Юлчето празнува, сън не го лови от превъзбуда(тема 117)

• 12 897
  • 289
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Момичета влизам само да ви почерпя за най - хубавия празник - рождения ден на Криси !!
Моето момиче стана неусетно на една годинка и това е една прекрасна година от моя живот!

А това е за  Диана, Стоян, Стиван, Нено, Теа, Палома и Александър!
  !Честит празник и на техните родители !!

# 226
Нинче, нямам идея, подарък е от свекърите на Пепи, преди 2-3 години. Ще я питам свекървата, но едва ли помни Rolling Eyes
Вчера ми звъня два пъти за разни неща да говорим и на втория път й казвам Анна има РД днес, забравила си май(сестра й на свеки също празнува) и тя вика Оооо, всички мислим, че е на 19-ти(тогава ще я кръщаваме Анна и ще събираме родата за РД-то й) и аз останах безмълвна Shocked
Иначе е готина жената.

# 227
Влизам да ви се похваля, че Ноеми проходи Heart Eyes От събота правеше по 1-2 стъпки сама, в неделя успя да се изправи сама (без да се подпира на нищо имам предвид) и след това 1-2 крачки, и снощи се отпусна съвсем - върви с разперени напред ръце и е ужасно смешна - самата тя си се кефи и ходенето, което е по-скоро тичане, е придружено с хилене Joy

Освен това преди 1 седмица на една бебешка пързалка се покатери по стълбите сякаш цял живот това е правила  Shocked и вчера на пясъчника другите деца не можаха да се доредят до пързалката от нея hahaha

# 228
  • София
Нинче, нямам идея, подарък е от свекърите на Пепи, преди 2-3 години. Ще я питам свекървата, но едва ли помни Rolling Eyes
Вчера ми звъня два пъти за разни неща да говорим и на втория път й казвам Анна има РД днес, забравила си май(сестра й на свеки също празнува) и тя вика Оооо, всички мислим, че е на 19-ти(тогава ще я кръщаваме Анна и ще събираме родата за РД-то й) и аз останах безмълвна Shocked
Иначе е готина жената.

Simple Smile Hug

# 229
Честит празник и на днешните рожденици, фиксирам лейди Ди, Криси на Ине и Нено и Теа!
честито и на останалите празнуващи!!!
Живи и здрави и много весели игри им желая!!!

nbirthday nbirthday nbirthday nbirthday nbirthday nbirthday nbirthday

Браво и на Ноеми! Майра, сега започва веселбата  Mr. Green

Снимките от вчера са супер! Анна и Алекс са имали страхотен купон  Party Марто също добре си е отпразнувал големия ден  Wink

# 230
Честит празник специално на Криси на Ине, лейди Ди, Нено и Теа, както и на останалите малки рожденици! Да растат здрави и щастливи!  newsm59 nbirthday
Дуци, и моята свекърва не помнеше май РД на Никола, добре, че мъжът ми я покани да дойде да празнува с нас в София, иначе като нищо щеше да забрави да се обади. Тя не че не се радва на Никола, но изобщо не умее да общува с него и не знае какво да му говори и как да се държи. Странно е.
Аз нещо полудявам покрай организацията на сватбата - само се шашкам за разни неща, а то всъщност почти всичко е готово...Не зная какво ми става. Сега чакам куриери да вземат поканите за разпращане.

Как са болните дечица днес?

# 231
Честит рожден ден на Криси, Диана, Нено и Тея и на всички малки рожденици! Да са живи и здрави и много да радват мама и тате! newsm67 newsm38  ura
Честити проходили дечица на Майра и Села ви! Heart Eyes Много да бягат и играят!
Дуци, щях да падна с вашата баба  Joy Моята свеки помни всички празници като слон, за да се самопоканва да празнува, та и това не е много добре  Laughing. Иначе хич я няма с детето - знае само да го поноси малко на ръце и да позира за снимки. На рождения ден държеше да се снима как му подарява подаръка - някаква количка от Джъмбо. Все едно му даваше чек за стипендия в Оксфорд, така се беше надула  Sick
Евридика, нормално е това притеснение. Колкото и да организираш всичко, винаги в самия ден има неща, които не стават по план, но на теб не трябва да ти пука от това. Тогава гледай да си усмихната, щастлива - това прави хубавата сватба - щастливата булка. И не трябва да правиш нищо - нека има хора които да отговарят за всичко, а ти празнувай.

Сами няма температура вече. newsm10 Вчера нашата докторка го прегледа - някакъв вирус е пипнал и гърлото му зачервено. Обаче не съм му давала никакви лекарства - само с хомеопатия. Още не иска да яде твърда храна, иначе се кърми сериозно. Добре че го кърмя, че както не иска да яде и да пие вода, не искам да си представям. Танита, едно голямо гуш от мен и дано никога повече не ви се налага да минавате през такова нещо Hug

# 232
Роси, много се радвам, че Самчо е по-добре!  Hug А другият Сами и Симонка как са?
Напълно си права за сватбата, изобщо не възнамерявам да си слагам на сърце разни неуредици в самия сватбен ден, мисля да се забавлявам и да ми е хубаво! Дано и времето е такова, че с тази градинска сватба, да не вапцаме работата...
Аз си взех беля с моите нестандартни сватбени идеи - подаръците за гостите ще са оригами под формата на жерав, ръчно сгънати от мен и надписани на ръка. Шрифтът ще повтаря шрифта от поканите. И голяма играчка е това, за него се притеснявам сега, дали ще ми стигне времето и силите в малките промеждутъци, когато Никола спи и аз имам възможност да се занимавам с това.

За РД на Никола мисля и аз да направя тортата мюсли, дето ДеЩо прави. Правила съм я няколко пъти и винаги е много хубава. Да може и детето да хапне от нея, че то иначе....ще седи и ще гледа отстрани как възрастните лапат.
Честито прохождане на Йоанка и Ноеми!   bouquet

# 233
Сами няма температура вече. newsm10 Вчера нашата докторка го прегледа - някакъв вирус е пипнал и гърлото му зачервено. Обаче не съм му давала никакви лекарства - само с хомеопатия.

И Мартин имаше същия вирус, само дето температурата я сваляше за известно време и после вдигаше още по-висока.
Докторката ни беше казала да му мажем гърлото /устата/ с дактарин и след второто намазване температурата спадна /без никакви други лекарства/  Shocked

Явно е било страхотно партито по случай рождените дни на Анна и Алекс. Жалко, че не можахме да дойдем, но догодина сме там  Mr. Green

Честит рожден ден и на днешните рожденици!!! nbirthday Tada newsm38
Нека бъдат здрави и много късмет да имат!!!

# 234
Хахах, Роси, това с чека беше готино Mr. Green
Евридика, в клубовете май не приемат торта без сертификат, както в градините и май няма да стане както си го замислила. Все пак питай.
Анна пък пие вода за гаргара за червеното гърло. Давам й на върха на кафена лъжичка, за да не й отива към стомаха, а да си стои на гърлото. Тантум верде й изписаха. Да чукам на дърво днес няма Т, но е много крива. На маймуна само не се направих да си изяде храната. И реве постоянно, като не е нейното или ако й се спи.
У нас е страхотна лудница и мръсотия, като спи дребната пазя тишина и не мога да чистя, като е будна се занимавам с нея. Успях само да й прибера подаръците и да хвърля опаковките им и до там. Днес ако не изчистя отказвам да се прибирам у дома повече Mr. Green

# 235
Честит рожден ден на Криси на Ине, Нено на експа, лейди Ди на Тони Барбарони, Теа на Цветомила и на всички празнуващи дечица и мами   bouquet

Честито на проходилата Ноеми  Heart Eyes и Йоанка!

Дуци, Пърли, благодаря че ни направихте част от прекрасния си празник  Hug Много трудно намерих мястото, но определено си заслужаваше търсенето Simple Smile

Ходихме на консултация. На 1 година Николета е 7,600гр и 71см. Демек от предния месец не е порастнала, но е проходила така че си има оправдание Simple Smile

# 236
Джоли Hug

И ние вчера бяхме на консултация, 71,5 см и 8400 гр. Доволна съм, дръпнала е малко, че последните месеци на застой ми докараха притеснения.

# 237
Честит рожден ден на Криси на Ине, Нено на експа, лейди Ди на Тони Барбарони, Теа на Цветомила и на всички празнуващи дечица  

Евридика, мерси че попита, и благодрая и на всички съпричастни.

При нас нещата не са никак добре. Много лоша нощ, много ревове. Симона още е с Т. Сваля я за 4-5 яаса и после пак гори. Устните и стават чак червени. Давах Панадол досега, сега пробвах Нурофен. Все още не ми се дава Хексалгин, но ако не се задържи така, ще го дам. И двете лекарки не си вдигат телефоните и съм бясна. Освен Т и се появиха малки ситни пъпчици/петънца по цялото тяло. Сега се чудя да не е шарка някаква или розеолата дето толкова я спрягахме тук. Доколкото помня обаче, при розеолата обрива се получаваше чак след 3 дни Т? Докато някоя лекарка ми вдигне телефона, ще чакам да кажете вие какво мислите.  Hug Пък може да се оправим и без лекари а?

Снимки ще гледам по-късничко.

# 238
Честит празник на Криси, лейди Ди, Теа и на всички рожденици и техните родители  nbirthday

Честито прохождане на Ноеми и Йоанка!  Simple Smile

Дуци, Пърли, благодаря че ни направихте част от прекрасния си празник  Hug Много трудно намерих мястото, но определено си заслужаваше търсенето Simple Smile

Не мога да го кажа по-добре  bowuu

Освен, че и ние доста се повъртяхме. На отиване много ме слуша, обаче на връщане рева от Надежда до нас, тоест около 40 мин.  ooooh! Като се прибрахме я връчих на баща й с най-голямо удоволствие  Crossing Arms
А сега е внос на Младост при баба й, а аз оправям на спокойствие  Grinning

Оле, и на мен ми звучи като шарка някаква, но не съм наясно. Дано бързо се оправи Симонка  Praynig

# 239
Оле, при розеолата обривът започва първо на коремчето, гърдичките и гърба, на следващия ден и по крайниците. По врата и лицето няма обрив. Пъпчиците са съвсем дребни и преливат една в друга, малко като от коприва. Кофти описание дръпнах, но ми е трудно да обяснявам. Дано да ме разбереш. Също за розеолата е характерно зачервено гърло, можеш сама да го провериш. Небцето става на тъмночервени точици, много ясно се забелязват. Затова и лекарите обикновено я диагностицират като ангина. Дано да е розеола, защото ако е това, би трябвало Симонка да не вдига повече температура Peace.

Бързо да се оправят и Анна и Сами Hug

Честити ходещи крачета на Йоана и Ноеми Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт