Юлчето празнува, сън не го лови от превъзбуда(тема 117)

• 12 897
  • 289
  •   1
Отговори
# 60
Aelia, той мъжа ми само да тръгне ще е зор, иначе там вече ще е ок и няма да мрънка и съм сигурна, че ще се изкефи
Повече е ходил на палатки от мен, висял е седмици на Златна рибка, иска на река да ходим някъде, но на близо, просто го притеснява това, че не познава района и как Елена ще издържи пътя, колата ни е без климатик
Иначе ще се къпе в язовира, а ние може да си топлим вода за миене на газовия котлон
Другото притеснително е че много багаж трябва да се помъкне и не знам дали ще има място в колата

Тук се излива голям дъжд, от сутринта, а вчера също почти цял ден

# 61
Честит рожден ден на Кики и Даниел! Да са живи и здрави, послушни и добри дечица!

Дуци, Честит Рожден Ден! Да си все така усмихната, лъчезарна, да бъдеш обградена с внимание от любимите хора и да постигнеш всичките си мечти!

Дуци, браво на мъжа ти, страхотни са нещата!

Много хубави снимки - Анна е очарователна, както винаги, Яна е много сладка, а въртележката е супер  Simple Smile, Денис, Михаил и Карина са сладури и те!

Руми, Габи също спи често по корем, но майка ми ми каза, че едно време и аз така съм спяла, не съм си помислила даже, че може да е притеснително  Thinking

Габи днес спа до 9.45  Shocked, това се случва за пръв път. Сега заминаваме в един парк, весел ден на всички!

# 62
Дуци, много здраве, любов и щастие! Обичливи деца и мил съпруг цял живот!

# 63
Како Дуци, честит рожден ден!  Mr. Green Да си жива и здрава, много обичана, Пепи да те слуша, а Анна да ти позира за снимките Flutter

Честит рожден ден и на Кирил newsm59 Да е жив и здрав той и каките му много да си го пазят!

# 64
Децата се обръщат по корем, тъй като при спане без твърда възглавница главата им увисва и им става неудобно - уточни Драганов. Аз изкоментирах факта с педиатърката, тя също много се учуди, за нея това се получава по наследство, ако майката обича да спи по корем, то и детето също. Аз спя по корем.

# 65
Дуци, Честит Рожден Ден! Бъди все така усмихната и лъчезарна! Пожелавам ти много здраве, щастие и любов!

Изненадата от мъжа ти е прекрасна Peace Направо завидях Embarassed

Честито и на малкия Кики. Да е много здрав и да слуша каките! newsm59

Руми, честно казано ми се струва че Драганов е много краен и малко преувеличава. Алекс спи почти само по корем, откакто е бебе Peace Не мисля че това ще повлияе на походката и Thinking

Нинче, ние нашия пояс го вземахме от морето. Има само дупки за крачетата. Не е особено безопасен, защото много лесно се обръща на обратно и детето се захлупва с главата надолу Peace Е ние не успяхме да свършим тази беля, но пред очите ми едно детенце щеше да се удави с въпросния пояс ooooh! Захлупи се на обратно и само крачетата му стърчаха нагоре, а то милото цялото под водата Whistling

Аелия, ние изкарахме общо взето добре празника. Алекс получи страхотни подаръци, за което благодаря на всички Heart Eyes Децата играха, ние се видяхме макар и за малко. Абе всичко много бързо мина Confused Обаче много се беше превъзбудила, направо ни побърка вечерта Crazy

# 66
  • Варна
Честит Рожден Ден , Дуци Grinning Hug

На Кики  Heart Eyes и другите рожденници много усмивки и щастливо детство!

Добре прекарахме вчера, малко снимки ще покажа, не са станали хубави много, но си личи че имаше купон.Не бяхме много хора, роднини и няколко деца, но си обърнахме внимание, децата поиграха.Бяхме в Шрек до морето. Grinning

Последна редакция: нд, 12 юли 2009, 16:06 от Vessi_to

# 67
Честит  рожден ден мила ни како Дуци  Hug Желая ти да съхраниш детското в себе си, да бъдеш такава каквато си и никога да не се отдалечаваш от мечтите си!

Честит рожден ден и на малкия Кирил    bouquet Hug

# 68
Дуци
честит рожден ден!!!
С пожелания да бъдеш все така неповторима, неутразима и чаровна!!!
Всичко най-най хубаво ти желая
 bouquet
Мъж ти супер изненада е спретнал   Wink

Честит рожден ден на Кики и Даниел! Весело детство и много подаръци им желая!!![/size][/color]
 nbirthday nbirthday nbirthday nbirthday nbirthday nbirthday

Отново прекрасни снимки гледах, малките дребосъци са големи сладурчовци  Heart Eyes

Румито
и аз мисля че е  не е толкова притеснително колкото е казал Драганчев... но иначе съм го чувала това и не знам къде...дали тук от форума или някъде ...не помня...
аднах те в ФБ

Последна редакция: нд, 12 юли 2009, 13:58 от Eli_cz

# 69
аз днес реших да направя тренировка за прощъпулника един ден  Wink да не се изложа като дойде деня
ето след втасването
http://www.picvalley.net/v.php?p=u/2511/729357402210488332512473 … bFrj3qJ6Bm2GX.JPG
и крайния резултат
http://www.picvalley.net/v.php?p=u/2903/855414430823341927124739 … T8RZ29mNfafEd.JPG

благодарности на Юцка са споделение линк   bouquet питката се оказа и вкусна   chef

днес си направихме и резервация за морето - в хотелче в Шкорпиловци, сега нямам търпение да дойде 10 ти август  Crazy

Последна редакция: нд, 12 юли 2009, 14:13 от маякуб

# 70
http://family.webshots.com/photo/2741939840105352470TwODUj
Не са с кой знае какво качество,но от сърце.

# 71
Дуци,честит рожден ден!Нека твоите желания са мои пожелания!

Честит рожден ден и на сладкия Кики!

Отивам да чета  Simple Smile

# 72
  • София
Дуци, честит рожден ден! Най-добри пожелания и от мен Hug Бъди много щастлива мама, жена, съпруга и приятелка  bouquet
Честита годинка на Кики  newsm38  Да бъде много здрав и винаги обграден от много жени  Laughing

Ние бяхме на кръщене на щерката на една моя дружка. После се помотахме в Мола, поръчахме тортата за събота и сега ще отдъхваме. Приятна вечер на всички Hug

# 73
  • София
Забравих да ви се похваля, че на мама грозното пате го има снимано в магазина на Нишава Laughing

http://babykidshops.com/index.php?option=com_datsogallery&It … catid=3&id=30

много  ми се е събрало за писане, нощес ще е  Wink

# 74
  • Добрич
Кестит рожден ден на Кики и Даниел! hbday
Желая им безгрижно детство! Hug
Много хубави снимки разгледах на сладки и пораснали рожденици!
Дуци, честит рожден ден! Желая ти да си все така щастлива и обичана майка и съпруга! smile3525
Изненадата от мъжа ти и снимката на Ана са супер!
Живко и той спи по корем и с дупето нагоре, не знаех, че има проблем. newsm78 Аз вече мисля да слагам някаква възглавница, но се чудя каква newsm78 анатомична някаква или обикновена. Ние вчера празнувахме с родата, хората дадоха парички и
 още днес изхарчихме по голямата част. Купихме триколка на Чиполино, в магазина ме увериха, че били по-здрави от другите, те и парите им са повече Sick Много исках и люлка, но заемат много място Mr. GreenНакрая взехме дървена за двора. По нататък ще снимам и ще кача снимки, че сега ме викат.

Общи условия

Активация на акаунт