Малкото ЯНУАРЧЕ бързичко расте - вече носи гащи, бански на море

• 12 773
  • 296
  •   1
Отговори
# 195
Благодаря, Сту!  Hug Непременно ще и пиша.

Ще се опитам скоро да кача снимки.  Grinning

# 196
  • Варна
Ехо, честита рожба! Да ти е жив и здрав малкия мъж!
Ноеми, ще стискам палци за изпита!

# 197
  • София, Лагера
Ехо, ха добре дошла отново!   Hug
Ха дано преминат бързо проблемите с млякото! И аз като Сту мисля, че винаги имаш бекъп вариант с АМ. Аз през толкова зор минах, ма си откърмих малкото година и 2 месеца! Стискам палци да се стабилизирате!

Вики, мерси! Имам нужда от палци, че зор... на стари години е така  Mr. Green

Хайде, отивам да приспивам Пресиян... ще му чета на глас Закона за уреждане на колективните трудови спорове  Joy

Брей, защо днес толкова малко е писано? Само аз ли съм се прецакала да седя в София по жегите!  Rolling Eyes Crossing Arms

# 198
  • София
Ноем, не си само ти!  sweating Но имам гостенка от Кърджалйеро, та с нея вечеряхме навън и после посръбвахме студен БЯЛ Мавруд (страхотно вино, егати! Но специална няк'ва придобивка) и се охлаждахме със............. сладолед.  261uu

Днес пак овършах мебелните магазини и накупих страхотни хавлиени кърпи 3 размера за новия дом.  newsm44 Пари за всичко ще има ли не знам, но стилни кърпи с бродерия - категорично!  Joy

# 199
# 200
  • София
ООО, Ив.  Laughing
Кво сега, хвалиш ли се? Party
Да не би да сикаш да кажеш, че като се срещна с нас и те "развлаихме"?  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

# 201
  • София
ООО, Ив.  Laughing
Кво сега, хвалиш ли се? Party
Да не би да сикаш да кажеш, че като се срещна с нас и те "развлаихме"?  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

Не се хваля, свърши ми виното...  Mr. Green

Да, разбира се, вие ме бъгнахте!  Crossing Arms

# 202
  • София
Аууу, това с виното е лошо. Знам от собствен опит, свърши ми водкатат оку що Crossing Arms Crossing Arms
Ние сме виновни, ама не сме те бъгнали, ами споделихме с теб най-красивите и смислени мигове от живота ти.  Hug

# 203
  • София
...
Ние сме виновни, ама не сме те бъгнали, ами споделихме с теб най-красивите и смислени мигове от живота ти.  Hug

Taka e.  Hug Не бих се върнала назад!  Wink

# 204
  • София
АлилуЯ!!!
Сигурна съм, че всяка от нас, усетила щастието да гушне децата си се подписва под това.
Ние предната вечер бяхме на едно вечерно събитие, свекъра за първи път гледа двете деца за 3 часа и половина. Т.е. до сега никога не ги беше гледал заедно, случвало се е по едно и то за 2 часа макс. И хем се чувствах човек, хем ми минаваше мисълта, че си сменям всички свободни нощи на света за една, в която знам, че децата ми спят в съседната стая и са живи и здрави.  Hug Hug Това е. Човек наистина се "бъгва", когато има деца.
Но красиво.

# 205
  • София
Иве, за първи път те виждам с пусната коса!   Heart Eyes

Клемс, днес в последния момент сменихме плана за планина с басеин и за това не ти се обадих!

Симона вече така е задобряла в басеина, че се плаша чак. Освен че може да си потапя устата, вече може да си потапя и цялата глава, да задържа въздух, да издиша правилно и да не гълта вода!  Simple Smile  Практически сама се научи, баща й само веднъж й е показал как да "прави балончета". Но категорично не поддава на каквото и да било обучение по плуване, иска просто да се плацика и да си играе... за сега.

Наздраве за децата и техните бъгнати майки - мои приятелки! Simple Smile

# 206
  • София
Ним, ние бяхме на Витоша, по едни стръмни пътеки. Децата ми скриха шапката, колко ентусиазирано и добре се катерят и спускат. В предвид това, че мрънкат винаги, как не им се върви.  Rolling Eyes А Дани като се върнахме цял ден плаче, че "не иска къщатаааа, иска Витошааааа", придружено с блускане и удряне по всички предмети. Ха кажете, че децата не са интуитиени, а? Нормално, как може някой да предпочете бетонните стени пред природата? Confused
Не съм споделяла, но ще го направя. решили сме да си купим пълно оборудване за къмпинг и да се мятаме на планини и реки. Просто не мисля, че е издържано да се мъчим и събота и неделя на смога, мръсотията и стреса. Вече купихме дюшеците, набелязали сме столове+маса, палатка и спални чували. Това в общи линии за начало стига. Имаме и компания. Стискайте палци д аизпълним плана докрай. Grinning

# 207
  • София
Клемс, звучи страхотно, стискам ви палци! Ние не бихме могли да направим подобна стъпка, защото мъжът ми рядко разполага с цял свободен уикенд, а и се записа да учи, та с това съвсем! Но ви поздравявам за идеята и ентусиазъма, запазете го!  Heart Eyes

# 208
  • София
 Hug Hug Hug
Ами то всъщнсот само лятото ще се ходи на палатка, така че ученето не пречи. Стига да си отворен за идеята. Ние най-много 2 пъти ще успеем тази година да отидем и това е оптимистичен вариант.
Имам нужда да избягам от гадния градски стрес. Наистина. ooooh!

# 209
Ив, много ме кефиш с пусната коса  Sunglasses Да, изглеждаш по безгрижна...... Laughing

ЕхоHug

Клемс, добре дошла в отбора на къмпингарите. И ние ще си търсим вече по голяма палатка че старата ще ни е късичка   Flutter. Живот и здраве догодина пак ще разпъваме  newsm41 Аз на планина не съм била само но море, но имам желание и за планинско.

Ноем,  Flowers Four Leaf Clover

Общи условия

Активация на акаунт