ГРУБ ПО ВРЕМЕ НА СЕКС

• 102 578
  • 518
  •   1
Отговори
# 135

Да искаш някого, ама различен, изобщо не е моето разбиране да си влюбен. Но пък след като е нейното ...

Цитат
ако не е влюбен мога да го преживея,
т.е., да живе с това и да остана във връзката,
надявайки се един ден да е готов и да се влюби,
Голяма грешка , повярвай ми!!!

# 136
Те телците са си извратени но не в садистична посока. Обичат си романтика.
На телец трябва много ясно и точно да му даваш инструкции в леглото- къде искаш, какво искаш и как го искаш. Влез малко в ролята на учителка. Намекни му че не прави както трябва и сега ще му покажеш как.

# 137

Да искаш някого, ама различен, изобщо не е моето разбиране да си влюбен. Но пък след като е нейното ...

Цитат
той също е разведен,
имал е дълга връзка с жена си,
тя го е наранила ужасно и така... това мога да го разбера,
не очаквам веднага да се влюби в мен, не е и длъжен да го прави,
то насила не става

# 138
Те телците са си извратени но не в садистична посока. Обичат си романтика.
На телец трябва много ясно и точно да му даваш инструкции в леглото- къде искаш, какво искаш и как го искаш. Влез малко в ролята на учителка. Намекни му че не прави както трябва и сега ще му покажеш как.
не става, пробвах, обиди се,
после трябваше да се извинявам...
моите наблюдения върху телците пъка са, че си падат егоисти,
а ако е това - оправия няма

# 139
сега ви оставям до довечера -
някой да не се обиди, че не съм отговорила Wink
и отново, благодаря ви, че сте тук за мен,
защото наистина в реала просто няма с кого да споделя това,
което преживявам...
  bouquet

# 140
Ей,това жените сме готови какво ли не да си причиним!....дето има една приказка-това което сам си направиш,никой не може да ти го направи.За каква любов става въпрос тук,щом не можете да разговаряте,да споделяте,да го почувстваш близък....Този човек може да не е извратен в леглото,но явно не е човекът,когото искаш.Просто те е страх да не останеш сама,но погледни какво си причиняваш....Казвам го,защото съм била в подобно положение-няма сън,няма спокойствие,само терзания,бях спряла да се храня,станах 39 кг,карах на кафета и цигари!Айде,няма нужда....да си върви по пътя,а ти се успокой и си гледай живота,който,сигурна съм,в никакъв случай не е жалък!

# 141

Цитат
той също е разведен,
имал е дълга връзка с жена си,
тя го е наранила ужасно и така... това мога да го разбера,
не очаквам веднага да се влюби в мен, не е и длъжен да го прави,
то насила не става

Те са вечно те наранените. Mr. Green Егоисти са да, и то какви!

Странно ми е мъж да се обиди от женски уроци в леглото. Shocked Те такъв мъж още не съм срещала. А съм поучавала всички. Но аз не им цепя басмата. Или ще правиш както трябва, или ще хващаш гората. Mr. Green

# 142

не очаквам веднага да се влюби в мен,
Но очакваш да се влюби. И ще даваш от себе си с надеждата да промениш чувствата му и ако не стане ( което е малко вероятно мъж да се влюби след време ) ще се почувстваш излъгана и предадена. И ще ти е много по гадно, отколкото да прекратиш връзката в началото, когато не си вложила много от себе си.

Няма никакъв смисъл да се правиш на какъвто не си ( да си подтискаш желанията, да те е страх да ги покажеш, да се извиняваш, че искаш ако щеш, да проявяваш разбиране за неща, които ти е трудно да разбереш или неприемливо и т.н.),  за да накараш някой да се влюби в теб, защото дори и да стане, ще е влюбен в нещо, което не си ти и пак ще си нещастна.
Успех!   bouquet

# 143
Ааами! Точно на телците им трябва мнооого време. Те ако изобщо са способни да обичат, много са им изомешани понятията навик и любов- никой не знае къде свършва едното и почва другото. Трябва му време да забрави жена си, и време да свикне с нова. Въобще на телето за всичко му трябва време. Трябва му и хитричка жена която да му внуши колко много е влюбен. И ще се влюби.

# 144
Тъй тъй, уж заради любовта човек и от гроба се връща, ама понякога я бърка с навика или е просто чуждо манипулативно внушение.  Laughing

Авторката, осланяй се на инстинктите си и не се насилвай. Защото рекламациите на чувства и време остават за твоя сметка.

# 145
  • София
Но аз не им цепя басмата. Или ще правиш както трябва, или ще хващаш гората. Mr. Green

Хихи...И аз така правя...пък после ми е криво, че никой не смее да ме доминира...дори и в секса.....

Лизет, щи стана фенка, да знайш!!!

# 146
Ааами! Точно на телците им трябва мнооого време. Те ...
кажи нещо и за Скорпионите, моля те.

# 147
Тъй тъй, уж заради любовта човек и от гроба се връща, ама понякога я бърка с навика или е просто чуждо манипулативно внушение.  Laughing

Е какво да се прави...не всеки умее да обича и не всеки обича като по книжките. Тези са земни и любовите им са много приземени.

Скорпитата...те са...дъ бест! Mr. Green

# 148
  • Варна
Цитат
Скорпитата...те са...дъ бест!
Говори ми.

Марго, след като още в началото на връзката ви липсва пламък между вас... Според мен ти си се отдала на една фантазия, която обаче е доста болезнена. Личното ми мнение, че никой мъж не заслужава да му се принесеш в жертва. Мисля, че в твоя случай с вибратор би било далеч по-удовлетворяваща фантазия.  Поне няма да иска закуска.

Последна редакция: пн, 04 юни 2012, 18:53 от Приятно ми е - Богиня!

# 149

Скорпитата...те са...дъ бест! Mr. Green

Хмм, бих могла да поспоря по въпроса. )

Общи условия

Активация на акаунт