Моето момиче стана неусетно на една годинка и това е една прекрасна година от моя живот!

А това е за Диана, Стоян, Стиван, Нено, Теа, Палома и Александър!
!Честит празник и на техните родители !! 
!Честит празник и на техните родители !!
От събота правеше по 1-2 стъпки сама, в неделя успя да се изправи сама (без да се подпира на нищо имам предвид) и след това 1-2 крачки, и снощи се отпусна съвсем - върви с разперени напред ръце и е ужасно смешна - самата тя си се кефи и ходенето, което е по-скоро тичане, е придружено с хилене 

Марто също добре си е отпразнувал големия ден

Много да бягат и играят!
Моята свеки помни всички празници като слон, за да се самопоканва да празнува, та и това не е много добре 
Вчера нашата докторка го прегледа - някакъв вирус е пипнал и гърлото му зачервено. Обаче не съм му давала никакви лекарства - само с хомеопатия. Още не иска да яде твърда храна, иначе се кърми сериозно. Добре че го кърмя, че както не иска да яде и да пие вода, не искам да си представям. Танита, едно голямо гуш от мен и дано никога повече не ви се налага да минавате през такова нещо 
А другият Сами и Симонка как са?
Вчера нашата докторка го прегледа - някакъв вирус е пипнал и гърлото му зачервено. Обаче не съм му давала никакви лекарства - само с хомеопатия.

и Йоанка!
Много трудно намерих мястото, но определено си заслужаваше търсенето

Пък може да се оправим и без лекари а? 

Много трудно намерих мястото, но определено си заслужаваше търсенето

Като се прибрахме я връчих на баща й с най-голямо удоволствие 

.