ГРУБ ПО ВРЕМЕ НА СЕКС

• 102 624
  • 518
  •   1
Отговори
# 360
  • Kопенхаген
Добре де, защо задължително се налага мнение, че за да се парфюмираш къде да е трябва да е задължително за да прикриеш неприятна миризма?

diancheto , ти и мъжът ти обезкосмявате ли се или и това ти се вижда абсурдно?

# 361
Ох, аз си мислех, че миризмата и вкусът на здрав, чист пенис са афродизиак,
Здрав*а и чист*а е идеалната комбинацияи явно за хора традиционалисти и явно от старата школа Mr. Green
мъжете си миришат на мъже ако ще да са се протрили под душа
Аромата на мъж и на дъжд никога не може да бъде сбъркан ако ще да е полят с един тон аромати

# 362
Най-смешното е, че секс-индустрията произвежда парфюм с аромат на вулва, пък вие си ги пръскайте с цветен букет колкото си искате  Simple Smile
Касиди, да, аз съм от традиционалистите, които все още вярват в животинския секс  Mr. Green

# 363
  • Kопенхаген
Ох, аз си мислех, че миризмата и вкусът на здрав, чист пенис са афродизиак,
Здрав*а и чист*а е идеалната комбинацияи явно за хора традиционалисти и явно от старата школа Mr. Green
мъжете си миришат на мъже ако ще да са се протрили под душа
Аромата на мъж и на дъжд никога не може да бъде сбъркан ако ще да е полят с един тон аромати

Ето една извадка от виртуалното пространство специално за натуралистите или старата школа  Grinning

Цитат
Установено е и друго – естественият мирис на чистото женско тяло възбужда мъжете по-силно, от който и да е парфюм или еротичен ароматизатор.

Французите дори наричат естествения аромат на женското тяло с думата за кутия на парфюм – cassollette.

# 364
А как би трябвало да мирише чистото женско тяло? В банята сапун, душ гел, ала-бала не ползвате ли? Или водицата и айде имаме чисто женско тяло. Mr. Green
Самото твърдение е една безумица за мен
. Laughing

# 365
Примера аналогичен ли е с голяма нужда, бършеш и вдигаш гащите Mr. Green Щото е пълно с такива чистофайници Mr. Green

Иначе изобщо не коментираме че не се ползва сапун бре

Просто омазването с аромати дъвчем Laughing

# 366
Абе омазването с аромати е ясно/лайняната тема да я оставим, че пак ще се разсмърди Laughing/.
Някой да ми каже как мирише чисто женско тяло, че ми е важно. Mr. Green
Щото дори чист от банята пак имаш аромат, тааа?!

# 367
  • Бургас

И аз искам да знам. Душ-гелът ми е парфюмиран, освен това имам любим парфюм и като си го сложа сама от себе си се възбуждам. Не знаех, че е достатъчно да се измиеш с домакинския сапун... То тогава от къв зор припадат хората по марковите парфюми, а мъжете подаряват точно определен аромат на половинките си?  newsm78

# 368
  • out of space
Помни ли някой за какво беше темата?! Май не...

# 369
За това как някои мъже лашкат каруцарската  Tired

# 370
За това как някои мъже лашкат каруцарската  Tired

или обратното - искат да ги лашкат така.

# 371
Добре де, защо задължително се налага мнение, че за да се парфюмираш къде да е трябва да е задължително за да прикриеш неприятна миризма?

Точно докато си писала съм била на кола маска Joy Честно Peace

Нямам предвид, човек изобщо да мирише на себе си, естествено че всичко, което ползваме е ароматизирано, но за сефте от вас разбирам за ползването на парфюм в гащите. Каквато искате ме наречете, но ми е супер странно Rolling Eyes

# 372
Имах приятелка която когато се парфюмираше винаги се пръскаше и там. Mr. Green Казваше "за всеки случай" Laughing Като във вица с ТКЗС-то, знаете ли го?

Не виждам нищо странно...кой си слага лосиони, а кой парфюми....въпрос на желания и предпочитания. На мен ми стига и интимен душ-гел (и той е силно ароматизиран), но мъжа ми ползва лосион. С приятен аромат между другото.

# 373
  • Kопенхаген

Точно докато си писала съм била на кола маска Joy Честно Peace

Нямам предвид, човек изобщо да мирише на себе си, естествено че всичко, което ползваме е ароматизирано, но за сефте от вас разбирам за ползването на парфюм в гащите. Каквато искате ме наречете, но ми е супер странно Rolling Eyes

И към цялата тази картинка довечера добави 2- 3 ароматни следи от любимия си парфюм там и току виж си разгоряла невиждани страсти  Grinning Нали, следи... а не да я изкъпеш с парфюм   Grinning

# 374

Различно при всяка жена. Използването на изкуствени аромати не е гаранция, че ще миришете добре за околните.

Общи условия

Активация на акаунт