Юлчето празнува, сън не го лови от превъзбуда(тема 117)

• 12 897
  • 289
  •   1
Отговори
# 30
Анна е сладка с парфюма Heart Eyes И Лили ги ближе моите. Или пък ги пренарежда, беше ми тикнала един в чекмеджето. Тези на баща си пък ги смъква и качва на шкафчето, голям кеф са парфюмите Crazy

# 31
Някой гледа ли "Горещо" Cry Cry

# 32
  • София
Пумичка, вие топкахте ли я бебка в морето, че съм чувала, че в Гърция морето е много солено и не знам как би се отразило на кожата на едно малко бебче  newsm78

Някой виждал ли е пояси за бебета, където могат да си мушнат крачетата /как го обясних само/ Simple SmileАмаринова гледам Алекс на страхотния ти аватар е сама с пояса. Вашия такъв ли е и от къде го взехте?

Много хубави снимки със страхотни дечица показахте  Heart Eyes

Последна редакция: сб, 11 юли 2009, 23:53 от Ninche

# 33
  • Sofia
Привет от морето! Онзи ден пътувахме кошмарно дотук, понеже по магистралата ни валя страшен град, дъжд и вятър, в един момент всички коли спряхме да изчакаме да отмине понеже не се виждаше нищо. Но тук е добре, днес плажувахме край басейна, чак сега заваля. На Дени много му харесват и морето и басейна, иска да влиза и да плува Party
Нинче, ние взехме такъв пояс от магазинчето в Надежда срещу била. Със дупки за крачетата е и сенник отгоре.
Нета ми е УЖАСЕН и затова само набързо ви прочетох. Ще се впиша малко повече след малко.
Горещо гледах, тая Мазнейкова се дръжа отвратително, не знам как може това да е лекар, малко повече човещина няма да и е излишна!

# 34
  • Sofia
Пак съм аз Mr. Green
Честит рожден на мъниците, които пропуснах - Павел, Александра, Йоана и Сами Hug
Честит рожден ден на днешният рожденник Кирил!

Дуци, честит рожден ден Hug Да си жива и здрава, много обичана и глезена, да е с теб късмета и да се сбъднат мечтите ти! Hug

# 35
  • София
Дуци, честит рожден ден newsm59 Все така лъчезарна и усмихната бъди, много здраве и късмет на теб и на прекрасните ти дечица Hug

Честит празник на Кирил и на Даниел! Весело и безгрижно детство им желая!

Мен преди малко ме събудиха от СОТ, че се задействала алармата в офиса. Ники отиде да провери, мислех че някой е забравил отворена врата или прозорец , но се оказа, че е виновна моята празнична украса Crazy Закачила съм един гирлянд върху сензорите на СОТ-а и сега няма на кого да се сърдя за събуждането  Wink

# 36
Честит рожен ден, Дуцке! Все така любознателна и напориста бъди, много успех ти желая във начинанията. Много здраве и любов в дома ти!

# 37
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ДУЦИ
Бъди все такъв положителен човек, бъди обичана и уважавана от всички около теб! Heart EyesНека мъжът ти се държи с теб като с принцеса, а децата като с приятел! Heart Eyes Продължавай да внасяш цвят във форума с присъствието си  Heart Eyes
да знаеш, много готин човек си  
Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Честито и на всички мъници които съм пропуснала  bouquet

# 38
Чак сега по нощите намерих малко време да ви изчета.  ooooh!
Първо много ви благодаря за пожеланията за рождения ден на Сами!  bouquet Heart Eyes
Честит рожден ден на патерица и на сладуранката Алекс!!  Амаринова, да расте красива като теб, умна и добра и много да ви радва!  newsm51
Честит рожден ден на патерица на Павката и Йоанка. Големи сладури, на които желая здраве, щастие и прекрасно детство! Веси, Села ви, честито и на вас за прекрасните дечица! Села ви, шапка ти свалям през какво премина и да знаеш че няма как да не се оправят напълно нещата. Hug
Дуци, честит рожден ден и тук! newsm51 Kissing Heart smile3510 Бъди все така красива, мила, забавна и добра! Hug
Имаш същия парфюм като мен  Mr. Green
Честит рожден ден и на Кирил!
Сакси, клипчето е много яко!
Фио, много е пораснал Михаил! А за перипетиите с оня кретен, нямам думи. Confused
Дещо, аз лично съм фен на къмпингите. Обичам и лукса, обаче си има страхотно очарование в това да си толкова близо до природата. Замислили сме живот и здраве да отидем със Сами на язовир за 2 дни. Ходим на едни водни походи с  много готина компания от години. Сигурна съм че много ще му хареса, въпреки че хигиената няма да е идеална. За децата слънчевата вода е супер, не им трябва много и спят много спокойно на чист въздух. И други си водят децата, та съм виждала как се справят. Но все пак трябва и мъжа ти да е навит, иначе е трудно да ти мрънка постоянно някой  Confused

Амаринова, кажи как изкарахте рождения ден. Аз съм доволна, въпреки няколкото инфарктни ситуации като съсипана прическа в последния момент преди празника, мъжа ми го задържаха в работата, Сами заспа точно преди да тръгнем за ресторанта с роднините и закъсняхме с 1 час, нашите се загубиха на път за там Joy Но всичко е добре когато свършва добре. Сами изкара чудесно, много се забавлява и с приятелчетата, после и с всички дето си умираха да го разхождат за ръчичка в ресторанта. Прибрахме се уморени, но щастливи с много страхотни подаръци, за които благодаря на всички   bouquet Нинче, снимките ще ги качвам утре, надявам се. Свекито гостува и не остава време за нищо.  afwitch

# 39
  • София
в Стрелбище съм и най-накрая да пусна малко снимки от морето  Heart Eyes
http://ketito.multiply.com/photos/album/58

# 40
Дуци, да си все така всеотдайна и красива! Да бъдеш много обичана и щастието и късмета да те преследват навсякъде  Hug
Честито на малките рожденици, да растат здрави, послушни и умни  Heart Eyes

По темата за ваксините някой ще слага ли превенар?

# 41
Добро утро,мацки!Почерпете се за здравето на моето малко съкровище

Честит рожден ден,Дуци!Бъди все така лъчезарна,много щастлива и обичана!Много здраве и късмет!

Последна редакция: нд, 12 юли 2009, 08:45 от lucia

# 42
 Hug
Благодаря ви, да ви се връщат хубавите пожелания, нека всички сме живи и здрави!

Лучия, да ти е жив и здрав Кики, много радост да ти носи. Да знаеш, че само готини хора сме родени днес Grinning
Честито и на Димата, която спря да пише тук, като спря да ходи на работа, но я познавам лично.

# 43
Дуци, и аз си го помислих това за готините хора  newsm03 ,но не посмях да го напиша да не ме обвинят в нещо  Mr. Green

# 44
Кети, страхотни снимки, но много малко. Прати ми онази снимка на двамата да ти я направя за аватар, нали нея искаш Simple Smile

Докато ви пишех, мъжът ми влетя с торта с бенгалкси огън на нея, една чашка шоколадова с кафе и бонбони разни. Отивам да снимам Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт