ви е казала лекарката.
Сега прочетох и описанието на Астарта - Дея вчера имаше пъпки и по вратлето и шията. ОХ дано да е от претопляне нашето
Както и вашето Оле, да не е нищо притеснително

. След това така се захласнах по всички щъкащи бебоци, че не се и сетих за него
. А Катето и аз си я харесах
и ми дожаля, че накрая успях и да я разплача.