Най-приятна и най-просташка TV РЕКЛАМА - 4

• 55 710
  • 726
  •   1
Отговори
# 315
  • Там,където се събуждам щастлива.
Нали трябва да привлече внимание рекламата. Явно е успяла, пък нека си се възмущаваме, че е просташка, не им пречим... Wink

Въобще не си права. Привличащи реклами има навсякъде, но в България някои са направо пошли. Мен много ме дразни вечно свързаните с женско тяло и секс. Имаше една, която ме потресе през лятото, когато си бях там. Беше някаква банка, а една мадама с едри гърди спортуваше и казваше: "не гледай там...", т.е. към гърдите й. Запомнила съм я, заради пошлостта, но името на банката не си спомням. Значи работата е наполовина свършена.

Последна редакция: чт, 22 окт 2009, 10:27 от Kalinka

# 316
Запомнила съм я, заради пошлостта, но името на банката не си спомням. Значи работата е наполовина свършена.

Понякога точно това се случва и при хубавите реклами - толкова ти харесва рекламата, че изобщо не се сещаш какво всъщност рекламира. Като конете, които тичат по брега, така и не запомних на какво бяха - май на гориво някакво.

# 317
Никой не позна!

"Направете Каско в ДЗИ!" е рекламата!
И е белгийска идея

Последна редакция: чт, 22 окт 2009, 10:05 от Aнн@

# 318
Понякога точно това се случва и при хубавите реклами - толкова ти харесва рекламата, че изобщо не се сещаш какво всъщност рекламира.
Потвърждавам. Над един месец се кефех на една реклама, а като споделих с един колега, той ми вика - мълчи, че ако те чуят от Пепси, ще уворнят рекламния си отдел. Рекламата не е на КокаКола, а на Пепси.
Ставаше въпрос за рекламата, на която едни строителни работници си подмятаха по скеле една бутилка, а последният я хвана с крака, висейки.

# 319
  • на брега на морето
Как се наричаше въженцето за душене? В рекламата за мобилните номера се отъждествява с кабела на телефона.

Вълчо,наистина рекламата за ауспусите е отвратителна. Ники ряпа да яде.

# 320
Понякога точно това се случва и при хубавите реклами - толкова ти харесва рекламата, че изобщо не се сещаш какво всъщност рекламира. Като конете, които тичат по брега, така и не запомних на какво бяха - май на гориво някакво.

Лично аз помня, ако е хубава.
Във връзка с рекламите: в България има много за ядене и пиене (явно доста важни неща там  Wink). Тук ми се струват по-малко.

# 321
  • Варна
Ами, Калинка, туй ни е то потребителската кошница...  Tired  Ядене, пиене и другото съответно.

# 322
Аз още помня една реклама на Пурлан от преди мноого години, даже и песничката помня , за пуловера на татко  Laughing

# 323
Ами, Калинка, туй ни е то потребителската кошница...  Tired  Ядене, пиене и другото съответно.

Не мисля, че това е определящото ( само това можем да си позволим), а по-скоро начин на живот. Не знам....лично мнение.

# 324
Никой не позна!

"Направете Каско в ДЗИ!" е рекламата!
И е белгийска идея
Българска, белгийска - все тая, няма да си направя каско там. Това е банка за жени с големи гърди, а моите са вече за Червената книга - съвсем са на изчезване. Crossing Arms

# 325
о , онази дето си вее циците във фитнеса е много глупава реклама ,
на второ място след парфюма на Евтерпа , освен това е взаимствана от една класика с Ева Херцигова

# 326
Глупава е , разбира се! Щом не се е запомнило за кво иде реч...

Аз , вечер се обливам с инфо за лекарства срещу грипа , които са на път да ме разболеят!

Хремата ми е намквоси , а с грипа сме първи приятели  Mr. Green

# 327
Напоследък ме ужасяват едни безумни нашенски реклами на чипс.

# 328
  • град Русе
Аз още помня една реклама на Пурлан от преди мноого години, даже и песничката помня , за пуловера на татко  Laughing
Еееех, чак почнах да си я припявам, като ме подсети за нея  Laughing Много сладурска беше наистина, с това детенце -  но ми стана й смешно, защото се сетих как дъщеричката ми тези дни се беше изтипосала пък с едни мои дрехи - панталони, които се влачеха по земята и блузка, която й стоеше като рокля  Wink

Последна редакция: чт, 22 окт 2009, 16:59 от ems2006

# 329
На мнение съм, че нашите реклами са доста по-глуповати и прости отколкото чуждите.
Рекламите на Туборг и Бекс например са много хубави. Просто не могат да се сравняват с Каменица и Загорка.

Общи условия

Активация на акаунт