Малкото ЯНУАРЧЕ бързичко расте - вече носи гащи, бански на море

• 12 760
  • 296
  •   1
Отговори
# 45
 Ако имате възможност може ли да попълните тази анкета на СНБМ относно храненето . http://www.snbm.org/index.php?p=start_q

# 46
  • Willebroek, Belgium
Здравейте  Hug

От таз работа нямам време да се включвам в темата  Crazy
Надявам се да сте добре и малчовците също  Simple Smile
Ние сме добре. Емито ходи на градина, аз на работа и така я караме всеки ден  Wink Като се приберем гледам да поиграем малко или да се разходим. На плаж сме ходили само два пъти, тъй като нещо взе да се страхува от морето амамисля, че след няколко ходения ще свикне  Grinning Опитвам се да и махна памперса, но засега неуспешно  Crossing Arms Аз миналия месец изкарах пневмония и бях 10 дни на АБ. Сега имам явно пак гинекологичен проблем  ooooh! Ако се интересувате за какво става въпрос точно, прочетете тук и ако имате желание си дайте мнението  Simple Smile
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=412425.0

Последна редакция: пн, 13 юли 2009, 19:41 от dobito

# 47
  • У дома... някъде
Здравейте и от мен,чета си ви но по-рядко имам възможността да пиша.
Сетакап,осцилококцинума го давам профилактично всяка седмица по една доза(флаконче),а когато е пред настинка 2 пъти на ден по една.То си е хомеопатично лекарство и е много добре,поне според мен. Wink Wink
Елеонора,честита ти придобивка!И   се "зарибила "отдавна,но само чакам подходящия момент за тату.
Добито,не съм компетентна по въпроса ти,но дано не е нещо сериозно. Peace Peace

# 48
  • Willebroek, Belgium
Ей аз веднъж да имам време за форума и няма никой тук  Crossing Arms
Къде сте всички  Thinking

# 49
  • София/Варна
Едни на работа, другите сме по паркове и градинки.
Днес Оги имаше богата програма - храни патетата в Южния парк, пързаля се на пързалки, запозна се с 3-4 бебета, вози се на люлки, яде кебапче и кюфте, после сладолед, получи книжка за Учу Учу (Кумчо Вълчо) и нова синя шапка с динозавър. В 15.30 благополучно се добрахме до вкъщи и той отказа да заспи. Ама в 18.30 сдаде багажа и сега се радваме на тишината у дома Wink.

# 50
  • Willebroek, Belgium
Едни на работа, другите сме по паркове и градинки.
Така си и помислих амавсе пак да питам  Grinning

Емито и тя заспа уморена към 5 часа след като я взехме от градина и все още спи  Shocked
По принцип там не спи на обяд а става в 7 часа сутринта  Wink

# 51
# 52
  • София; Дружбето
Малииииииии, как завидях за морето Crossing Arms И аз искам пъ. Много готини снимки Ним Grinning Grinning
Айде и от мен малко, ако на някой му се гледат http://www.snimka.bg/album.php?album_id=399855&pid=13533991
А ето малко надежда, че има кой да ме отменя след няколко годинки  Mr. Green http://www.snimka.bg/album.php?album_id=399855&pid=13533725

# 53
cveta, Ним много са сладки и двете  Hug

# 54
Здравейте и от нас в новата темичка newsm53При нас нещата са си все същите още малкия не ходи на детска и засега се пазим по цял ден   ooooh! До трагването ни на морето има още цели 3 седмици затова благородно ви  завиждам на тези от вас които вече сте били или сте там  Embarassed
Ним Цвета снимките са ви супер,мноого сте готини  Hug
Пожелавам на всички ви хубав и успешен ден Hug

# 55
  • София, Лагера
Ау, Цвета, Ним, много са ви хубави снимките! А т.нар. "бебета" вече са си госпожици!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Ним, изглеждаш щастлива!...  Hug

Мацкиииии (другите  Wink), не се ослушвайте, пращайте снимки!!!

Добито, според мен е добре да се консултираш с доктор. А също и за всеки случай да препрочетеш листовката на АБ.

Момичета, можете ли да ми препоръчате добър детски офталмолог?! (не е за Пресиян)

# 56

Момичета, можете ли да ми препоръчате добър детски офталмолог?! (не е за Пресиян)

Алек Топов
частен кабинет
бул.Славейков 18, бл.2
952 36 00
0888 87 10 89

Иначе работеше и в очната клиника на Александровска болница, дано не си е променил данните

Верно са много хубаво госпожиците, направо да ги изядеш Heart Eyes

# 57
  • София
Привет и от мен! Hug
Първо да честитя порастването и помъдряването на Давинчи и Клемс!

Пожелавам ви да сте все така красиви и обичани!

Ние също бяхме малко на моренце  grinning039. Прекарахме супер, но за съжаление свърши - бях си взела само 1 седмица отпуска и направо на работа   comp03, още едвам наваксавам  Tired
Всички снимки са страхотни  Heart Eyes
Борис също от вчера го пратих на ясла без памперс. За сега няма инциденти  fingerscrossed
На всички болнички - бързо оздравяване, на морските - хубаво време  sun
Сту стискам палци, да не е нещо сериозно и да се окаже леко за преодоляване  Hug

# 58
  • Русе
Ним, Цвета - страхотни снимки  Peace

Ние отново сме без дете  Rolling Eyes - Иво е пред блока да пие бира, а аз готвя, че нещо днес ми е скофтено  Sad

Цвета и моя помощник така го снимах онзи ден  Embarassed ( страх го е по принцип от прахосмукачката, но тогава само пожела да я грабне   Crazy )

Ето снимки и от мен: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=266620&pid=13550736

Последна редакция: вт, 14 юли 2009, 22:20 от *Elina*

# 59
  • Русе
 #Crazy  Какво става тук? Така не е било никога  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт