Лятно слънце, летен дъжд и цветарки неуморни!

• 33 977
  • 439
  •   1
Отговори
# 240
искам да си взема растение което няма да умре на 2 седмица

Вземи си спатифилум  Grinning   :

...миналата есен мой познат ми даде едно листо, което пусна коренчета и посе засях.....от това листо по ръба му поникнаха други листа и зная,че порасва много и цъфти с големи бели цветове

коледен кактус?? newsm78

# 241
Вземи си спатифилум  Very Happy   :

благодаря ти и такова имах но и него загубих,имах много цветя,но покрай големия ремонт,само 2 уживяха,и сега пак наново почвам,благодаря ти   bouquet

# 242
И от мен малко цветни вариации
клематис
маргарити
латинки
гладиол
роза
издирвам името му
петуния

Последна редакция: вт, 04 авг 2009, 01:03 от KRIVONDELA

# 243
KRIVONDELA-много хубави цветя,поздравявам те,от бялото и аз имах същото но му забравих името,но не ми излезе на следващата година де,изглежда прекрасно,а тази петуния рошавата направо е разкошна. smile3501 smile3501

# 244
Цитат на: KRIVONDELA l
[url=http://media.snimka.bg/3858/013971845-big.jpg
издирвам името му[/url]

Cerastium, казват му още " летен сняг "  Grinning

# 245
  • На края на света !
KRIVONDELA  имаш прекрасни цветя ,на мен в клематиса ми останаха очите ,нали лианите са ми слабост  Heart Eyes
При мен днес цъфна и другото откраднато кълдъръмче  Embarassed

и първата газания  Hug,най-накрая  ooooh!

Последна редакция: вт, 04 авг 2009, 15:31 от Чародейка

# 246
  • Русе
Здравейте,моля ви,кажете ми защо палмата ми http://www.snimka.bg/album.php?album_id=242603&pid=13978369
изглежда така?Стои на терасата и там е много топло и слънчево .И защо това сакъзче http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=13978367  което ми е от миналата година не цъфти?Все още съм начинаеща "цветарка".Благодаря предварително.

# 247
Галена ,струвами се,че палмата е хамедорея, а тя не обича силно слънце.Листата й са като преголели .Моята е на северен прозорец.На много светло и съвсем малко слънце -около час преди залез я огрява. Сакъзчето ти има отличен вид .Може би с повече слънце и торене,скоро ще цъфне.
Да се похваля с моите адениуми бебета GrinningНа 5 месеца са .Единият нисък и дебел, другият висок и  тънък hahahaКога ли ще дочакам цъфтеж Crazy

# 248
Момичета да се похваля вчера една комшийка ми даде да си захвана мушкато цвета му е кичест и червен като розичка посях и трите коренчета в саксийки дано да се хванат ако ли не ми обеща пак да ми даде на есен .
Цветята ми да не ги хваля но явно се повлияха от лекуването на което ги подложих тези седмици сега ги сложих почти до прозореца на по светло че в дъното на хола е много тъмно .

# 249
Никога не съм гледала цветя на терасата,само стайни.Кажете ми какви цветя мога да си завъдя,освен мушкато.

# 250
  • На края на света !
albenap поздравявам те за прекрасно изглеждащтите адениуми ,дано догодина се похвалиш с цъфтеж Hug аз с кактуси и сукуленти се оправям трудно защото прекалявам с поливането ooooh!

galia69  ще чакаме да видим това розомушкато  Hug

svetli333 зависи какво искаш да имаш на балкона повечко зелено или повече цветове ,но да ти кажа почти всичко,каквото ти е на душата  може да си гледаш  Peace

# 251
Здравейте.
Чародейка прекрасни цветове.  Heart Eyes
KRIVONDELA , много красиви цветя.  Hug
albenap, супер адениум.   bouquet
Галя, браво дано се оправят цветенцата.
Галена, да не си я засушила много. Почвата в която е посадена дали е добре. Моята беше започнало да съхне, но сега е много добре.
Аз вече имам малки плодове на соланума.  Party
Гледам, че имам и един червен цвят на сакъсче. Едната саксия с лисичи опашки има вече цвят. Имам и една тъмно вишнева гладиола, която се показва срамежливо.
Ще показвам, но утре че сега ми е трудно.
Лек ден на всички.

# 252
  • София
Здравейте  Grinning ,ето ги и моите цветя или поне тези които са с мен на морето...  Mr. Green

Не са много ,но толкова си ги обичам!  Heart Eyes

# 253
  • На края на света !
viki_hrisa чакам снимки  Hug

LINA морето им се отразява чудесно ,цветята ти изглеждат прекрасно  Hug

# 254
  • София
Благодаря,наистина влагата им се отразява много добре...някои от тях карат втора година на морето и 3 пътувания от София и обратно.  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт