Ама е едно пъшкане, пънене и накрая рев
Тя май и затова взе да се обръща по корем - за да се пробва да пълзи, изглежда схвана, че това е номера за придвижване
Ама е едно пъшкане, пънене и накрая рев
Тя май и затова взе да се обръща по корем - за да се пробва да пълзи, изглежда схвана, че това е номера за придвижване 

, днес даже си извадих и чехленцата с високото токче, но не се представям как ще се понеса на тез токчета с двете деца, накачулени на количката. А как ще газя в пясъка с тях, хич хабер си найн! Ще чакам по-добри времена, когато ще шитнем децата на някоя баба и мъж ми ме заведе на кръчма, с певица, с големи салати и студена ракия. Па нали съм се и вталилаааа... хахаха.
Може и едно хорце да му джупна между масите.
Мечтая си аз. 

Просто не беше вече гладен и не искаше нищо.Та пюрето ще е първо,после ако не стигне вече-АМ.
А и толкова ми тежи вече туй дете.Не знам колко още ще мога да го разнасям.
От няколко дни се опиттвам да заместя обедното хранене, но не се получава, тъй като Радо все още не е свикнал с много вкусове и се мръщи понякога.Днес например яде тиквички с картофи на Хип-1/2 бурканче и после му дадох мляко....не искаше повече.Но пък плодовите си ги хапва с голям кеф. 
в събота мисля и на фризьор,че тая коса е ужасна 
ние отново имаме бели топченца в устата,доки ги погледна и наистина се оказа че там ще се заформяло зъб (както каза Мечо пух) затова се появявали,споделих й че съм започнала сок,и без това ни беше време.
Благодаря ви, момичета, успокоих се, че не само моето не се обръща - значи си е наред работата. Мята милата ръце и крака, но само до страничното положение го докарва и както някой написа - не се сеща да си измъкне ръчичката 
После обикновено когато излезнем м/у 10-12 +/- спи ок 30-40 мин, следобяд около 1-2 и надвечер, ако е спала по-рано следобяда пак дремва ок 30 мин...така че общо за деня едва ли и се събира повече от 2 1/2 сън.
тя рецептата ми е мноого специална, като повечето, които правя
няма що - сливи на око - 1 пласт на 1 тавичка (предполагам, че са ок 1 кг или по-малко), захар ...ам
толкова, че да се поръсят отгоре...може би ок 4-500гр аз сложих малко, пекох - опитах, видях че не ми е достатъчно сладко и добавих още , а и преди това слагам орехови ядки, така че да има поне по 1-2 в сливка, накрая сложих малко, ок 1/2 пакетче лимонтозу, слагало се, за да не се захаросва....а и вода 1/2 чаша в началото и печеш докато стане мекичко. ..голяма рецепта - няма що, сигурна съм, че из нета има по-нормални с пропорции, може да погледнеш. 

За 1 седмица после си вдигна дупето и лазеше нормално.
Местя я от леглото в шезлонга, от шезлонга на спалнята, дрънкам с играчки, пея, сменям памперса, даже я къпах веднъж (че беше изпаднала в истерия), но не вдигам. И за сега се справям, заспива си в повечето случаи без рев, слагам в леглото или количката, пъхам бибата и понякога я хващам за ръчичката и това е...
Местя я от леглото в шезлонга, от шезлонга на спалнята, дрънкам с играчки, пея, сменям памперса, даже я къпах веднъж (че беше изпаднала в истерия), но не вдигам.