Юлчето празнува, сън не го лови от превъзбуда(тема 117)

• 12 897
  • 289
  •   1
Отговори
# 45
Дуци,ще чакаме снимки!

# 46
Честит рожден ден, Дуци !

Всичко най-най-хубаво ти пожелавам и все така да те глези Милан  Heart Eyes

# 47
Торта.
Кафе и бонбони.
Всичко в комплект.
Чувствайте се почерпени от кака си Дуци. Кака Whistling

# 48
  • София
Дуци, страхотно! Всяка сутрин така да те изненадва  Crazy

Кетито, много мили снимки  Hug

# 49
  • София
 nbirthday ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ДАНИ И КИКИ ! ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ! ВЕСЕЛО И БЕЗГРИЖНО ДЕТСТВО ИМ ЖЕЛАЕМ !   nbirthday

newsm59 ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ДУЦИ !  newsm59 БЪДИ ЖИВА И ЗДРАВА, ВСЕ ТАКА ГОТИНА, МНОГО ЩАСТЛИВА И ОБИЧАНА !   bouquet

Можеш ли да дадеш линк към оная готината дървена детска количка.

# 50
Честит Първи рожден ден на Даниел и КирилЧестит Рожден ден на Дуци!

Ето малко снимки от рождения ден на Карина.
http://www.facebook.com/album.php?aid=84938&id=841519406&l=ca857ccea6

Ние се подготвяме за море. Във вторник -14.07 - сме решили да пътуваме за Созопол за около 10 дни.

Последната консултация на Карина показва, че на 1 година тежи 10 кг и 100 гр и е висока 75 см.
Карина направи първите си самостоятелни крачи преди около месец, след това и пролази - благодарение и на кинезитерапевката Мария /на Ния/. Има вече няколко падания, поради което все още от време на време и слагаме коланите за прохождане /по добре е да се научи да ходи без тях, но както казва баща й, случила е на възрастни родители, които трудно се навеждат  Laughing/.  Лошото е, че така свикна да са й свободни ръцете при ходене заради коланите, че не дава да се държи за ръка.

Бяхме и на контролен преглед при Драганов. Каза, че всичко е наред, походката и е правилна. След като и огледа стъпалата ме попита как спи Карина, аз отговорих, че от 2 месеца спи по корем. Той заключи, че ако продължала така след около 4 месеца, Карина ще ходи със стъпалата навътре.  Той ми каза да измеря разстоянието от глава на Карина до рамото и да направя твърда възглавница с тази височина, така че да й е удобно при спане. Извинявайте ако вече сте обсъждали тази тема.

Днес съм решила да й направя прощъпулник.
Пожелавам на всички юлчета и мама да са много здрави.

# 51
Честит рожден ден на Кики и Дани! Да са здрави и усмихнати  Grinning

Дуци, честит рожден ден! Нека всички твои желания, бъдат мои пожелания  Simple Smile

Кетито, много сладки бонбони си имаш  Heart Eyes Маги ходи ли по пясъка сама  Rolling Eyes интересно ми е дали пазят равновесие на плажа  Wink

# 52

Чувствайте се почерпени от кака си Дуци. Кака Whistling

ба, кака. Аз съм ти леля.

Румито, Драганов да се гръмне, няма такава зависимост.

# 53
Честит рожден ден на Кики и Даниел. Да растат послушни деца! Лучия, и ти много поводи този месец.

Честит Рожден ден и на Дуци! Да си много обична жена и майка!

Aз нерзбрах точно какъв е проблема, как така със стъпалата на вътре. И колко да е дебела тази възглавница? Абе нещо не ми се връзват тези неща и на мен.

Кетито, много сладки снимки. Също така и на Фио и на Руми.
Сакси, хубаво сте изкарали сред природа.
Гледах много снимки и май изпускам някой  Embarassed

Аелиа, пусни снимка на причоската, да видим за какво си се ядосала толкова. И на подаръците също.  Laughing

# 54
Дуци, Честит Рожден Ден, нека твоите желания, бъдат мойте пожелания!!!

Честит Рожден Ден на Кирил и Даниел

Дуци страхотна сутрешна изненада  Peace

Нагледах се страхотни снимки  и малки дечица  Heart Eyes

Ето малко снимки и от нас http://www.facebook.com/album.php?aid=2012757&id=1416533876# … amp;id=1416533876

и от прощапулника http://www.facebook.com/profile.php?id=1416533876&ref=profil … amp;id=1416533876

# 55
Проблема при спането по корем бил в това, че детето за да получи въздух надига дупето си и така обръща стъпалата с пръстите навътре. Не знам колко е вярна неговата теория, но вече две денонощия слагам на Карина твърда ниска възглавница и вече се обръща по-рядко по корем. Драганов каза, че на около 15 години децата могат да спят както си искат.

# 56
Руми, много, наистина много деца спят по този начин - с дупето нагоре.

# 57
Руми, мерси за пояснението.

Цвети, немога да видя снимките  Thinking.

Дуци, браво на мъжа ти. Много романтично

# 58
Честит рожден ден на Даниел и Кирил!
Честит рожден ден Дуци ! Да си жива и здрава , обичана , уважавана и много щастлива !

# 59
Оле, незнам защо, регистрирана ли си във ФБ? Мисля, че могат да се виждат и от Не регистр.  Confused

Денис също спи по корем. Всъщност, заспива така, но после се върти както му е удобно. Може би му се събират няколко часа по корем. Сега, като стана на въпрос се замислих, незнам дали е от това или е друга причината, но Дени от около 2 седмици, започна да ходи с дясното краче леко настрани. Направи ми впечатление веднага, но незнам каква е точно причината  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт