ГРУБ ПО ВРЕМЕ НА СЕКС

• 102 693
  • 518
  •   1
Отговори
# 285
  • Galaxy 13197853088
В Русе говорят добре и не мекат. Нито мЛекат ...

# 286
  • София
По този повод:

Туй сигур са гу писали Илена и Имил.....

Извинете за спама - не устисках на изкушението....

# 287
По този повод:
Туй сигур са гу писали Илена и Имил.....

Ау, те и двамата с "Е" започват  Joy. Ех, че готино  Simple Smile

Не казват ли "доматито" в Русе (в Търново казват със сигурност)? И не говорят ли горе-долу както във Варна, но по-неразбираемо?

# 288
Махаш дюшека от русенското легло, остава по пружина и това вече е бондидж!

# 289
Меко е да казваш на млякото - млеко
  Rolling Eyes Родом съм от Сандански, там казват млЕко, ма това да е критерий за ,,мек,, говор newsm78, по-твърд говор не съм чувала, ама карай Wink.

# 290
Мьек говор не е ли този по Бургаско? Говор с по - особено изговаряне на Е, а не заменянето на Я с Е.

# 291
  • Galaxy 13197853088
Като сте се заговорили за връзване, да питам. Преди време бях попаднал на някакви овързани мадами, ама целите омотани с едни въжета ... защо го правят? То в такава поза никакъв секс не може да стане.

# 292
Къде беше попаднал? На живо ли, как, подробности дай, линк, снимки, знаеш тук как е Simple Smile

# 293
  • Galaxy 13197853088
Беше преди мнооог време някъде из нета беше , мога ли да пазя такива неща.
Но снимката беше на една гола жена овързана навсякъде с въжета ... как да търся такова нещо дори не знам.
Лизет как се казва това?

# 294
Верно трябва Лизет. И аз не знам това какво е, нито съм виждала.

# 295
  • София
Като сте се заговорили за връзване, да питам. Преди време бях попаднал на някакви овързани мадами, ама целите омотани с едни въжета ... защо го правят? То в такава поза никакъв секс не може да стане.

Казва се Japanese bondage вид БСДМ е - google - ни го.

# 296
По-добре не ги чети тези работи. По-извратени същества от японците май няма. Такива сексуални практики имат, в които жената я нямат за нищо. Бондидж-а е направо детска игра. Чела съм и за игри, в които жената е толкова близо до смъртта, че нещастните случаи не са рядкост.

# 297
Хммм, изгледах един клип от това....
Hellan Judd
London Festival of the Art of Japanese Bondage
Луда работа...

# 298
  • Galaxy 13197853088
Хммм как успя ???

# 299

Ами явно е част от рекламата. )))) 5мин и нещо беше. ) не бях виждала такова чудо

Общи условия

Активация на акаунт