Юлчето празнува, сън не го лови от превъзбуда(тема 117)

• 12 897
  • 289
  •   1
Отговори
# 75
  • Добрич
Мая, забравих да кажа, че питката е станала много хубава, а сигурна съм и била и още по-вкусна Peace
Мен в последно време ме е налегнал един мързел, нищо не ми се прави #Cussing out,пък и уж се мъча да се ограничавам, че като се гледам на снимките направо се плаша #Crazy  261uu

# 76
Честит Рожден Ден на Йоана, Павката и Кики, както и на другите вчерашни и днешни рожденици! Да растат здрави, весели, умни и красиви!

Дуцка, честит празник! Пожелавам ти много усмивки, любов, здраве и късмет във всичко!

Не съм чела новата тема, защото пътувахме и се прибрахме преди малко. Изкарахме си страхотна двудневна почивка Simple Smile. Алекс се срещна и вилня на воля с най-доброто си другарче, аз се видях с приятелката ми, която не бях виждала цели 3 месеца. Отпочинахме си много добре и се разтоварихме от негативните емоции. Сега ще се връщам да прочета темата и да ви настигна Simple Smile.

Последна редакция: нд, 12 юли 2009, 18:35 от Астарта

# 77
Честит Рожден Ден на вчерашните и днешните малки рожденници!Да са живи и здрави и много да радват родителите си!
Олето с голямо закъснение  Embarassedще ти отговоря на въпроса от миналата тема.Първоначалните изследвания кр.захар беше на горна граница,но доктора каза ,че е нормално при положение че го бях кърмила в 5.30 ч,а урината беше в норма.Сега не съм повтаряла изследването ,защото пие антибиотик,който оказва влияние на резултатите!Но така като го наблюдавам толкова време "под лупа" той не пие толкова ,че е жаден ,а просто се налива според мен просто защото може би го е хванал период в който му липсва сукането!Нали го отказах от биберон преди 4 месеца,пък и кърменето вече му е 4 пъти и предполагам ,че понеже водата му я давам с биберон ,затова и толкова пие !

# 78
Астарта, ако си била в Сф и не си се обадила, сме ви сърдити Crossing Arms Това в рамките на шегата, сигурно сте имали много срещи и ангажименти Peace

Някой има ли идея защо линийката с възраста на детето не ми се движи. Може би трябва ръчно да я сменя newsm78

# 79
  • София
Аmarinova, трябва да си направиш нова. И моята беше няколко дни на Happy 1st Birthday преди да ми направи впечатление че не се движи.

Вчера се похвалих, че Маги е почти здрава, но уви появиха се нови проблеми Cry Следобяд започна да кашля много и нослето и тече. Утре ще я водя пак на преглед. Всеки път като се закашля сърцето ми се свива, дано не е нещо сериозно и да размине вече.  От четвъртък е само на кърма, все едно си имам новородено бебенце, но по-дългичко и тежичко Heart Eyes

# 80
Астарта, ако си била в Сф и не си се обадила, сме ви сърдити Crossing Arms Това в рамките на шегата, сигурно сте имали много срещи и ангажименти Peace

Не сме били в София, бяхме в Скравена, но вторник сме там  Simple Smile. Имам ходене до Общината и Соц. грижи в Младост, и ако имаш време да пием по кафе, ще е супер Hug

# 81
Не се шашкайте за това спане бе.
А пък възглавници изобщо не им трябват, Белинда много отдавна много кратко и ясно беше писала за това, но не мога да го възпроизведа. По принцип даже е добре всички хора, независимо от възрастта да спят без възглавници.

# 82
Благодаря ви, мили момичета. Знаете, че ви обичам, нали Hug

Астарта, с Амаринова ще пиете кафе у нас Mr. Green

Кети, гласувах за вашата снимка.

# 83
  • Варна
Дуци, честит рожден ден!!! Бъди много щастлива, обичана и здрава!!!! И продължавай да ни радваш!

Честито и на малките рожденици! Да растат здрави и усмихнати деца!

Когато отварям снимките на Маякуб в www.picvalley.com ми се появява винаги съобщение за троянски кон, внимавайте!

В един друг форум прочетох, че и Abloy е бременна някъде 11-12 седмица Simple Smile Честита трета бременна мама Simple Smile

# 84
Дуци, честит рожден ден! Много късмет и радост в живота ти пожелавам!Бъди все така лъчезарна и чаровна!  bouquet

# 85
Честит рожден ден, Дуцииии! Мъжът да те носи на ръце като принцеса, а децата да те гледат в очите като кралица!

# 86
Честит рожден ден Дуци!
Желая ти да си жива и здрава, много щастлива, усмихната, обичана и  късметът да те съпътства във всяко твое начинание!

# 87
Вече сме в новия дом. Два дни не съм сядала, Сами спа у баба си, съответно и аз бях там, но не можах да спя. Много съм изморена, и за капак тази вечер Сами вдигна температура, коремчето го мъчи нещо и се прибрахме в неоправеното още. Сега седнах да ви видя, душ и лягам. Дали е лепнал вирус, не знам, но не е боледувал до сега и много плаче. Confused

# 88
  • Варна
Честит рожден ден, Дуци!

Честит рожден ден на Кики!

# 89
  • София
Честит рожден ден, Дуци  Hug
Пожелавам ти да си безкрайно щастлива и обичана, да запазиш завинаги голямото си сърце и любовта в него! Да е здраво и сплотено прекрасното ти семейство!

Честит празник и на малките ни рожденици - Даниел и Кико! Да са здрави и щастливи!
Честито с малко закъснение и на Йоана на valiok, Кирил на Мариета и Николай на ray. Специално честито за Кристиян и Павел, да растат силни, смели и умни! Здраве и щастливи детски дни на Йоана на Села Ви  Heart Eyes

(...) Бяхме и на контролен преглед при Драганов. Каза, че всичко е наред, походката и е правилна. След като и огледа стъпалата ме попита как спи Карина, аз отговорих, че от 2 месеца спи по корем. Той заключи, че ако продължала така след около 4 месеца, Карина ще ходи със стъпалата навътре.  Той ми каза да измеря разстоянието от глава на Карина до рамото и да направя твърда възглавница с тази височина, така че да й е удобно при спане. Извинявайте ако вече сте обсъждали тази тема. ...)
Моя приятелка води детето си при Драганов точно заради такъв проблем - стъпваше навътре. Детето наистина беше започнало да спи по корем; препоръча да му слага малка въглавничка по описаната мярка. Наистина престана да спи по корем (е, то това не беше проблем, де) и започна да поправя походката.
Аз все пак съм доста притеснена, що се отнася до ортопедите. Разните светила дават различни препоръки, да се чудиш кого да слушаш  Crazy

Дени, дано не е нещо сериозно. И ви пожелавам щастливи дни в новото жилище, на късмет да ви е! Катче, пожелавам и на Маги оздравяване!
Джоли, втората снимка (на боята край вратата) ми оранжевееше малко повече, но пък тази при шкафчето изглеждаше приятно. Дано на живо окончателният цвят да е такъв, какъвто ти харесва, това е най-важното! Аз лично съм привърженик на белите стени в моя дом, така не се притеснявам с цветовите съчетания и с почистването.
Ние в момента си чакаме спалнята, поръчали сме мебелите, в края на месеца трябва да са готови. В момента сме в стаята на Дари все още, понеже е твърде малка, за да ни изпъди  hahaha Днес бяхме в Еником, поръчахме матрак за бъдещата спалня, както и матраци и повдигащи механизми за леглата в стаята на Дарина, които сега ползваме. Старите матраци бяха на повече от 20 години, можете да си представите колко са неудобни вече. А сега ще са направо чисто нови, супер!

Общи условия

Активация на акаунт