"Моите мили съседи" - тема 2

• 45 658
  • 279
  •   1
Отговори
# 150
  • в моя свят
Супер е сериалчето,но започнах да го следя едва последните 15-20 серии.Записвам се тук с надеждата да пуснете инфо кога започва по GTV и кога е повторението отново по BTV   bouquet

# 151
Супер е сериалчето,но започнах да го следя едва последните 15-20 серии.Записвам се тук с надеждата да пуснете инфо кога започва по GTV и кога е повторението отново по BTV   bouquet

и аз това да попитам

# 152
  • велико търново
Запис да следя темата.Аз съм голяма фенка на сериала дано скоро започнат да го повтарят,че голям смях падаше когато го гледах.Но поради късният час и на мен ми беше трудно да го следя.

# 153
а някой може ли да ми каже,къде мога да си намеря последната серия,че я изпуснах,пък много исках да я гледам Simple Smile

# 154
# 155
една добра новина за всички, изпуснали сериала:
от 6 септември ще се излъчва отново, в 8.50ч сутринта
(или само уикенда, или само неделя)

Последна редакция: сб, 29 авг 2009, 11:50 от BGpapa

# 156
По БТВ ли?
За мен не е проблем ставането, защото съм с малко дете, което в 7:30 най-късно ме буди, но за другите... newsm78
Нещо пак не улучиха подходящ час.

# 157
е, не е премиерно излъчване. Какъв час дададат?
ето линк: http://www.dnes.bg/tv.php?tv=13&date=2009-09-06

# 158
Супер! Аз започнах да го гледам от 18 серия, сега ще наваксам!  Heart Eyes
Браво за инфото Hug  bouquet

# 159
Ужасна новина! Надявам се, че някой ще се заеме да записва и да качва сериала.

# 160

Благодаря за информацията   bouquet

# 161
Ох, пак се издъниха тия от бтв, какъв е тоя час дето са измислили. Май пак няма да мога да го гледам. Дано някой намери време и възможност до го качва в нета.

# 162
  • Видин
Сега гледах реклама на БТВ че ще е от 9ч, а не от 8:50. 10 мин повече сън  Mr. Green

# 163
Този сериал е толкова свеж, как не измислиха по-нормално време, в което да го излъчват. Беше много късно вечер, а сега пък рано сутрин. И то само през уикенда.  Tired
 Все пак се радвам, че ще го повторят, защото изпуснах първия сезон, а той бил най-забавен.  Mr. Green

Последна редакция: пн, 31 авг 2009, 14:49 от Анонимен

# 164
 HugИ аз на това се надявам-да почне някой да ги качва,че точно тази неделя съм дежурна Close а първа серия е.... Joy  Joy  Joy  гледах я но бих повторила и то няколко пъти даже  Joy

Общи условия

Активация на акаунт