ГРУБ ПО ВРЕМЕ НА СЕКС

• 102 611
  • 518
  •   1
Отговори
# 150

Скорпитата...те са...дъ бест! Mr. Green

Хмм, бих могла да поспоря по въпроса. )

Поспори като можеш.)

# 151
Lizet33, далеч не всички представители на зодията са толкова....дъ бест. ) просто сте попаднали на подходящите...)

# 152
Изключенията потвърждават правилото.

# 153
Тъй и тъй сте подхванали зодиите,кажете нещо за лъвовете  Blush .

По темата-не си падам по грубости.

# 154
  • където ми харесва
Тъй и тъй сте подхванали зодиите,кажете нещо за лъвовете  Blush .

По темата-не си падам по грубости.
Мъжете лъвове умрат да се доказват като велики любовници.

На мен ми харесват мъжете деви и везни Whistling
И обичам грубости по време на секс Wink

# 155

Да искаш някого, ама различен, изобщо не е моето разбиране да си влюбен. Но пък след като е нейното ...

Цитат
ако не е влюбен мога да го преживея,
т.е., да живе с това и да остана във връзката,
надявайки се един ден да е готов и да се влюби,
Голяма грешка , повярвай ми!!!
той също е разведен,
имал е дълга връзка с жена си,
тя го е наранила ужасно и така... това мога да го разбера,
не очаквам веднага да се влюби в мен, не е и длъжен да го прави,
то насила не става

Те са вечно те наранените. Mr. Green Егоисти са да, и то какви!

Странно ми е мъж да се обиди от женски уроци в леглото. Shocked Те такъв мъж още не съм срещала. А съм поучавала всички. Но аз не им цепя басмата. Или ще правиш както трябва, или ще хващаш гората. Mr. Green

не показа да е обиден, но аз го усетих и се извиних
не искам да карам никого да се прави на нещо, което не е,
така, както не бих искала мен да ме карат,
така че, както той самия се изрази: "или ще се разберем или няма"...
почвам да мисля, че най-вероятно разминаването ни е взаимно,
но не си давах сметка за това, т.е., досега не се бях замисляла,
че е твърде възможно на него също да не му е достатъчно добре с мен,
само че вместо да ми го каже, той най-вероятно предпочита просто да избяга -
какво да кажа, освен - "мъжка" постъпка...
интересното е обаче, че явно очаква да тичам след него, понеже ме вика да ходя при него,
ми няма пък! да благоволи да ми се разкрие що за човек е, пък после да очаква вниманието ми
само да ми дойде, така хубаво смятам да си поговорим, че просто... вече съм измислила всичко, което смятам да му кажа и съответно да направя, а от реакцията ще стане ясно веднъж завинаги, аджеба на мен ли държи или на секса... Crazy Rolling Eyes #Crazy newsm78

# 156

не очаквам веднага да се влюби в мен,
Но очакваш да се влюби. И ще даваш от себе си с надеждата да промениш чувствата му и ако не стане ( което е малко вероятно мъж да се влюби след време ) ще се почувстваш излъгана и предадена. И ще ти е много по гадно, отколкото да прекратиш връзката в началото, когато не си вложила много от себе си.

Няма никакъв смисъл да се правиш на какъвто не си ( да си подтискаш желанията, да те е страх да ги покажеш, да се извиняваш, че искаш ако щеш, да проявяваш разбиране за неща, които ти е трудно да разбереш или неприемливо и т.н.),  за да накараш някой да се влюби в теб, защото дори и да стане, ще е влюбен в нещо, което не си ти и пак ще си нещастна.
Успех!   bouquet
напълно си права,
не смятам нищо повече да подтискам,
ще си му кажа всичко в очите,
после да се спасява,
отдавна съм минала възрастта, в която страдах и се затривах
заради някойси, който и пет пари не дава за мен...
благодаря ти  Hug

# 157
Цитат
Скорпитата...те са...дъ бест!
Говори ми.

Марго, след като още в началото на връзката ви липсва пламък между вас... Според мен ти си се отдала на една фантазия, която обаче е доста болезнена. Личното ми мнение, че никой мъж не заслужава да му се принесеш в жертва. Мисля, че в твоя случай с вибратор би било далеч по-удовлетворяваща фантазия.  Поне няма да иска закуска.
Laughing страхотна идея, как не съм се сетила по-рано... години-годинии по-рано... хич нямаше и да стигам да лягам с мъж, ми то като е такъв кеф с тая джаджа що въобще жените продължават да търсят мъже, мъжете - жени, че и всякакви други еднополови разновидности даже се търсят - ми дай на всичките по една джаджа и толкоз, мир да настъпи на тая земя... Laughing Wink де да беше толкова лесно и просто, а?! baby_neutral
а аз говоря, че ми липсват ръцете му, целувките му, милувките, нежността, това да правиш любов с някого, а не просто секс... ама кой ли ме чете... Wink Whistling Thinking

# 158
Ааами! Точно на телците им трябва мнооого време. Те ако изобщо са способни да обичат, много са им изомешани понятията навик и любов- никой не знае къде свършва едното и почва другото. Трябва му време да забрави жена си, и време да свикне с нова. Въобще на телето за всичко му трябва време. Трябва му и хитричка жена която да му внуши колко много е влюбен. И ще се влюби.
жена си не я е забравил и колкото и да се прави това ми е очевАдно,
нали виждам как му греят очите, като му се обади...
към мен досега съм ги видяла да греят веднъж само,
ама коя съм аз, че да искам повече... за времето - да, той сам намекна,
че трябвало време да се появят чувства и т.н., че човек свиквал сам да живее и после било трудно да отвикне... дрън-дрънн тем подобни, все едно някой приумирал старец е седнал да ми раздава мъдрост, че сякаш си нямам достатъчно... ама айде, да не се нервя повече... положението е от ясно по-ясно, няма какво да го нищя повече... вярно е, че и сама си го причинявам, защото го търпя, реших да го приема такова, каквото е, а всъщност се оказа, че не мога да го изтърпявам такова... ми като не мога - не мога, поне опитах... не съжалявам, просто ми е тъжно... Cry

# 159
  • Варна
Цитат
Говори ми.

Марго, след като още в началото на връзката ви липсва пламък между вас... Според мен ти си се отдала на една фантазия, която обаче е доста болезнена. Личното ми мнение, че никой мъж не заслужава да му се принесеш в жертва. Мисля, че в твоя случай с вибратор би било далеч по-удовлетворяваща фантазия.  Поне няма да иска закуска.
Laughing страхотна идея, как не съм се сетила по-рано... години-годинии по-рано... хич нямаше и да стигам да лягам с мъж, ми то като е такъв кеф с тая джаджа що въобще жените продължават да търсят мъже, мъжете - жени, че и всякакви други еднополови разновидности даже се търсят - ми дай на всичките по една джаджа и толкоз, мир да настъпи на тая земя... Laughing Wink де да беше толкова лесно и просто, а?! baby_neutral
а аз говоря, че ми липсват ръцете му, целувките му, милувките, нежността, това да правиш любов с някого, а не просто секс... ама кой ли ме чете... Wink Whistling Thinking
Но ни така или иначе не го получаваш това, което го искаш.
За секс има "зайчета", а за любов - други мъже. Не този, който те "опъва".

# 160
Цитат
Говори ми.

Но ни така или иначе не го получаваш това, което го искаш.
За секс има "зайчета", а за любов - други мъже. Не този, който те "опъва".
"зайчета" - ?!?
за любов е този, когото обичаш и на когото я даваш,
а дали той ще те обича или ще те "опъва" си е лично негова работа
дала съм се - опънал ме е и какво от това?
сега да седна да си разплета чорапите ли, ми няма
както вече казах - не съжалявам, че се е случило, защото с пълно съзнание съм го решила и допуснала да се случи, просто ми е криво, че трябва да свърши... надявах се нещата да се оправят, но това вече не зависи от мен, аз съм чиста, сега той да му мисли, разбира се ако иска...

# 161
  • Варна
Виж сега, Марго, не разбирам язвителността ти. Проблем имаш ти, не аз. Съвсем добронамерена съм, затова не разбирам потока ти от излияния.
Хубав секс ти желая.

# 162
ИЗМИСЛИХ ТЕ –
 да има
 на кого да пея.
 Обикнах те –
 да има
 за кого да мисля.
 Повярвах ти –
 да има
 във кого да вярвам…

Сега те мразя,
защото те поисках,
забравяйки
че си измислен.

# 163
Виж сега, Марго, не разбирам язвителността ти. Проблем имаш ти, не аз. Съвсем добронамерена съм, затова не разбирам потока ти от излияния.
Хубав секс ти желая.
ами имам си поток - изливам си го,
не е нещо специално към теб, споко,
просто си изливам, каквото ми е натежало,
ще ме прощавате...
а хубав секс - благодаря, това го зная,
аз търся истинска любов... Blush

# 164
Трябваше да отвориш нова тема за несподелената любов или от този род. Защото секса тук няма нищо общо, нали?

Общи условия

Активация на акаунт