Включвам се направо с въпроси по два проблема:
1. Ние сме само на кърма все още, но напоследък често ми се запича и ака веднъж на 2 дена, а скоро ми се наложи на 3-тия ден да използвам термометър да я изакам. Някакви предложения какво да правя?
2. Много ми капе косата, от един месец направо с шепи...За лекар май няма да имам време, та ще се доверя на съветите ви. Пробвах да си правя маски - само 2 пъти успях, с вит. А и Е, но нямаше особен ефект върху косопада.
adi_i_bebe, разбрах те...Шишетата на Bfree се славят с най-малка дупка и щом с тях е по-спокоен, по-добре с тях. Иначе аз отгледах каката с каучукувите беберони на Чико, с 1 дупка, чак след 1 год. минахме на 3 дупки и после на цепката (тя беше по-удобна от 3-те дупки).
oki4, аз също още не съм решила как ще захранвам и се интересувам от всякакви схеми на захранване...във форума има предостатъчно
Все пак това е било преди почти 30 години, сега има повече "помади"... не губете надежда! На мен пък хормоните добре ми се отряват явно - даже се изрусих преди 1 месец, но косата ми не е мръднала (добре че поне това не ми е наследствено, за разлика от стриите!)
Пък и някой беше казал за наяждане за 5 мин. - това като ни се случи банкет ще вдигна.
.
Вършим си тая работа САМО в сух памперс

.А за тая декларация незнам,ама аз скоро май няма да получа майчинство

понякога е хваща за дръжката и си я вади и пъха....тогава ми е много сладък 
Там повече няма да се върна на работам,въпреки че не могат да ме уволнят като майка на дете под 3г,и ще си ги псувам на воля колкото си искам! 
Всъщност може-ама от друг мъж..! 

Малката попринцип цока към 16ч и после към 18ч пак малко