ГРУБ ПО ВРЕМЕ НА СЕКС

• 102 612
  • 518
  •   1
Отговори
# 375
Всеки мъж също мирише различно. Въпреки парфюма. Дори да са използвали един и същи парфюм, различните мъже миришат различно. И това е нормално, нали по това се ориентираме кой е най-подходящ за поколението ни. Grinning

# 376
Начини за промяна вкуса на спермата също съществуват. Нейния естествен вкус далеч не винаги е приятен.
Сподели ...

# 377
  • Kопенхаген
Помни ли някой за какво беше темата?! Май не...

Ери, не мога да се въздържа просто, но подписа ти Цепи мрака  hahaha  hahaha

Съжалявам за отклонението  Grinning

# 378
  • Kопенхаген
Аромата на половите органи   Grinning

Скрит текст:
Тяхната миризма е специфична както при мъжете, така и при жените. Тя има личностен характер по своите нюанси и интензивност.

Естествената полова миризма, действа възбуждащо на противоположния пол и то тогава, когато между партньорите вече е установена степен на близост.

Половата миризма е повече изразена при жените, отколкото при мъжете. Тя се засилва под влияние на желанието, което се проявява в по-обилното отделяне на жлезите в половите органи. При някои жени в този процес участват жлезите на цялото тяло и тогава миризмата е особено привлекателна и възбуждаща.

Миризмата на спермата също се отнася към сексуалните миризми и има цяла гама оттенъци. Преди всичко тя зависи от расовата принадлежност, като е по-силна и по-рязка при мъжете от източните етноси.

След психическа възбуда спермата има остра миризма, след физическия акт - ароматна, а след няколко акта, извършени в кратък промеждутък от време - по-прясна и неприятна.

# 379
Стига с тези парфюми,ами кажете какво стана с Маргото.
А това за зодиите..нЕАм думи- телец съм,ще кажете пристрастна,ама не всички под един знаменател.
Знае той Плутон какъв ми е характера!Хайде де!

# 380
  • София
Не си парфюмирам котето - мия го.

Има хора, които колкото и да се къпят ми миришат...неприятно...
Явно си зависи от секрецията и интензитета на миризливите агенти в нея Mr. Green

Аз например откачам от една смесица между афтършейв, лек аромат на цигари, малко собствен аромат /не смрад и не на крака/ Mr. Green и приятен дъх на уиски...или друго, но да не е някоя шльокавица....
Виж, за половите органи - доста съм гнуслива и държа да не усещам старателно колекционирана натурална миризма....
Апа ако има нокти - и всичко друго да му е перфектно...Нье!!!

За какво беше темата?

# 381
Начини за промяна вкуса на спермата също съществуват. Нейния естествен вкус далеч не винаги е приятен.
Сподели ...
Сок от ананас. Друг е въпроса, че за да се стигне дотам, бих предпочела мъж, който пие уиски, пред такъв, който се налива със сок от ананас  Mr. Green

# 382
дали и с ананас ще стане?  Rolling Eyes На мен ми е солено и горчи.

# 383
  • Tам през Атлантическия океан
Естел , то не е за наяждане сЯ  Laughing

# 384
Солено е и горчи ако прекалява с кебапчета и бира.  Mr. Green

Подложи го малко на вегетарианска диета! Mr. Green

# 385
Е*авайте се вие  Crossing Arms
Рядко се навивам на това, но ако открия как да подобря вкуса може и по-често да му се случва на човека.  Whistling
Пушач е и май от там идва проблема.  Rolling Eyes

# 386

Пушач е и май от там идва проблема.  Rolling Eyes
Ето повод да го стимулираш да ги откаже.   Laughing

# 387
Не ме карайте да ставам цинична ама соленото ще да е от друго Mr. Green

# 388
  • София
Не ме карайте да ставам цинична ама соленото ще да е от друго Mr. Green

Бляк.... Sick

Канелата също променя аромата на спермата - много приятно....

# 389
  • Kопенхаген
На мен винаги ми е наподобявала вкуса на суров яйчен белтък  Grinning

А ето и препоръки за по- вкусна сперма  Grinning

1. Плодовете придават по-сладък вкус на спермата. Известни освежители са ананасът, папаята, пъпешът, мангото и ябълките. Промяната на вкуса на семенната ти течност при консумацията им е вследствие на високото съдържание на естествени захари в тях.

2. Да се приемат много зеленчуци, защото те променят към добро вкусът на семенната течност. Броколи, например, е чудесното решение.

3. Кимьонът и кардамомът правят вкуса й много по-сладък.

Цигарите, кафето и алкохолът влияят отрицателно върху нейния вкус.

Общи условия

Активация на акаунт