Малкото ЯНУАРЧЕ бързичко расте - вече носи гащи, бански на море

• 12 744
  • 296
  •   1
Отговори
# 30
Елина, благодаря  Hug аз също се замислям за този найлон, ще ми шумоли и на мен и ще ме дразни, а спим на едно легло, но все ще измисля нещо. Видях лилав пакет на Памперс и с мисълта, че е този, който ползвахме досега го взех - то се оказаха гащи и заявих на Свилен, че това ще му е, няма да му изпращат памперси я! Голям човек стана, да свиква без тях. Ще се поизнервя, но и ще се заредя подобаващо с пенливи успокоителни. Бибата не ми пречи особено, за нея не се притеснявам, но с памперсите ще видим зор - не ще гърнето, не ще седалката, но съм го измислила така - като свършат тези гащи няма да купувам друго. Няма и това е, и аз да се примиря с положението. Имаме от онези, които го държат мокър и му е гадно, може в началото да ги използваме за през нощта. Смятам опитите да започнат до седмица и ще пиша.
Ели, честита татуировка, много красиво е изписана! Много смело, аз не мога да се реша да се татуирам, само са ми минавали идеи, но до там. Може би и не съм намерила "своята".  Simple Smile
Спокойна нощ на всички!

# 31
Селма правих твоят медовик  Peace, т.е. знаеш рецептата  Wink
  Много се радвам,че,ако не и аз лично,то поне една от моите рецепти(благодарение на Манана Simple Smile ) е взела активно и успешно участие в купона на Клеми!

Последна редакция: пн, 13 юли 2009, 01:26 от Селма

# 32
   Иначе,ние сме в процеса на местене в другия край на София.
   Леко ми е тъжно и изнервено.
   ТЪжно,защото в квартала,който напускаме ,прекарах едни от най-хубавите мигове свързани с бременност и първите години на майчинство.ТУк беше първата къща на малкият Алекс,тук проходи,тук за първи път ми каза:Мама! preggo stork-boy 1stroller  newsm32  breastfeeding
   Тук си намерих една прекрасна приятелка и много симпатични познати. Simple Smile

Изнервено,защото местенето става на страшно бавни стъпки.Малкото юначе се старае да ни "помага" с всичките си сили!Освен това,явно и той усеща ,че нещо в живота се променя и е много неспокоен! Rolling Eyes
    Дано добре приеме новото място!Най-много се вълнувам за неговата реакция! newsm17

# 33
  Хайде ,отивам да спя!  sleepuu
  Утре е отговорен ден!Ще ми местят пианото,а то е доста голямо и тежко!Дано всичко мине без проблеми! Praynig

Излях се посред нощ..... Laughing
  Пожелавам хубав утрешен ден на всички вас!!! Hug Hug Hug

# 34
  • София
Добро утро и успешна седмица на всички!  Simple Smile

# 35
  • Русе
Добро утро!
Селма, успех при местенето  Peace
Норче, честита ти татуировка  Heart Eyes
Нимски, а вие как сте?
Аз вече съм в отпуск. Набелязала съм си някои задачки, които отдавна отлагам и се каня да ги свърша. През уикенда почивах активно, но установих, че съм отвикнала да мързелувам по много  Rolling Eyes Снощи се хванах и поизчистих къщата  Simple Smile Целувам ви и ви желая хубав ден   bouquet

# 36
Ив да не е посмяла да си помисля такива работи  Laughing
Селма и в новия квартал ще намериш приятни хора, неприятно е, но щом се налага  Hug

# 37
Ели честита татуировка   bouquet Много е красива и ти пожелавам в скоро време да ти се наложи и другаде да изрисувш още едно стилизирано име  Hug
Селма ще видиш, че всичко ще е наред. Все пак се местите в по-голямо жилище, в определено по-добре уреден район и най-важното ваше собствено  Peace
Ним докладвай как е принцеса - Симонеса.

# 38
  • София, Лагера
Селма, в коя част на София се местите!? Разбирам те, че ти е тъжно, но от една страна не ти е за пръв път местенето, а от друга знаеш, че и там ще намериш дружки! Пък не се местиш в друг щат, я, старите пак ще си ги виждаш!

Ева, честита придобивка, много смело!  Simple Smile

# 39
На мен от няколко месеца ми е тръгнало все смели неща да правя, та това ми е чак като нищо  Crazy

# 40
  • София, Лагера
Охооо, имам и други идеи (на лични)  Mr. Green

# 41
  • София
Ним докладвай как е принцеса - Симонеса.

Ами от днес е на ясла, макар че сутринта, като я оставих, се разплака, а не й се беше случвало от месеци.  Confused Хубавото е, че групата им е нормална, не са в "сборна" и са 8-10 деца и им е спокойно и тихо, има си една приятелка там, защо обаче се разстрои така сутринта не разбрах... Все още кашля малко, но не е "заразна", просто още отхрачва след спазъма, който този път е бил лек, само с кашлично проявление. Не че някой в яслата се е впечатлил особено от нейната кашлица всъщност...

Елеонора, тази татуировка временна ли е или е ... как се казва... за винаги?  Simple Smile Боли ли?

# 42
Ним завинаги е  Simple Smile И не боли, аз се бях приготвила за голяма болка, а като започна да ме рисува си казах "Е то това ли е цялата работа"  Crazy
Евангелина днес ходи и разправя наляво и надясно, че мама си е нарисувала нейното име на врата  Grinning

# 43
Здравейте!!!
Имам въпрос към мамите, които са давали осцилококциум... по каква схема го давахте и колко дни?

# 44
  • Русе
Ели,ти си много смела девойка.Очаквай неочакваното,а? Laughing

Общи условия

Активация на акаунт