"Моите мили съседи" - тема 2

• 45 647
  • 279
  •   1
Отговори
# 135
Благодаря за инфото   bouquet Само дано хванем кога точно ще го пуснат... newsm68 newsm44

# 136
Значи на есен ще го повтарят.Аз изпуснах последните серии и много ме е яд.Жалко ,че няма да има нови серии Sad

# 137
  • София
Благодаря за инфото   bouquet Само дано хванем кога точно ще го пуснат... newsm68 newsm44
и да пишете тук   bouquet

# 138
Момичета, нали ви писах, че пратих няколко мейла до БТВ. Сега видях, че са ми отговорили, че сериалът ще бъде излъчен съвсем скоро по GTV, в централно време. newsm44
Остава само да следим кога ще е това "съвсем скоро", за да не изпуснем пак първите серии. Simple Smile

newsm74 Много благодаря за информацията!   bouquet

# 139
Момичета, нали ви писах, че пратих няколко мейла до БТВ. Сега видях, че са ми отговорили, че сериалът ще бъде излъчен съвсем скоро по GTV, в централно време. newsm44
Остава само да следим кога ще е това "съвсем скоро", за да не изпуснем пак първите серии. Simple Smile
много хубава новина, филмчето е уникално, но често заспивах и не можех да го гледам докрай поради късния час  Rolling Eyes

# 140
Защо го спряха тлкова много ми хареса тоя сериал #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 141
  • у нас
Защо го спряха тлкова много ми хареса тоя сериал #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

не са го спряли. Просто свърши  Peace

# 142

не са го спряли. Просто свърши  Peace
Това с края на сериала сигурно ли е? Няма ли да има продължение...  newsm78

# 143
Забавничък сериал си беше, ама много дълги бяха сериите и то късно вечер, редовно заспивах. Иначе серията, която бащите обесняваха на дъщерите си за менструацията на мен ми е най- любима, направо съм си умряла от смях.

# 144
  • София
нямам търпение да почне повторение  Mr. Green

# 145
Ако разберете кога започва повторението, моля пишете тук, за да не изпуснем пак първата серия.  Mr. Green

# 146
  • София
даа поне седмица предварително   bouquet

# 147
Аз съм голяма фенка на сериала! xD
Вижте в Уикипедия, ако дадете превод на страницата за Моите Мили Съседи,
малко по - долу ще видите една таблица и на нея пише, че сезоните са 4.

http://translate.google.bg/translate?hl=bg&sl=es&u=http://es.wikipedia.org/wiki/Mis_adorables_vecinos&ei=1Kt2StGkHJuJsAaIiOSMDA&sa=X&oi=translate&resnum=2&ct=result&prev=/search%3Fq%3Dmis%2Badorables%2Bvecinos%26hl%3Dbg%26sa%3DG

# 148
Така де, четири са сезоните. По БТВ излъчиха 62 епизода, точно колкото са посочени в Уикипедия.

# 149
Най- интересното което BTV излъчваше.  И то по никое време. дано да го повторят пак.

Общи условия

Активация на акаунт