Юлчето празнува, сън не го лови от превъзбуда(тема 117)

• 12 897
  • 289
  •   1
Отговори
# 270
Дени, Оле, дано тази нощ е по-спокойна за вас и дечицата!  Praynig Hug
Много ми е кофти да чета как се мъчат малчовците  Confused Rolling Eyes
Фея Мея, моето дете спи много неспокойно. Ние с баща му си говорихме, преди да се роди, че няма да му пазим тишина, да се учи да спи на всякакви условия, но ела да ни видиш сега - не смеем да шукнем.   tiptoe Ужасно трудно заспива, а спи супер леко и супер неспокойно. Спи при нас и цялата спалня не му стига, върти се и се суче из цялото легло, като това го прави в полубудно състояние. Случва се 2-3 пъти да падне от леглото посред нощ, ние сме били дълбоко заспали. Имала съм нощи, когато през половин час се буди с мрънкане и се приспиваме. Ако не е кърменето, не ми се мисли как щях да приспивам. За мен не е ненормално. Отдавам го на темперамент, впечатлителност и такива неща.

Дуци, тортата мюсли ще я правя за у дома, с бабите като се събираме. За детския клуб тортата ни е от "100 грама сладки". А за у дома съм поръчала торта за възрастните от "Двете фукли".

Готини снимки от партито и на Майра!

# 271
  • София
Леле, Дени  Hug какво сте преживяли. Ама какво им става на тези юлчета та така луднаха с тази температура  #Crazy

За Малтофера и аз ще задържа малко и тогава ще решим какво ще правим, че сега и с този обрив съвсем и не мисля да го почвам.
Колектор ползваме и даже изхабих напразно вече 2 броя, но не става и не става.
Като беше на 6 месеца май пак не стана от първия път, но на следващия ден  сутринта й го сложих колектора и я съблякох голичка и май й дадох нещо да пие и почти веднага имаше резултат, но сега не става - първият път когато давахме кръв, консултацията ни беше в ранния следобяд и по никое време й сложих колектора, но сега вече положението е съвсем друго - тя естествено не стои на едно място пък камо ли да лежи и само щъка насам натам. Накрая й сложих памперса с надеждата ако пишка поне нещо да влезе в колектора, но уви всичко беше отишло в памперса.
Днес пак я съблякох гола и се разхожда половин час с колектор, но пак не стана - въобще не пишка. Ще видим утре - мисля, че имах някъде 1 колектор, че 2-та които купих за този път вече са в боклука. С Билянка имам спомен, че въобще нямах тези проблеми.
Приемам съвети и за това, ако някой се сети нещо повече.

# 272
  • София
Хайде болните дечица бързо да оздравяват  Hug  и да пишем тука само радостни вести.

...да взема и аз да кача снимките от купона...  Thinking

# 273
КъдИе стЬи брИе ???  Mr. Green
 Мики заспа току що  ooooh!......голяма игра и борба беше с една възглавница  Joy.
Гледам то станало време и аз да лягам ... newsm78. пък  и форума пуст .............

хапнах една вафличка и сега ми е едно благоооо на душицатаааа  Mr. Green Crazy

# 274
Сакси, снимките, които показа Пърли(втората част) не са ли твоите?

Ние днес окъсняхме с лягането, но след като нахраних Анна ходихме до кварталната пицария. Сега я чакам да заспи да лягам и аз. Баща и син отдавна похъркват ooooh!

Оле, Анна пи Суметролим миналата седмица. Сега пак е с червено гърло, но днес не е имала Т поне!

# 275
Купона на Анна и Алекс е бил много весел. Всички снимки са много хубави.

Майра, честити ходещи крачета на Ноеми.

Пожелавам всички болнички да се оправят.

Лека вечер на всички.

# 276
  • София
моите са, ама само тези, на които е алекс... де се е чуло и видяло да направя само 80 снимки  Mr. Green

слушах по тв за дюнерите и си спомних колко често ядях дюнери като бях бременна... голям късмет съм имала...

Последна редакция: ср, 15 юли 2009, 23:47 от saxophone

# 277
В последните минути на днешния ден  - Честит рожден ден на сладките малчовци и най-вече на Лейди Ди. Тони, да ти е жива и здрава и много да те слуша! Heart Eyes

Ако някой се чуди къде съм  - като не ходя по огледи, вися в парка Заимов. Даже днес  се видяхме със Сакси, Джоли и тити...

# 278
  • София
взех, че успях да ги кача най-после... ама и мултиплай...   ooooh!

http://july2008.multiply.com/photos/album/149/149

# 279
  • София
Като най-ранобудна да честитя рождения ден на Габи на femme-soleil, Деница, Елизабет Никол и Михаела  nbirthday

Вчера Маги след една седмица изключително на кърма най-сетне хапна пюре newsm44
Днес за първи път ще правя презентация на новия ни софтуер. Надявам се да мине добре, че не е съвсем готов!
Изчезвам да се подготвям!

# 280
Честит рожден ден на вчерашните и днешните рожденници! Да растат весели и умни!   bouquet
страхотно парти е било на Анна и Алекс, браво...Дуци това у вас ли е? Shocked
исках да питам също, видях по снимките една дървена игра с железа, кубчета и т.н. интересна ли е, тоест заиграват ли се децата?
много искам да взема на Мати нещо увлекателно, но тук няма голям избор  ooooh!
уф тези ангини много са гадни, Оле споко минават бързо, но все пак внимавай да не остане неизлекувана, щото аз тайничко предполагам че нашата бронхопневмония се появи именно заради неизлекуваната ангина... newsm78
да се похвалим - вчера Мати яде домашна храна  Party надявам се лека-полека да прояде...
иначе...страшно е подвижен постоянно иска да ходи, а пък аз.... newsm27  Mr. Green
айде лек ден и цунки на всички  Hug

# 281
Честит рожден ден на днешните рожденици и по-специално на снахичката Габче! Heart Eyes Да растат здрави,умни и весели деца!Габи да бъде все така чаровна!

# 282
  • София
 newsm59 ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ГАБИ, ДЕНИЦА, ЕЛИЗАБЕТ И МИХАЕЛА !  newsm67 ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ !  newsm59

Катче, успех на презентацията !

# 283
Добро утро   bouquet
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ГАБИ, ДЕНИЦА, ЕЛИЗАБЕТ И МИХАЕЛА ! щастливо детство им желая!!!
 newsm59 newsm59  ura newsm59  ura newsm59  ura

И понеже пак ще съм сама днес (и вечерта) ще си пазнувам ей тук с вас  Hug. Днес имам имен ден (аз разбрах преди няколко години )
почерпете се :

Последна редакция: чт, 16 юли 2009, 09:24 от iucka

# 284
  • София
добро утро и честит рожден ден на всички, родени днес!

Общи условия

Активация на акаунт