Лятно слънце, летен дъжд и цветарки неуморни!

• 34 044
  • 439
  •   1
Отговори
# 120
Здравейте и от мен.
Мислех да ви затрупам със снимки, но за съжаление не мога да ги кача.  Cry Нямам си представа само при мен ли прави проблеми сайта.
Ето това сварих в нас  и успях да кача
http://media.snimka.bg/3713/013681881-big.jpg
http://media.snimka.bg/3713/013681906-big.jpg
Не бяха почистени като ги снимах. Сега са в по приличен вид.
Пасифлора има на центъра до една къща. До колкото видях има някаква метална основа и се увива на нея.
pavletutka , честита ти придобивка. Много е хубава.
mari45, цветенцата ти са много хубави.
Галя да не си ги поляла много, или да им е малко светлината.
Моята маранта беше станала по същия начин. Махнах всички жълти листа и поливам по малко. Сега е много хубава.
Лек ден на всички. Аз като си наглася снимките ще пусна още.   Wink

# 121
Здравейте момичета!   bouquet  Приемате ли нови приятели ? Rolling Eyes  Всички имате прекрасни цветя  Hug Аз също много обичам цветята и бих искала да покажа моите  Rolling Eyes Надявам се да ви харесат и да ви бъде интересно  Party

Ето това е моят цветен албум:  http://www.marsydarsy.snimka.bg/album.php?album_id=395216&pi … 267118&view=2

Снимките са от края на юни и от юли.
                     Пожелавам ви приятен и цветен ден  bouquet

# 122
  • Варна
mama_did, лелее, разкошна градинка Hug Продължавам да плакна очи и да въздишам Party

# 123
  • Толбухин
mama_did балкона ти е страхотен  Shocked

# 124
Страхотни цветя!Как се постига толкова много цвят?Приказни са.

# 125
mama _ did
направо ми останаха очите в твоите мушкати и съкъзчета, страхотни са, наистина трябва да споделиш как постигаш толкова много цвят и се чудя още дали през цялото лято са така?!

Още веднъж поздравления и добре дошла!

viki hrisa твоите също са отрупани с цвят, сподели и ти какво ги правиш, че моите са в период на почивка май и се чудя кога пак ще нацъфтят?

# 126
mama_did , добре дошла.   bouquet Стархотни цветенца.  Hug
Успе, оставяш ги на произвола на съдбата за три седмици и това е резултата.  Hug  Joy Нищо не съм ги правила. Докато бях тук съм слагала малко течен тор и това е. Бях ги преполяла като си тръгнахме за БГ и това сварих като си дойдох. Същото се отнася и за гладиолите на предната страница. Вътре бях сложила цветята в кофи. Имам една драцена която е полудяла, а също и една дифенбахия. Явно и те са имали нужда от вода.

# 127
Мама дид добре си дошла,останаха ми очите в сакъзчетата,невероятни са,както и останалите ти цветя  bouquet
Вики-Хриса и твоите сакъзчета са страхотни,браво  bouquet

# 128
Благодаря ви,момичета за хубавите думи и топлото посрещане!   bouquetАз също много се радвам на цветята си и за това реших да ви ги покажа.Щастлива съм,че ги харесахте Hug 
uspe,за да имат толкова много цвят мисля, че се дължи,преди всичко на това,че не са тазгодишни растения,а на по 3-4години.Тор тази година купих някакъв комбиниран от аграрна аптека,сух на  гранулки-калий,фосфор,азот-слагам на всички по малко(градински,балконски),защото с течен не успявах да насмогна. 

# 129
  • Бургас
Момичета  smile3501 smile3501
страхотни сакъзчета,започвам да моля за резничета.Прекрасни са

# 130
Здравейте. Малко спам от мен.  Embarassed Тази вечер имахме сериозен разговор със собствениците на жилището и за мое огромно съжаление ще се разделя с голяма част от цветята.  Cry Много ми е мъчно, но предпочитам да няма цветя и разправии, отколкото да се търси всеки път причина. Сакъсчетата може би за сега ще ги оставя, но ще се види как ще е по нататък. Луда работа. Лек ден и много цъфнали и пораснали цветя на всички.   Hug

# 131
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Здравейте. Малко спам от мен.  Embarassed Тази вечер имахме сериозен разговор със собствениците на жилището и за мое огромно съжаление ще се разделя с голяма част от цветята.  Cry Много ми е мъчно, но предпочитам да няма цветя и разправии, отколкото да се търси всеки път причина. Сакъсчетата може би за сега ще ги оставя, но ще се види как ще е по нататък. Луда работа. Лек ден и много цъфнали и пораснали цветя на всички.   Hug

Confused съжалявам за проблемите ти. и за цветята също  Confused  Hug ГУШ  Hug

# 132
Вики,много неприятно,но не си вкарвай допълнително отрицателни емоции,пращам ти силни виртуални прегръдки Hug Hug Hug

# 133
  • Бургас
Вики,не се притеснявай душкичка.Все ще се измисли нещо.Понякога се случват разни неща ,които помръчават душевното ни равновесее.Но изход винаги има newsm51

# 134
Благодаря ви момичета.  Hug Нали знаете че човек като иска да си намери причина за нещо си я намира по някакъв начин. Проблема е че кухнята е доста влажна и на първо място искараха цветята виновни. Никой не вижда останалото.  #Cussing out Бясна съм и ми е много мъчно. В момента готвя и ги гледам и се чудя с кое да се разделя. Лошото е че всички са ми любими и не мога да махна едно а да оставя друго. Хайде да сме здрави а ще видя какво ще правя.

Общи условия

Активация на акаунт