ГРУБ ПО ВРЕМЕ НА СЕКС

• 102 654
  • 518
  •   1
Отговори
# 165
Трябваше да отвориш нова тема за несподелената любов или от този род. Защото секса тук няма нищо общо, нали?
много общо има даже -
за него е причина за връзката,
за мен е причина за раздяла...

няма повече да ви занимавам, извинявайте,
очевидно в болката си съм станала дразнеща, съжалявам...
  Blush Hug

# 166
Не разбрах в тази тема въпросната грубост търси ли се или се бяга от нея?!
Все тая явно целта е друга. Щом ти е първият и сега се учи не е ли просто -  покажи му как ти харесва, едва ли ще ти откаже това удоволствие. Flutter

# 167
Малка музикална пауза:

http://www.youtube.com/watch?v=INF9r5jju0A

# 168
 Laughing А в каква връзка това с темата?

# 169
Просто защото по един или друг начин се разправя за третиране на жените като предмети.

Само че е казано по-фино.

# 170
Малко превод? Италиански ли е Simple Smile

# 171
Позната е като "ария на каталога", слугата на Дон Джовани (Дон Жуан) разгръща тефтера с всичките му завоевания- във Франция 640...но в Испания хиляда и три! Слугини, селянки, гражданки, принцеси, баронеси- всичко, що носи фуста. Текстът е много весел.

# 172
За любов жените са склонни на всичко (дори на секс), за секс мъжете са склонни на всичко (дори на брак). Анонимен мъдрец (или просто аз не му знам името).

На авторката пожелавам много късмет в следващите връзки. Има го това, което го търсиш, да знаеш. Не спирай да търсиш Simple Smile

Поздрав и от мен:
http://www.youtube.com/watch?v=uuvPvUmEzoE

# 173
Научих няколко полезни неща за мъжете - телци...  Mr. Green

# 174
  • град-държава
margo19 , с този начин на мислене към самата себе си и мъж телец - едва ли.
Трябва да си в известна степен сбъркана поне колкото него. Дори и да го разболееш от любов нещо като "разкриване" няма как да ти се случи, не и по начин, по който си мисля, че искаш да го получиш. По-вероятно да те "накаже" повече, отколкото обратното, но пък на определени жени това им харесва.  Mr. Green

Мъже скорпиони... хм, обикновено само са им големи.

# 175
Мъже скорпиони... хм, обикновено само са им големи.

Точно пък размерите мисля че е напълно възможно да варират.
Не случайно скорпитата се славят като най-добри любовници. Те са технични, много издържливи но и безкрайно чувствени. Те обожават всичко що е докосвания, имат невероятна фантазия и дълга любовна игра. Обичат да получават и да дават в еднаква степен, всъщност, удоволствието на скорпиона директно зависи от удоволствието на партньора. Изключително сензитивни, те експериментират с всички възможни начини за получаване на сексуално усещане. Ще се наслаждават дълго и с очи, и с нюх, и с ръце и уста...по всякакъв начин за да получат и дадат максимум. Няма начин скорпито да не обърне внимание на бельото- той изследва всеки милиметър от партньора.
Това което мъжът- скорпи не допуска в секса е да бъде силно доминиран. Смяна на ролите с пенис-колани не е за него. В останалото е перфектен. Нормално извратен Simple Smile, нормално перверзен и в нормална степен може да бъде както груб, така и супер-ласкав.

Последна редакция: вт, 05 юни 2012, 14:19 от Lizet33

# 176
Някой по-напред попита за Лъв, присъединявам се към питането Simple Smile

# 177
Някой по-напред попита за Лъв, присъединявам се към питането Simple Smile

По-скоро страстни отколкото технични. Не могат да се нарекат извратени, в разкрепостеността си не стигат далеч. Любвеобилни. Харесват да се любят, а не да правят секс.

# 178
  • град-държава
Това по-скоро се отнася за жена скорпион отколкото за мъж.  Wink
Аз съм скорпион и за мен истински добри са телци и овни.
Мъжа скорпион просто е твърде плоско същество... или все още не съм попадала на някой, който да ме изненада.

# 179
Това по-скоро се отнася за жена скорпион отколкото за мъж.  Wink
Аз съм скорпион и за мен истински добри са телци и овни.
Мъжа скорпион просто е твърде плоско същество... или все още не съм попадала на някой, който да ме изненада.

Овните са по изненадите. Въобще...на скорпито единствения равен в леглото може да е овена. Телец с нищо не може да изненада, той е захлюпено теле и в секса пък и в любовта по принцип. Може да си попадала на някой пограничен или със силен въздушен или огнен асцендент.
А на скорпитата им дай шанс. Навсякъде си има изключения, но като правило скорпитата са точно описаното по-горе.
Изненадата за скорпито е втора природа. Защо втора? Първа. Това е неговата същност. Той е луд по този който го изненадва непрекъснато и самият той постоянно спретва какви ли не изненади. Което не винаги е ок, но... ако си с това животно, ще свикваш Grinning

Последна редакция: вт, 05 юни 2012, 14:50 от Lizet33

Общи условия

Активация на акаунт