Най-приятна и най-просташка TV РЕКЛАМА - 4

• 55 732
  • 726
  •   1
Отговори
# 330
Напоследък ме ужасяват едни безумни нашенски реклами на чипс.

Да, снаксовете на Бест Фуудс са това.
Трябва да стоят като назидание как да НЕ СЕ прави реклама ooooh!

# 331
Напоследък ме ужасяват едни безумни нашенски реклами на чипс.

Да, снаксовете на Бест Фуудс са това.
Трябва да стоят като назидание как да НЕ СЕ прави реклама ooooh!

За тези съм сигурна, че същите брилянтни умове са създателите и на рекламите на Евтерпа и Роза импекс с котката.

# 332
За тези съм сигурна, че същите брилянтни умове са създателите и на рекламите на Евтерпа и Роза импекс с котката.
И аз мисля така.Еднакво тъпи ooooh!

# 333

[/quote]
....
дано поне евтино да са им излезнали, че иначе излагацията е голяма Laughing Laughing Laughing

# 334
А забелязали ли сте също,колко много реклами вървят за всякакви препарати против импотентност! Някой чужденец, ако гледа, ще си помисли , че България е пълна с полови инвалиди! Супер противни са!

А рекламата с момченцето и кренвирши Леки е толкова сладурска Peace Това е може би най-хубавата българска реклама,която съм гледала изобщо. Жалко, че не ям кренвирши!  Mr. Green

# 335
  • някъде другаде
Освем рекламата за Ники по вечерно време ни дават и тази за "кечето ми има твърдо ако".
А забелязали ли сте също,колко много реклами вървят за всякакви препарати против импотентност! Някой чужденец, ако гледа, ще си помисли , че България е пълна с полови инвалиди! Супер противни са!

И със затроднено храносмилане. Joy

# 336
  • София
Еми то това е.Какво си хапнеш и пийнеш и каквото си туриш на оная работа ,това ще ти е.  Laughing
А като имаш не едно,не две,не три, а четири,четири крилца.Разни хубави батковци мият чаши с четки и пяна почти толкова колкото и на гащичките след Елиз пюр те ликид.Задника /съседа отзад/ухае на зен гардън.Какво му трябва на човек освен да яде кренвирши и орехите на дядо.

# 337
  • In my tropical dream
Аз още помня една реклама на Пурлан от преди мноого години, даже и песничката помня , за пуловера на татко  Laughing
Еееех, чак почнах да си я припявам, като ме подсети за нея  Laughing Много сладурска беше наистина, с това детенце -  но ми стана й смешно, защото се сетих как дъщеричката ми тези дни се беше изтипосала пък с едни мои дрехи - панталони, които се влачеха по земята и блузка, която й стоеше като рокля  Wink
Oooo, това ми е любимата реклама за всички времена! Продукта никога не съм го ползвала и дори не знам дали има още такъв, но песничката е супер - помня я:

Пуловера на татко аз обичам,
и често тайничко си го обличам...
Дори да го измърля - мама няма да се сърди,
мама го изпира със Purlan!
Ще стана след години аз голям,
пуловера на татко ще е вече мой!
Всеки ден ще го нося,
като нов ще е все още,
защото имаме Purlan!
 bowuu

За тези които ме дразнят, няма да пиша - всички!

# 338
Определено часовият пояс е от голямо значение. Преди няколко години ни се налагаше да обядваме в офиса, поради огромно количество работа. Е веки ден по обедно време, както започнехме да се хранеми с колегата и започваше да тече реклама на клиника за отстраняване на анални фисури  Sick
Иначе в момента ми е много любима рекламата на Кола лайт - I want to live, i'll not to be  survive ...

# 339
I want to live, i'll not to be  survive ...

I want to live, not merely survive.

# 340
I want to live, i'll not to be  survive ...

I want to live, not merely survive.
Ок  Peace. Не твърдя, че съм я чула правилно, но ми се струва, че смисълът е еднакъв.

# 341
малиии, ама какво  е станало с темата за един ден....не мога да повярвам ,че се  увеличила с повече от 10 страници...къде бяхте до сега бе хора.... Party /сигурно при Ники /

# 342
  • София
Събрали са двете теми.

# 343
така ли....аха
абе аз се чудех, защо нашата - тази реклама е хубава, онази лоша - върви бавно, по 1-2 мнения на два дни и изведнъж - хоп, повече от десет страници и то с мнения за маркетинг, как се прави реклама, кое е психология и т.н....

# 344
Хареса ми рекламата за реколтата на Винпром Карнобат  Peace

Общи условия

Активация на акаунт