Малкото ЯНУАРЧЕ бързичко расте - вече носи гащи, бански на море

• 12 756
  • 296
  •   1
Отговори
# 210
  • София
И Шошът от понеделник започва да прави уговорки за ходене "с баба и деди на виуата"...  Party (но мама не го разубеждава, а му подсигурява срещи, по време на които би могъл да им сподели това!  Mr. Green )

Нинище, какво правите у дома? Как сте?

Ноеми, успех днес!  Praynig Казваш, изпита труден бил, но аз пък ти казвам, че ще го сбориш!  Sunglasses

Ив, много ме кефиш с пусната коса  Sunglasses Да, изглеждаш по безгрижна...... Laughing
...

Аз си и БЯХ безгрижна, бе!...  Whistling

# 211
  • София, Лагера
Ето ме!

Пие ми се! Много! И ми се пуши! И ми се ходи по мъже! А най-вече ми се псува! И ми се живеее!!!

Благодаря за пожеланията, Ив  Heart Eyes, Нина  Heart Eyes

Изпита минаааа! Бахти зора, трудно беше, но се справих!
За щастие беше онлайн, така че експедирах мъжете навън и си го направих на спокойствие. Да похваля Пресиян - днес му беше първото кино - "Кирику и дивите зверове" Изгледал го е цялото без да мръдне, както казва Крас "Зяпнал през цялото време"!   hahaha

А сега, след тежката седмица, през която не си подадох носа навън (с изключение на снощи), смятам следващата да се разбия! Много ми се събра напоследък  Tired и трябва компенсация!

Ив, много хубави снимки! (според мен си си същата като сега).

# 212
  • София; Дружбето
Изпратих Миша с баба на Луковит и сега ми едно никакво и странно Rolling Eyes За сега не е плакала, ще видим довечера как ще се държи.
Иве, не можах да те позная. Много ти е готино с пусната коса Grinning

Последна редакция: нд, 26 юли 2009, 16:06 от tsveta

# 213
Ноеми, поздравления за изпита! Пожелавам ти да сбъднеш това с по-големия шрифт  Hug

Ивонска, прекрасни снимки си показала!  Heart Eyes

# 214
Ивонска, страхотни снимки! Изглеждаш великолепно!  Hug За съжаление, нямам впечатления за теб "на живо", но много много бих се радвала някой ден да добия такива!  Heart Eyes
Ноеми, поздравления за изпита!   bouquet Не съм се съмнявала и за секунда, че ще се справиш!  Hug
Цвета, Миша ще е добре!  Hug Peace
Ехо, добре дошла!  Hug Дано бързо влезеш в ритъм и се наслаждаваш на двамата малчугани!  Hug  Grinning

Ние снощи бяхме на сватба. Simple Smile Беше зареждащо, весело и емоционално! Simple Smile Хубаво било понякога да си без детето... Rolling Eyes
Желая прохладен и спокоен ден на всички!  Heart Eyes Hug

# 215
Привет и от нас. Преди малко се върнахме от Хисаря. Направо жабясахме в басейните, но не усетихме големите жеги. Ели още се страхува да си потапя главата, но иначе не излиза от водата. Отпуската свърши и от утре- на тръстиката. В интерес на истината вече ми писна ми от пътуване и багажи, та тъкмо на време съм на работа.

Ивонска, оплезих език като те видях...страхотна си.

Ноеми, честито за взетия изпит, време е за почивка.

# 216
Ив многооо си красива,очите ти са невероятни  Hug
Ноеми поздравления за изпита!
Ехо добре дошла, бързо възстановяване ти желая и не се притесняваи за кърмата,според мен не даваи още АМ, постепенно ще се увеличи ти знаеш,че има много начини и информация за това.
Цвета не и се притесняваи на Миша ,всичко ще е наред.
 Аз вчера бях също на сватба и хванах букета, та съм казала на мъжа ми да мисли кога и как  Grinning

# 217
  • София
Благодаря, дами!  Blush Бях се разчистила и за малко да се лиша и от други твърде приятни спомени с онази част от успешния ми, и интензивен живот на стара мома...  Mr. Green Тази професионална фотосесия е правена за сп. Мениджър... когато някой се интересуваше какво работя...  Mr. Green (па, Ваня да видите...  Crazy там що е убост...  Sunglasses)

Вчера имах страхотен ден - цял ден бях с мама и тате, и любими приятели + брат ми и семейството му (тай навърши 40). По отделно, де. Sunglasses Heart Eyes Само дето през нощта не можах да заспя...  Tired чак призаран.  Tired Сигурно е от старост.  Mr. Green

# 218
  • София; Дружбето
Да се оплача - Миша хич не се сеща за мене Crossing Arms Спала, яла и си играла. Баба и щастлива и доволна от себе си Laughing

# 219
Ние се завърнахме от Поморие. Беше страхотно, не усетихме жегите във водата. Евангелина беше ужасно щастлива, гълта вода, плюе и продължава да цамбурка  Crazy Ето снимки, на който му се гледа - http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=13765467
Ехо, честита ти рожбичка! Да е послушен, да хапва, да не плаче много и да сте много щастливо семейство  Hug
Цветке, радвай се, че не реве за теб, че ако ревеше щеше и на теб да ти е терсене.  Hug
Ив, изглеждаш зашеметяващо  Hug
Всички сте показали страхотни снимки на красиви деца, семейства и майки  Flutter

Тази ми е последната седмица на работа в магазина, от 03.08 започвам работа тук - http://www.eq-bg.com/ Нямам търпение, незнам много точно какво ще правя, ще го доуточним тия дни с управителя. Много се вълнувам, там има и деца от Могилино и други в неравностойно положение, работата е свързана изцяло с децата.
Освен това кандидатствах, имам 5 на изпита и сега чакам класиранията, надявам се да ме приемат Социална педагогика. Така че, Лили, с теб ще си студентстваме заедно  Hug
Нямах търпение да ви кажа  Blush

# 220
Ели, преди да съм видяла снимките, нямам търпение да те поздравя за изпита! Аз също изкарах 5, ще трябва да ги полеем тези петици! Пожелавам ти от сърце да те приемат каквото искаш  Hug Heart Eyes

Прекрасни снимки, Ели, много сте красиви с Евка!

Последна редакция: пн, 27 юли 2009, 13:44 от Лилянчо

# 221
  • София, Лагера
Здрасти, Мацки!

О, честито на студентките!  Hug Много успехи и леко да ви върви! Само магистратури ли записвате, или цяло?

Елеонора, много сте сладки (и мъжа ти е много сладък)!   Mr. Green Wink А работата ти е... много много благородна! Дано издържиш на напрежението!  Hug

Момичета, мерси за вниманието!

Цвето, ма, ти оплакваш ли се  Joy

# 222
  • Русе
Такаааа...аз съм вече на работа  Mr. Green Идвайки сутринта насам, си мислех колко морско е утрото - хладно и ветровито  Sad Липсва ми моренцето, ноо..няма как. Трябва да се работи  Grinning
А, сега, поред...Ехо, добре дошла   bouquet Не се тревожи за кърменето. Вече веднъж си минала през това и съм сигурна, че ще се справиш  Peace
Ив, невероятно снимки  Hug И аз съм те виждала съмо с вдигната коса и нямах представа че имаш такава прекрасна и дълга грива  Heart Eyes
Норче, мноого сте сладки с малката  Hug Поздравявам те за новата работа. Галя Бисет ли ще ти е шеф? Поздрави и за изпита. Хайде да се съберем да полеем успехите ви с Лилянчо. Русенки - среща - четвъртък  newsm78
Целувки   bouquet

# 223
..... Хайде да се съберем да полеем успехите ви с Лилянчо. Русенки - среща - четвъртък  newsm78
Целувки   bouquet

Ееее Рали, теб чакахме! Аз съм на линия!

# 224
Ноем не ми е мъж, брат ми е и е свободен, ама мисля, че Стуто от миналата година си го е запазила  Crazy
Рали Дейвид Бисет ще ми е, с него ще работя предимно, но и с нея също.
Хайде де - давайте да се събираме  Hug

Общи условия

Активация на акаунт